Şimdi Ara

Alcatel’den QHD ekranlı akıllı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Alcatel’den QHD ekranlı akıllı telefon

    ( Resim alıntıdır )

    Geçtiğimiz hafta tanıtılan Samsung Galaxy Tab S serisi akıllı tabletler, dünyanın ilk QHD çözünürlüğe sahip Super AMOLED ekranlı akıllı cihazı ünvanını taşımaktalar. Fakat yüksek çözünürlük departmanında diğer üreticilerin eli armut topluyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

    Geçtiğimiz ay LG’nin G3 ile adım attığı bu yarışı Vivo ve Oppo yakından takip ederken, Alcatel de bu üreticiler arasında yer almaya hazırlandığının sinyallerini veriyor. Şirketin GFXBench üzerinde test edilen bir telefonuna dair veriler sızdırılmış durumda. Eğer bu sonuçlar doğruysa, Alcatel One Touch D820 adıyla anılan ve oldukça güçlü teknik özelliklere sahip bir cihaz ortaya çıkacak gibi görünmekte.

    GFXBench sıralamalarında açığa çıkan özelliklere bakılırsa, yalnızca 4,5 inç ekrana QHD çözünürlük sığdıran akıllı telefon, 2,8 GB RAM ve dört çekirdekli 1,8 GHz işlemciyle donatılmış MediaTek MT6595 çipsetini içerecek. Benchmark sonuçlarına göre oldukça ilginç bir tercihe imza atan Alcatel, bu cihazda hem ön hem de arka yüzde 7 MP’lik kamera sensörü sunacak gibi.

    Piksel yoğunluğunda rakip tanımayan Alcatel One Touch D820′nin ne zaman satışa sunulacağı ise şimdilik belli değil.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.