Şimdi Ara

ALDOF HİTLER NEDEN YAHUDİLERİ KATLETTİ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
110.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Berlinide ruslar almıştı, 22 Haziran 1941’de 4 milyon kişiden oluşan bir (alman) birlik Rusya sınırından içeri girdi. Bir ay içinde, 2,5 milyondan fazla Rus öldürülmüş, yaralanmış veya esir düşmüştü. Almanya, Rusya içinde, Moskova, Leningrad ve Stalingard’ta çok büyük ilerlemeler kaydetti.(alıntıdır) ilaven ruslar stalingard'ı almak için emin değilim 1 milyon adam harcamışlardır.
  • yahudilerin dünyada var olduğundan beri, diğer milletlerin kendilerine düşman olmaları düşündürücü !!kendisine aman dileyene eziyet "yanlış"!! kendilerine pişirecekleri yumurta için dünyayı yakmak isteyecek şahsiyette insanlar.
  • siz hiç bir yahudi yi o ve bu milletler hakında yorum yaparken gordunuz mu gormessiniz tabi dedim ya yahudiler zeki insanlar isaracak yahudi dişini gostermezmiş derler bizim orda yaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacanga -- 18 Haziran 2006; 23:03:13 >

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Baytekin

    Bu konudaki nefret dolu mesajları okuduktan sonra insanoğlunun bir geleceği olmadına iyice inandım artık. Herkes nefret dolu, herkes istese karşısındakini bir kaşık suda boğmaya hazır.

    Bravo bravo size devam edin. Hatta bununla yetinmeyin alın nükleer silahları birbirinize sallayın. Yahudiler Filistinlileri öldürsün, müslümanlığı kimseye bırakmayan aşırı dinciler yahudileri bombalasın, hristiyan ABD Irakı yok etsin, "Türkler en merhametli ve uygar millettir" deyip elleriyle kurtbaşı işareti yapanlar gördükleri Kürtlere tekme tokat girişip linç etsin. Japonlar Çinlilere onlar da Uygurlara saldırsın, "uygar" AB Hz. Muhammet düşmanlığı yapsın karikatürlerle, Müslümanlar da büyükelçilik yaksın karşılık olarak.

    Bir yandan doğa günbegün öldürülsün açgözlü ve talancı şirketlerce, Afrikada milyonlar ölsün açlıktan. Devletler yeni silahlar alsın kendi halklarının rızkından kesilen paralarla. Dünya yaşanmaz hale getirilsin duyarsızlıkla, "rabbena hep bana" anlayışıyla. Vatan-millet-sakarya nutukları ile cephelere sürülen insanların cesetleri gelsin geri hükümetlerin "onlar unutulmayacak" türü hamasi nutuklarıyla. Analar ağlasın hep sonra. Silah ve toprak ağaları şişirsin ceplerini ve kursaklarını güdülen halkların aptallıklarına gülerek kahkahayla.

    Artık bu dünyaya ait değilim. Olmadığımı iyice anladım artık. Bir uçandaire bulursam ailemi de yanıma alıp gideceğim. Her gün herşeyin kötüye gittiğini görmektense şansımı denerim uzaklarda...

    sana sonuna kadar katılıyorum arkadaş.
    ne olmuş bu kültür-bilim,e böyle
    bilende konuşuyor,bilmeyende
    herkesin bi fikri var allaha şükür
    böyle bir gençlikle yıkılmaz bu ülke evvelallah




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.