Şimdi Ara

Aldığım Telefon Gerçekten Sıfır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi akşamlar herkese, herkesin geçmiş bayramları kutlu olsun. Bir telefon dükkanından sıfır, pasaport kayıtlı one x aldım. Fakat aldıktan sonra fark ettim; telefonda ben almadan önce çekilmiş 100 kadar fotoğraf var. Haliyle içime kurt düştü acaba benden önce sim kart takılıp kullanıldı mı , sıfır diye 2.el mi aldım diye. Bunu öğrenebilmenin bir yöntemi var mıdır ? Teşekkürler şimdiden.



  • Kardeş Fotoğraflar telefonun kendi hafızasını kayıtlıysa muhtemelen ya 2.el dir yada dükkan sahibi tarafından kullanılmıştır....Ama fotoğraflara bağlı bazı android işletim sistemleri oyun indirdiğinde falan fotoğraf çekiyor kendiliğinden böylede olabilir yardımcı olduysam ne mutlu bana!!!!!!!!
  • Bir yerlerde cihazin toplam calisma saati filan yaziyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: some_one

    Bir yerlerde cihazin toplam calisma saati filan yaziyordur

    Teşekkür ederim , maalesef htc'de ömür sayacı var mı, varsa nasıl bakılıyor bulamadım, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E-Ternet

    Kardeş Fotoğraflar telefonun kendi hafızasını kayıtlıysa muhtemelen ya 2.el dir yada dükkan sahibi tarafından kullanılmıştır....Ama fotoğraflara bağlı bazı android işletim sistemleri oyun indirdiğinde falan fotoğraf çekiyor kendiliğinden böylede olabilir yardımcı olduysam ne mutlu bana!!!!!!!!

    Sağolasın kardeşim, telefonun fotograflar kendi hafızasında. Benim de aklıma geldi dükkan sahibi tarafından kullanılmış olabilieceği, yarın arayıp sormayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.