Şimdi Ara

Alçakgönüllü Bir Superstar: Guild Wars 2 (Oynuyoruz, Bekleriz.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Halkımızın Teveccühü". Bu cümleyi zaman zaman duyarsınız televizyonlarda. Popüler bir adamın veya kuruluşun; başarılarındaki aslan payını, sevenlerine ithaf ettiği bir laftır. FF14 'ten sonra "herhalde bir oyun beni pozitif yönde daha fazla şaşırtamaz" demiştim. Büyük konuşmamak lazım gerektiğini bu sakin duruşlu ve oyuncusunun teveccühü ile büyüyen MMORPG Superstar 'ından, yani GW2 'den öğrenmiş olduk.

    Önce övgüleri boncuk boncuk dizelim;

    + Hafif ama güzel grafikler (4K imkanınız varsa monitörünüzün oyun modunda deneyimleyin, benim diyen ve optimizasyon sorunlarından dolayı donanım öksürten MMORPG 'lere taş çıkartıyor; Uygun bir donanım ile, 1060 6gb, 4K 'da Ultra ayarlarda 50-60 FPS ile oynatıyor.),
    + "Müthiş" karakter modellemeleri(Hayatımda gördüğüm en iyi Human çizimleri ve jestleri (hatta mimikleri) burada, Sylvari gibi fantastik ırk tasarımları ise etkileyici.),
    + Yeni nesil oyuncuları mutlu edecek; oynanışta aksiyon, akıcılık ve vuruş hissi,
    + Benim gibi RPG oyun dinozorlarını mutlu eden ve Old School kokan, detaylı ama bunaltmayan skill ağacı sistemi,
    + Emeğe dayalı ama sıkmayan, işe yarar şeyler elde ettiğiniz crafting,
    + Kıyafetlerdeki esnek Skin ve Outfit sistemi (Her MMORPG 'de, fantastik canavarlardan önce Sims ve Barbie Fashion Game'i birlikte yaşayan benim gibi görsel detay manyaklarının ve kız babalarının saatlerce içinde duracağı pencereler var, aman diyeyim :) ),
    + Mountlar, yine emeğe dayalı bonuslar vs. gibi etkenler için etkileyici bir Mastery sistemi.


    Mavi boncuklardan sonra geliştirilmesi gerekenler de var şüphesiz;

    * Dungeon ve Raidler, ne kısa ne de uzun, tadında. Zorluk derecesine göre vakit isteyen, biraz çizgisel ama hikayeli. Ancak daha fazla Dungeon ve Raid gerekli. Güzel haber, firmanın bu yönde bir farkındalığı olduğunu duyduk.
    * Genel ve kapsamlı bir API/add-on desteği ve DPS Meter (3. Parti program ile halledilebiliyor ama tümleşik çalışan bir DPS meter daha hoş olurdu.)
    * Müzikler gerçekten güzel ama sanki doğru zamanda ve doğru yerde kulağınıza çalınmıyor gibi.
    * Reklam, reklam, reklam. Tıpkı FF14 gibi, bu harika oyun da (o derece olmasa da) tanıtım sıkıntısı yaşıyor. Community ile içerik detayını bir araya getiren çok güçlü bir unoffical siteye ihtiyacı var. MMORPG oyunlar ile google flörtünde; bu tür web düğümleri temel teşkil eder.


    Şimdi de gelinen gazla birlikte akılları tırtıklamaya başlayan ve zihinlerin cevap aramaya başladığı diğer dünyalık mevzuya, yani ödeme sistemine bakalım :) Önce oyunu indiriyorsunuz ve dilediğiniz ek paket(ler)ini satın aldıktan sonra... Oynuyorsunuz... Başka birşey yok :) Aylık ödemesi yok. OYUN KESİNLİKLE PAY 2 WIN DEĞİL. Oyun içi currency (para birimi) gold, kendi real money marketi var ama olayı kozmetik. Ayrıca oyun içi emekle elde ettiğiniz gold'u, real money marketinin para birimi olan gem 'e çevirebiliyorsunuz. Bu, real money marketteki herşeyi; para harcamadan emek ile de elde edebileceğiniz anlamına geliyor şüphesiz.

    Görev yapmaktan pek de çabuk sıkılan ayran gönüllü oyun karakterlerimi günlerdir arı gibi çalıştıran atmosferi, üzerinde satranç oynadığım skill sistemi ile
    haftalardır içinde kaybolup gittiğim Guild Wars 2 'ye beklerim, bekleriz. (Guildimiz ANKA da oyunda, ayrıntılar devam eden mesajdadır.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 20 Kasım 2017; 13:34:51 >







  • Neşeli, Keyifli, Saygılı, Kaliteli. Bu kelimeleri unutmayın. Çünkü farklı MMORPG oyunlarında güzel oyun birliktelikleri kuran ANKA, GW2'de de kapılarını açıyor.

    Önce ANKA 'yı tarif ederken; istisnasız bulunduğu her oyunda kendisine belirlediği değişmez standart ilkeleriyle içini dolduralım, önce onlardan bahsedelim:

    Alçakgönüllü Bir Superstar: Guild Wars 2 (Oynuyoruz, Bekleriz.)


    - İnsanlara ve tüm değerlere saygı kesin şartımızdır.

    - Siyaset ve fanatizm istemiyoruz. Tek koşulumuz bu güzel vatana, insanlarına, ay-yıldızlı bayrağına ve değerlerine sadakat. Bunun haricinde hangi fikirden olduğunuz, hangi takımı tuttuğunuz bizi ilgilendirmiyor. Burası, insanların sanal ortamda biraz eğlenip rahatlamak için katıldıkları, "oyun dünyasında" birşeyler başarmanın keyfini yaşamak üzere bir araya geldikleri bir oyun ve oyun topluluğu, fazlası değil. Bu yüzden ideolojik tartışmaları geride bırakamayacaksanız lütfen gelmeyin.

    - Galiz küfür ve dedikodu yasaktır. ANKA ve oyuncularını ilgilendirmediği sürece genel sohbetlerde başka oyuncuların ve guildlerin arkasından söz söylenmesini istemiyoruz. Mümkün olduğu kadar oyunseveri dost olarak biriktirmek hedefimiz. Kısır çekişmelerle, sahte tavırlarla, gereksiz rekabetlerle ilgilenmiyoruz. Progress'imizde ve end-game yolculuğumuzda hangi noktada olursak olalım, yalnızca kendimizle yarışacağız.

    - Oyunda ne yapmak istediğiniz ve ne kadar zaman ayıracağınız konusunda bir ön şartımız yok. Sosyal bir progress guildiyiz. Ancak raid ve guild event'larına iştirak edildiğinde; kurallara ve guild sistemine kesin uyum ve sadakat talep ediyor olacağımızın, bu aşamada işlerin daha düzenli ve kurallı yürüyeceğinin bilinmesini isteriz.

    - Guildimizin, içerisinde eğlence, sohbet, oyuna dair mekanikler ve fikir alışverişlerini de bulabileceğiniz kendine ait bir discord sunucusu bulunmaktadır. Oyuncularımızın Discord sunucumuza kayıt olması gerekmektedir. Sunucumuzdaki yazılı ve (özellikle) sesli chat, temel iletişim kanallarımızdır. Raid ve event'larda sesli iletişim zorunludur. Katılımınızın ardından discord davetiniz size ulaştırılacaktır.

    Bu ilkeler dahilinde, Guild Wars 2 'yi progress heyecanını kaybetmeden, ancak eğlenceli şekilde, bir arada oynamak istiyoruz. Oyun tecrübenizin, oyuna yeni başlamanız ya da oyunun kitabını yazmış olmanızın hiçbir önemi yok. Gelin, eğlenerek oynayalım, oyunu öğrenelim. Guilde katılım başvurusu için, buradan yazmanız veya oyundaki ID 'nizi bize bildirmeniz yeterli olacaktır.

    Herkese Keyifli Oyunlar Olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 22 Kasım 2017; 15:50:43 >




  • hangi serverdasınız başlamayı düşünüyorum ve hiçbir bilgim yok oyun hakkında bu sizin için bir sorun olur mu teşekkürler şimdiden
  • Tecrübe seviyeniz hiç sorun değil, Ring of Fire sunucusundayız. Oyuncu ID'nizi bize ulaştırın lütfen.
  • unoffical site demişsin ama dulfy, gw2efficiency, gw2 wiki, gw2timer, gw2crafts, gw2spidy gibi siteler zaten var.
    dulfy - direk achi point üzerine
    gw2efficiency craft için gerekli goldu vs hesaplamada
    gw2 wiki bütün bilgilerde. örneğin hikaye, craft gibi onlarca konuda
    gw2timer world boss veya eventlarda
    gw2 crafts - craft max lvl yaparken en ucun şekilde yapmana
    gw2spidy black liondaki ani değişimleri, kısaca ticaret yapacaksan piyasayı takipte çok işine yarıyor.

    oyunda gold-gem takası bulunmakta. ben farm yapar gem ile alırım diyorsan genellikle 400 gem 100 küsür gold civarında ve soft farm ile ortalama 100-150 gold arasında farm yapılabilir.

    dungeon konusunda bir dungeon bir story modu ve 3 farklı yol ile 4 seçenek sunuyor.
  • Zaten site yok demedim, community ve içeriği birleştiren güçlü bir yapı yok. Bir Wowhead'i olsa mesela, bu güzel oyun çok daha fazla bilinecektir. Bu tür oluşumlar zaten ciddi gaming network firmaları ile official kaynakların birlikte planlı çalışması ile olur, adının unofficial olduğuna bakmayın, birinci elden yapımcı desteklidir.

    Google ile ilişki çok önemli, reklam, tanıtım ve erişilebilirlik hususlarında çok da başarılı değiller, tıpkı FF14 gibi. Şu Kaliteli MMORPG kıtlığında harika iki oyundan bahsediyoruz bakın; işi teveccühten ibaret olan oyuncular arası fısıltı gazetesine bırakmak çok yanlış. Mesela forumlarını düzenlemişler zannediyorum (evveliyatını bilmiyorum); ancak halen google örümceğine eski wipe yemiş forum sayfalarının linkleri takılıyor, tıkladığınızda "Page Not Found" sayfasına gidiyorsunuz. Bir oyuncu bunu gördüğünde oyunun organizasyonu ile ilgili yanlış fikirlere kapılabilir.

    Bu oyun PvE End-Game'ine azıcık hız verirse 4x4 'lük olur. Şu anki hali yeterli; ama seviye "yeterli" de takılıp kalmamalı, cezbeden, oyuncuya sürekli yeni amaçlar gösteren bir end game'i olmalı.

    Guild Wars 2 her MMORPG oyuncusunun dokunması gereken, MMO ve RPG dokusundan çok güzel karışımlar içeren bir oyun. Umarım daha da güzel olur.




  • "boreasik" eklerseniz eğer tekrar başlamayı düşünüyorum.Uzunca bir süre oynamıştım.serverım farklı gerçi ama çok fazla vakit ayırabilirsem sizin servera gelip wvw falanda yapabilirim.
  • Hocam nickin yabancı gelmiyor. ESO oynadın mı?

    İmzanda varmış. Yeni gördüm. Özelden discord adresini gönderebilir misin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginbulutlar -- 15 Aralık 2017; 15:18:11 >
  • Sen ff14 gibi pvp özürlüsü bi oyuna harika diyosan, yandı mmorpg seven yeni nesil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guild Wars 2 çok grindy bir oyun casual oynayanlara tavsiye etmiyorum kesinlikle.
  • Wow ve starcraft 2 oynayan biri olarak farklılık arıyorum.

    Aradıklarım

    1. Wow kadar iyi olmasa da iyi pvp (en önemlisi)

    2. Pay to win olmamalı

    3. Gtx 1050 ile rahat oynamalıyım

    4. Lvl ve item kasmak aylar almamalı



    Arkadaşlar bunlara en uygun guild wars 2 yi düşünüyorum, yıllar önce başlayacaktım ama olmadı.



    Bir iki sorum olacaktı,

    1. Free olmuştu diye duymuştum fakat sanırım 29 dolar ile almak gerekiyor

    2. Server da doluluk var mı, sıradan bir battleground için yarım saat beklemek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam ediyor musunuz hala?
  • oyuna yeni başladım yardımcı olursanız sevinirim nasıl girebilirim bu guilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tface

    Wow ve starcraft 2 oynayan biri olarak farklılık arıyorum.

    Aradıklarım

    1. Wow kadar iyi olmasa da iyi pvp (en önemlisi)

    2. Pay to win olmamalı

    3. Gtx 1050 ile rahat oynamalıyım

    4. Lvl ve item kasmak aylar almamalı



    Arkadaşlar bunlara en uygun guild wars 2 yi düşünüyorum, yıllar önce başlayacaktım ama olmadı.



    Bir iki sorum olacaktı,

    1. Free olmuştu diye duymuştum fakat sanırım 29 dolar ile almak gerekiyor

    2. Server da doluluk var mı, sıradan bir battleground için yarım saat beklemek istemiyorum.

    1. Kendim Wow oynamadım ama çoğu kişi wowu bırakıp geliyor ve pvp sisteminin wowdan iyi olduğu su götürmez bir gerçek.
    2. Pay to win diye bir şey yok paketi aldığınız anda tüm herşeye erişim sağlayabiliyorsunuz. Para ile alınan gemler oyun içerisinde goldlar ile alınabiliyor.
    3. 920mx ile bile çok rahat oynuyorum laptop ekran kartı.
    4. Lvl kasmak 80 de bitiyor daha sonrasında mastery level başlıyor ama normal level kasmaktan farklı ve eğlenceli. İtem kasma yok + basıyım bir de özellik basıyım yok. Çok kolay ulaşıyorsunuz. Ascended setler fractal için önemli ona gelene kadar oyunu rahat bir şekilde öğrenmiş oluyorsunuz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.