Şimdi Ara

Aldığım anakartın pinleri yamuk, kırık çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eksen bilgisayardan aldığım anakartın pinleri yamuk kırık çıktı. Anakartın işlemci koruma kapağını çıkardığım da üstüne düşen ışıkla farkettim. Kutuyu açtığım için değişim yapamayacaklarını, kutunun o şekilde gelme ihtimali olmadığını söylüyorlar. İşlemciyi takarken siz bükmüşsünüz, bükmüş olmasınız bile siz bükmüş gibi davranılır diyorlar. Kart garanti dışıymış bu durumda bi de. Bakalım çok met edilen Çizgi Elektronik konuya nasıl yaklaşıcak. Anakartı eksene ben götüremedim kuzene tamir edilir demişler. Cumartesi iade için zorlayacağım.

    İşlemci pini tamir gören anakartın performansında düşüş olur mu?



  • Benim ses çipi bozuldu diye servise gönderdim adamlar gidip cpu bloğuna bakmışlar 30 kere zoom yapmışlar bir pinde hafif eğilme görmüşler.Üşenmeyip bakmışlar yani ve pin yamuk diyerek granti dışı bırakmışlardı.Çok kızmıştım ama yapacak bir şey yok.Bu çizgi elektronik çok metediliyor ama ben böyle bir olay yaşadım.Bükülen pinde o kadar az bozulmuş ki gözle görmek çok zor.Yani bilerek garanti dışı bıraktırmaya çalışıyorlar.

    Sizin yapacağınız şey şu anakart geldiğinde kutusu jelatinle kaplımıydı kutuyu açmak için herhangi bir etiketi yırttın mı?Yani kutu daha önce açılmış mıydı?Eğer ilk açan en isen pinleride sen yamultmuş olabilirsin.Bu durumda adamlar kartınıda değiştirmez.Fakat anakart üzerinde hiç bir şey yoksa yani daha önce biri kullanıp iade edebilecek şekildeyse sonuna kadar hakkını savun.

    Ayrıca cayma hakkını kullanabilirsin.Bunu mutlaka araştır.7 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 15 Ekim 2013; 19:46:30 >




  • Haydaa sizin ki de şaka gibiymiş.

    Yok anakartın kutusu jelatinle falan kaplı değildi. Bu şekilde mi satılıyor emin değilim. Anakartı çıkardığım poşette de herhangi bir koruma bandı yoktu. Sadece süngere zipper ile tutturulmuştu onları kestim o kadar. Yani her hangi biri kutuyu açıp poşetinden çıkarıp işlemci korumasını kaldırmış olabilir. Ben yamultmadığıma kesinlikle eminim.

    Cayma hakkı elden satışlarda geçerli değilmiş galiba öyle biliyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FReStoRM -- 15 Ekim 2013; 20:02:33 >
  • merhaba

    pin yamulma sorunu benimde başıma geldi yakın bir zamanda vatanpc den almıştım anakartı asus rampage 4 extreme kuruluma geçtiğimde 2 pinin yamuk oldugunu fark ettim zaten pc görüntüyü vermiyordu bende hemen götürdüm vatana onlarda çizgi elektronike gönderdiler 12 gün içerisinde geri yolladılar ve sorun da 1 adet ram slotunda arıza ve 2 adet pin yamulması demişler sonuç olarak adamlar soketi değiştirmişler ram slotunuda yapmışlar şuan taş gibi çalışıyor anakart

    inş. sizinde sorununuzu düzeltirler.
  • Ozaman Çizgi Elektronik işini hakkıyla yapıyor demektir. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. :)
  • Geçmiş olsun. Direk çizgiye verin bakalım ne yaparlar bilemem ama .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. :)
  • çizgi cok iyidir.tamir ederler sorunsuz bir şekilde göndeririler
  • surekli eksenden alisveris yaparim memnunum ilgilenceklerdir umarim cozulur sorun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FReStoRM

    Eksen bilgisayardan aldığım anakartın pinleri yamuk kırık çıktı. Anakartın işlemci koruma kapağını çıkardığım da üstüne düşen ışıkla farkettim. Kutuyu açtığım için değişim yapamayacaklarını, kutunun o şekilde gelme ihtimali olmadığını söylüyorlar. İşlemciyi takarken siz bükmüşsünüz, bükmüş olmasınız bile siz bükmüş gibi davranılır diyorlar. Kart garanti dışıymış bu durumda bi de. Bakalım çok met edilen Çizgi Elektronik konuya nasıl yaklaşıcak. Anakartı eksene ben götüremedim kuzene tamir edilir demişler. Cumartesi iade için zorlayacağım.

    İşlemci pini tamir gören anakartın performansında düşüş olur mu?

    Eksenden alış veriş yapılmaz elindeki kullanılmış malzemeleri sıfır mış gibi yolluyorlar kalitesiz beş para etmez ticaret anlayışı... Bir nevi insanları enayi yerine koyuyorlar Bende sıvı Soğutma aldım ordan lanet olsun almaz olsaydım kullanılmış malzeme veya geri iade ürünü yollamışlardı sen sen ol ordan alışveriş yapma yaptırma bu benim görüşüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-SON3R-II -- 17 Ekim 2013; 4:51:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tamir ettirince içine sinecekse kullan yoksa iade et bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk tercihim tabiki iade ve değişim hele yarın olsun da gideyim, bugün kapalı diye biliyorum. İade almazlarsa tüketici hakem heyetine vericem direk ayıplı mal satmaktan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.