Şimdi Ara

ALDIĞIMA ALACAĞIMA PİŞMAN OLDUM!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: salashtt

    smackdown da çok patlak bi oyundu..

    evet neresini begenmediğimizi söylememiz gerek bu nedenle güncelliyorum..
    Oyun dövüş için çok yavaş.. zaten bu güreşlerinde doğası böyle ama oyun olarak daha gerisinde. yavaşlığı ve nakavt sistemi bence iyi değil..
  • Assasins Creed..
  • Heavenly Sword : aslında çok güzel oyun ama bişeyler eksik gibiydi tarif edemiyorum (belki GOW beklentisinden)
    Devil May Cry 4 : serinin bütün özeliklerini taşıyan bol hareketli, combolu, rahat oynanabilirlik.. vs (99 u çıksın yine sıkılmadan oynarım)
    Uncharted: Drake's Fortune : mükemmel ötesi (PS3 sahiplerinin kesin alıp oynaması gereken oyun)
    Dark Sector : sarmayan bir konu ama oyun RE4 ten sonra oynadığım bu tarzdaki en iyi oyun (aksine hiç te zor değil çok rahat bitirebilirsiniz)
    Ninja Gaiden Sigma : şimdiye kadar oynadığım en zor oyunlardan biri bu yüzden oyundan soğuyorsunuz; sakın !!! (sırf bitirmek için sabrettim )
    Time Shift : FPS hiç tarzım değildir ama bu oyun çok zevkli zamanı durdurmak süper ama uzatıkça uzatıyor (uzun oyun güzeldir ama bitsin artık)
    Army Of Two : daha yeni aldım deneme amaçlı 1. bölümü bitirdim kontrollerde biraz sorun var gibi (yani nişanlamada) (şuan Time Shift oynuyorum)

    sormak istediğim oyunlar

    Dead Space : demosunu oynadım ama terettütlerim var enerji nişanlama cephane sıkıntısı çok çekermiyim ,save leme nasıl ,oynanabilirlik RE4 gibi onun gibi sürükleyici ve düzenlimi ???
    Golden Axe : kamera açıları biraz beni endişelendirdi bunun dışında pek bilgim yok ne dersiniz ???
    Robert Ludlum 's The Bourne Conspiracy : demosunu oynadım çok hareketli oyun silahli bölümler fena değil güzel kavgalı bölümler biraz kastırıyor sormak istediğim ileriki bölümlerde daha çok kastırıp soğuturmu ve fazla görevlimi ???
    Conan : hiç bir fikrim yok sadece oynanabilirlik nasıl onu söyleyin ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRODAKAN KAI -- 9 Ocak 2009; 0:49:50 >




  • Dead Space oynuyorum..gayet güzel ama bir o kadar ürkütücü..açıkçası bende hemen RE 4 le kıyaslamıştım..aynen öyle enerjini yenileme silah upgrade harita filan çok benziyor...ayrıca sürekli süpriz bulmacalarda cabası..bende tavsiye üzerine aldım gerçektende grafikler manyak denilebilir...ancak oynamadan önce çizgi sinemasını izlemeni isteri...sinemanın bittiği yerden oyun başlıyor çünkü...
  • Yazıyorum,

    Beowulf : Çok sıradan bir oyun
    Def Jam Icon : Bir çok dövüş oyunu varken çok zevksiz
    Enchanted Arms : Uzak durun
    Gundam : Çocuk oyunu daha iyi olur
    NFL : Amerikan futbolu kurallarını çok iyi bilmeyen hiç almasın
    Spiderman 3 : Çok sıkıcı
    Tony Hawk's : Kaykay hayranı değilseniz hemen sıkılırsınız
    WWE Smackdown : Çok zor
  • GTA4 tabi ki, San Andreas'in yakinindan bile gecemeyen bir oyun. 10 uzerinden 2 puan falan veririm ancak bu oyuna. Kontroller berbat, Sehir siyah beyaz ve sar renklerden yapilmis gibi.

    Bunun haricinde Gran Turismo da beni sarmadi, ancak araba yarislari ile pek icli disli olmamamdan kaynaklaniyor olabilir, belki de simulasyon olmasindan dolayidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ibr-g

    Dead Space oynuyorum..gayet güzel ama bir o kadar ürkütücü..açıkçası bende hemen RE 4 le kıyaslamıştım..aynen öyle enerjini yenileme silah upgrade harita filan çok benziyor...ayrıca sürekli süpriz bulmacalarda cabası..bende tavsiye üzerine aldım gerçektende grafikler manyak denilebilir...ancak oynamadan önce çizgi sinemasını izlemeni isteri...sinemanın bittiği yerden oyun başlıyor çünkü...


    aynen izledim dostum çizgi romanı bile var ama konuyu oyuna iyi aktarabilmişlermi sence
    bence bu yeni nesilde grafiğe önem verip konuyu arka plana atmışlar uncharted dışında konu diğer oyunlarda konu sarmıyor !!!

    diğer arkadaşlar ; diğer oyunlar içinde önerilerinizi bekliyorum
  • Oyun Bence Goreceli bi Kavram
    ama sunu hiç bir zaman anlamam birisi x bi ouun guzel deddıgı zaman neden saldırılırr onu hiç bir zaman anlamam

    Benım Listem soyle ps3 te fazla oyun deneme sansım olmadı ama ps1 den beri hatta atası sayılan sensıble soccer(Amiga 500 ) den beri wining ( avrupa satış adı pes )serisini oynarım ve baska bir futbol oyunu deneme veya tadma ihtiyacım olmamıstı.. 2008 deki pes beni hayal kırıklıgına ugrattı bu oyunu seven hatta sevmekten ote fanı olan kişilerrle paylaştıgım zaman fifa yı denememi soledıler bana ıhanet etmek gibi geliyodu direndim 2009 da bu acıgı kapatıcaklarını sanıyodum ama malesef yanılldım 3 gun once forumdan bir arkadaşla fifa 2009 takası yapptım fifanın aradaki farkı nasıl kapattıgını hatta nasıl one geçtıgıne kendim şahit oldum

    Benim için PS3 teki hayal kırıklıgı oyunlarım

    PES 2008
    PES 2009
  • Far Cry 2, PES 2008, PES 2009

    PES 2009 hariç diğerlerini PS3 te oynamadım ama DVD'ye yazdığıma bile pişman oldum.
  • PES 2009 iğrençti tabi PS2 de oynadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: quatronic

    assasian cred e dayanamadım 3. gün sattım oyunu...

    Oyun iyiler arasında ama bende dayanamadım muhabbetlere.
  • ya bu sitede ingilizce bilen kac kisi var ya bu oyun ici ara videolar harbiden sikiyor hic bisey anlamiyozki o yuzden mgs4 bile bana uyuz geldi oyun cok kisa tamami videolardan olusuyor bende ingilizce bilmiyorum ne yapayim simdi birde res2 yi begenmeyenler varmis begenmiyorsaniz alin size mgs4 gelin takas edelim
  • quote:

    ya bu sitede ingilizce bilen kac kisi var ya bu oyun ici ara videolar harbiden sikiyor hic bisey anlamiyozki o yuzden mgs4 bile bana uyuz geldi oyun cok kisa tamami videolardan olusuyor bende ingilizce bilmiyorum ne yapayim simdi birde res2 yi begenmeyenler varmis begenmiyorsaniz alin size mgs4 gelin takas edelim



    quote:

    Orjinalden alıntı: siyoneer


    quote:

    Orjinalden alıntı: quatronic

    assasian cred e dayanamadım 3. gün sattım oyunu...

    Oyun iyiler arasında ama bende dayanamadım muhabbetlere.


    Assasins Creed gibi oyunlarda ingilizce bilmiyorsanız durum farklı tabi bunu yoruma katmak yanlış bence. Oyundaki kurguyu anlmak istiyorsanız ingilizce bilmek şart. Assasin de Selahattin Eyyubi nin geçmesi tapınak şovalyeleri muhabbetlerini anlamadan çok ilgi çekici gelmeyebilir. Ama aradaki Türkçe konuşmalara kadar bence süper bir oyun. Heavenly Sword da görselliğin dışında eğer ara videolardaki dialoglar anlaşılmazsa oyun yavan kalır.. Bunları anlamadığımız için kötülemek çok çok çok yanlış bence..




  • benimamacım kötülemek değil ama madem türkçe dublaj oyun yapamıyosunuz ps3 için e bu normaldir yüksek mevlalar öderler bunun için yahu be arkadaşım şu oyunları türkçe alt yazılı yapın ölecekmisiniz ne tutar yahu aptal bi alt yazı olayı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drejtc

    benimamacım kötülemek değil ama madem türkçe dublaj oyun yapamıyosunuz ps3 için e bu normaldir yüksek mevlalar öderler bunun için yahu be arkadaşım şu oyunları türkçe alt yazılı yapın ölecekmisiniz ne tutar yahu aptal bi alt yazı olayı


    evet altyazı konusunda katılıyorum sana.. Aral ın bu konuda bişiler yapması lazım sonuçta o zman shopto gibi sitelere bu kadar müşteri kaptırmaz.. en azından pahalı ama türkçe deriz..
  • yani bi alt yazı ne maliyeti olurki sony nin bunu yapması lazım dünyanın başlıca dilerine tüm oyunları çevirmeleri lazım yahu bu sony de hiçmi akıllı adam yok bunu düşünmüyor böyle birşey yapsan diğer konsollara daha iyi fark atarsın
  • Benim hayal kırıklığım PES 2009 oldu arkadaşlar.PS1 PS2 ve şimdi PS3 ümde beğenerek oynadığım PES serisini maalesef PS3 te hiç beğenmedim.Sadece 1 gün oynadım ve sanırım PES 2009 u satıcam ve FIFA ya dönüş yapıcam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drejtc

    yani bi alt yazı ne maliyeti olurki sony nin bunu yapması lazım dünyanın başlıca dilerine tüm oyunları çevirmeleri lazım yahu bu sony de hiçmi akıllı adam yok bunu düşünmüyor böyle birşey yapsan diğer konsollara daha iyi fark atarsın


    bu tabiki sadece sony nin işi değil. Oyunu yapan şirketler bunu yapabilir ama onlarda ülkelere göre satışlara bakarak dil opsiyonlarını koyuyorlardır. Bu sebeple TR ye oyun getiren şirketin satışı baz alınır.. Bu sebeple Türkçe altyazı kısa vadede mümkün gibi durmuyor.
  • Genelde yorumlara bakıp demosunu oynayıp secerek alıyorum ve bıtırmeden yenı oyuna gecmıyorum arada kacanlar olmuyor degil

    kyne lynch -- soldıer of fortune -- dark sector yarıı bulmadan kestım işkence geldı oyunlar..

    Bu tamamen zevk meselesı göreceli bir konu assassıns ı cok severek oynayıp bitirmiştim benım sevdıklerımıde belkı sız sevmedınız
  • Heavenly Sword : Acayip bir oyun kurgu süper , sağlam combolar cıkıyor bir anda oyun hamuru gibi kahpe bi o camda bir camda diyorsunuz tavsiye ederim.

    Dark Sector : Grafikler ve kontroller iyi gibime geldi ama nalet olsun doğduğumdan beri FPS oynayamıyorum PS kollarında

    COD : Hiç bir anlam ifade etmiyor.Nişan almam 2 dakika ateş etmem 3 dakika alıyor buda toplamda 5 dakika eder sonuc her 1 dakikada bir ölüyorum

    FİFA 2009 : Çok başarılı hayatımda ilk kez fifa serisi oynamama rağmen alıştım sayılır.

    PES 2008 : Arşiv niteliğinde dursun diye almıştım , oyunu takınca tekrar kontrol ettim acaba ps3 acıkmı yoksa cizgi filmmi izliyorum diye (Ama yinede deli gibi oynuyorum PES'in yeri ayrı)

    GTA IV : Arabayı çarpmadan gitmek imkansız görevler ayakçı işi zaten görev yapmıyorum adam öldürüp parasını alıyorum sonra micheal ile geziyoz tozuyoz. (10 dakika multiplayer oynadım yukardada yazdığım gibi ps kollarıyla oynayamıyorum )


    Buarada analog ile fps oyunlara alışırmıyım yoksa doğustan gelen bir özellikmi olması gerekiyor




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.