Şimdi Ara

Aldığım Telefonun Kutusunda Bandrol Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Perşembe günü Amazon.com.tr'den Samsung Galaxy S9 Plus cep telefonu almıştım. Bugün telefon elime ulaştı ve kargo paketini açtığımda telefonun kutusunda jelatin olmadığı ve aynı zamanda bandrolünün bulunmadığını fark ettim. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Telefonun IMEI numarasını sorgulattım, doğru. Ancak kutunun jelatinsiz olması ve bandrolünün bulunmaması beni endişelendirdi. Ürünün önceden kullanılmamış olduğunu veya iade ürün olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?



  • Yurtiçi kayıtlı mı imei acaba telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bandrol derken ?

    trt bandrolü mü ?

    Yoksa samsung garanti etiketi mi ? Kutuyu açarken yırttığımız.


    Şu jelatine takılmayın bu kadar mahalle arasında ki bir markette bile jelatin makinesi olabiliyor. Jelatinli de satılır jelatinsizde. Satıcıdan satıcıya değişir.


    trt bandrolü ise o bende de yoktu. Son dönemde gördüğüm note 9 larda da yok. Youtube videolarında kutu açmalar var onlarda görebilirsiniz.

    Ama garanti etiketi ise olması lazım. Garanti etiketsiz ürünler genelde ön siparişle gelen kutulardan çıkıyor zaten onlar büyük bir kutu içinde geliyordu yanında saat yada kulaklıkla birlikte. Youtube açma videolarında öyleydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.