Şimdi Ara

ALERJİNİZ Mİ VAR O ZAMAN BURAYI MUTLAKA OKUYUN...!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
21
Favori
152.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Okmeydanı hast. cildiye polk. randevu almanız gerekiyor, onların öngörmesi durumunda sizde isteyebilirsiniz.
    sonrasında doktorun recetesi ile 8. kat cildiye den randevu oluşturuyorlar.
    Ama uyarayım gittiğiniz günde itibaren yogunluğa göre 5 ay sonraya veriyorlar !
  • hayatimi bana zehir eden hastalik basit geliyor bilmeyenin kulagina ama ne cekiyoruz biz biliyoruz ozellikle sabahlari ve agir tuttugunda tüm gün ta uyuyana kadar hapsuruk burun akintisi burun kasiniyor tıkanıyor ve saatler sonra kafa sanki 100 kilo olmus basinctan baş ağrısı.. bendeki mevsimsel falan da degil sene boyu.. gitmedigim doktor kalmadi testler hep temiz cikti kullanmadigim ilac kalmadi rn iyi levmont ve desmont geldi ama artik onlarda prk etki etmiyor gibi keske kurtulabilsem ve kalıtsal midir bilmiyorum oglum oldu 6 aylik ve oda sabahlari cok fazla hapşırıyor korkuyorum onun icin çok üzülüyorum.. tip o kadar ilerledi ama derdimize çare olamadi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 23 yaşındayım 15 yaşında astım oldum ve o sırada akcigerimde lekeler oluşmaya başladı astımım nir turlu iyileşmiyordu her geçen gün daha da şilayetlerim artıyordu tıp fakültesine gitti teşhis koymaları çok uzun surdu ve küf mantarı alerjisi olduğumu öğrendim.kortizon tedavisine başladım ve bu dördüncü uzun kortizon tedavsi alerji klınıgine gitmeye karar verdim Ankara gogus hastalıkları ve gogus cerrahisi alerji kliniğine gittim bana colair aşı tedavisi olacagımı söylediler ama her hastada işe yaramadığını söylediler burdaki mesajlarınız beni biraz olsun umutlandırdı belki de işe yarayacak ii pozitif düşünmeye çalışıyorum ve Allahtan ii olmayı dikiyorum rabbim dert vermiş dermanıda er yada geç verir Allah yardımcım ve yardımcınız oldu sağlıklı bir omurle inşallah...nazlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar xolair aşısı ve ya dilaltı damla ücretli mi yoksa devletmi karşılıyor bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naz_gms N kullanıcısına yanıt
    4 yıl ürtiker çektikten sonra 2aydır gittiğim alerji doktorum dün xolair iğneye başladı ve sigorta karşıladı. 2tane alerji hapıyla birlikte iğneyi aldım eczaneden 18tl ödedim. sigorta karşıladı yani. ayrıca 2saat içinde etkisini gösterdi iğne ve kaşıntılarımı %70 kesti. tabiki en az 5-6 ay devam edicez tedaviye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choqo -- 24 Kasım 2015; 19:57:28 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    2 yıl önce de yazmıştım. Şimdi tekrar tedavim sonrası yazmak istedim. Aşı tedavim bitti. Çok şükür atlattım. Sevin Karalar sayesinde Hapşırak öksüren tıksıran ben gitti yep yeni hayata başladım, yeniden doğmuş gibiyim çok şükür ilaç dahi kullanmıyorum. Nefes alabilmek ne kadar güzelmiş. Doktorum sayesinde hayat yeniden başladı. Kurtuldum o illetten :))))
  • bebeto85 B kullanıcısına yanıt
    Gecen tvde denk geldik bilinen bir doktor Ellerde ayaklarda ekrem yerlerinde kasinti varsa caya alerjiniz oalbilir azaltin demişti.
  • Arkadaslar Lutfen biri cevap yazsin Benim derdim Burnumun icerisinin Cok fena kasinmasi akinti yok ama Cok sert kabuk bagliyor bunu 2 yildir cekiyorum Doktorlara gittim ilac felan geçiyor ama ilac bitince geri basliyor. Bu illetden nasil kurtulacagim ankarada yasiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu alerji bendede var kucuk yastan beri devam ediyor zaman zaman eklemlerim kasiniyor ve sisiyor onun disinda yaz kis burnum akiyor.En son doktora gittigimde kan testi yaptirmistim total lge 300lerde bisey cikmisti alerji varda neye alerjim var onu bilmiyorum hep usendim doktora gitmeye bu aralar havada sogudu biraz disarda dolasayim kasinti ve sislik oluyor her zaman olmasada yinede oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize merhaba! (:

    Alerjiden çok çekmiş bir kardeşiniz olarak size bazı tavsiyelerim olacak.Hemde bu tavsiyeler,ilaç yada herhangi başka bir kimyasal içermiyor.Herhangi doğal bir kür de içermiyor.(Baldere balları reklamı gibi oldu farkındayım (: )Nedir diye merak ediyorsunuz sanırım (: Hadi başlayalım..

    Öncelikle,kendi alerji geçmişim ve özelliklerinden bahsedeyim.Malum bir çok alerji çeşidi var.Herkese yardımcı olabilir miyim bilemiyorum.

    Benim ev tozundan tutun da birçok,soluma yollu alerjik uyarana karşı alerjim var.Şimdi hepsini saymıyorum.Zaten hepiniz konunun içerisindesiniz.Neyse,alerjim 9 yaşımda gittiğim bir dans kursunda başladı ve yıllar geçtikçe ilerledi.
    -Çocukken hatırlarım,çok hasta olmasam da,bir soğuk algınlığı yaşadığım zaman;gözlerim,burnum kısacası ağzım yüzüm akar dururdu.Hatta öyle ki yatmadan önce,burun deliklerime peçete sıkıştırdığımı bilirim (:
    -Evde beslenen evcil hayvanlara karşı ise çıldıracak derece de bir hassasiyetim vardı.Amcam evde kedi beslerdi ve ben amcama gittiğim zaman,eve girdiğim andan çıkana kadar hapşırırdım.Yüzüm gözüm öyle bir akardı ki,size anlatamam.
    -Ayrıca,uykusuzluk ve sürekli uyku hali mevcuttu.Öyle ki,bir kitap okumaya başladığımda,1 saat sonra gözlerim kapanmaya başlardı.Akademik alanda başarılı olmama rağmen,okulda dikkatim çabuk dağılırdı.Demek istediğim zihinsel performansımı çok büyük oranda düşürürdü.
    -Fiziksel anlamda,sanki burnumu,herhangi bir fonksiyonu olmayan,yüzümün ortasında duran bir dağ gibi hissediyordum.Açıkcası burundan nasıl nefes alınacağına dair tecrübelerimi bile hatırlamıyordum.Burnun tıkalı olmasından dolayı,yaşam kalitem düşüyordu.
    -Bu durumun en çarpıcı olanı ise,duygusal değişimlerdi.Ruh halim sürekli değişkendi.Çok çabuk sinirlenirdim.Bir an mutlu iken,bir anda mutsuz moda geçebilirdim.Terapi de aldım,ama depresyon tanısı da konulmamıştı.Olay zihinsel değildi.Emin olun,biyolojik bedenimiz ile zihinsel bedenimizin uyum içerisinde çalışması o kadar önemli ki.İkisinden birinde bir sorun varsa,diğeri de yeterli çalışamaz.Burundan yeterli nefes alamamanın ne gibi sonuçlar doğurduğunu hepiniz bilirsiniz.Eminim sizin şikayetleriniz de benzer ölçüdedir.İşte bu benim geçmişim (:

    Gelelim çözüme kadar ki süreçte ki uygulamalarıma.Birçok ilaç tedavisinden sonra,olayı doğu tıbbında aramaya başladım.Çünkü Batı'lı mantığı ile her zaman sağlıklı sonuçlar alınamıyor.Hangi organın sorunlu?Keselim,biçelim alalım.Ameliyatlar..Geri dönüşü olmayan operasyonlar.Kimyasallar içeren ve bir yandan şifa verirken bir yandan başka problemler meydana getiren ilaçlar.Ki günümüz de,hekimler de yok artık.Doktorlar var.Pek azı müstesna,çoğu işinden bir haber.Yada daha kötüsü,ilaç firmaları ve eczacılarla iş birliği içerisindeler.Kimse sizin neler çektiğinizi anlamaya ve çözmeye çalışmıyor.Beddua etmiyor ama Allah'a havale ediyoruz,insan hayatını önemsemeyen ve hiçe sayanları.Durum böyle olunca,dediğim gibi alternatif tedavileri düşündüm.Sonuçta 5000 yıllık yazılı insanlık tarihi var.Bu problemi ilk yaşayanlar bizim çağımız insanları olamaz.Bu mantıkla araştırmaya başladım.Akupunktur yöntemini hepiniz duymuşsunuzdur.Ben duymaktan biraz daha ileri gittim ve ciddi anlamda araştırmaya başladım.Allah-u Teala vücudumuzu öyle sinir ağları ve basınç noktaları ile yaratmış ki,görünce ve gerekli uygulamaları tatbik edince,dindarlaştım.Büyüleyiciydi (:

    Gelelim çözüme:
    Şekilde,yüzde ki başlıca akapuntur basınç noktalarını görebilirsiniz.Bu noktalara uygulanan bilinçli basınç uygulamaları size mucizevi rahatlıklar sağlayacak.Bizim burada daha çok ilgileneceğimiz nokta,şekilde de görüldüğü gibi 8 numaralı nokta.

    Uygulanışı:
    İki elinizin işaret parmaklarını,8 numara da görülen,burnun her iki yanına koyun.1 dakika boyunca,yada burnunuzda açılımı hissedene kadar,parmaklarınızla bu noktalara,ileri geri ve yukarı aşağı basınç uygulayın.Bu esnada ağzınızı kapatın ve burnunuzdan nefes almaya çalışın.Durmadan uygulayın.Hatta biraz canınızın acımasına da izin verin.Bu uygulamadan sonra,burun deliklerinizin açıldığını hissedecek ve nefes almaya başlayacaksınız.Konu ile ilgili uygulamaları şu linklerden görebilirsiniz:
    https://youtu.be/y6F_t4mVxCU

    Bu tip uygulamalara da bakabilirsiniz:
    https://youtu.be/SeLqJXRVq-Y

    Bunu henüz denemedim ama haftada belirli günlerde denemekte fayda var:
    https://youtu.be/8ZUISAhULYc

    Bu tavsiyelere ek olarak,alerjenlerden olabildiğince uzak durmak da işin sırlarından biri tabi ki.

    Uzun oldu farkındayım (: Ben bu çalışmaların faydasını çok büyük ölçüde gördüm.İnşAllah sizlerde görürsünüz.Hepinize sağlıklı günler dilerim.Mutlu,umutlu ve sağlıklı kalın.Allah'a emanet olun! (:
     ALERJİNİZ Mİ VAR O ZAMAN BURAYI MUTLAKA OKUYUN...!!!




  • Arkadaşlar doğal bir çözümde benden; arı poleni. Özellikle polen vs alerjisi olanlar büyük faydasını görecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naz_gms

    Arkadaşlar xolair aşısı ve ya dilaltı damla ücretli mi yoksa devletmi karşılıyor bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız

    Selamlar,

    Aşıyı devlet karşılıyor. Dilaltı aşıyı maalesef karşılamıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bebeto85

    quote:

    Orijinalden alıntı: naz_gms

    Arkadaşlar xolair aşısı ve ya dilaltı damla ücretli mi yoksa devletmi karşılıyor bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız

    Selamlar,

    Aşıyı devlet karşılıyor. Dilaltı aşıyı maalesef karşılamıyor.

    Bebeto selamlar,

    Alerjiden ben de yaklaşık 13 14 yaşımdan beri muzdaribim. Bademcik ameliyatımdan sonra başladı. Yıllarca türlü türlü ilaç kullandım. Ama doğru düzgün özel olarak bu iş için danıştığım ilk doktor 17 yaşımdayken acıbademde göğüs hastalıkları doktoru oldu. Kullandığım ilaçlar ve yaşın da etkisiyle belki hafifledi şikayetlerim.

    Üniversite yıllarımda yeniden şiddetlendi bu defa aksarayda mehmet aytug akkoru buldum. Aşı tedavisi uyguluyordu. 5 yıl aşı olacaksın dedi ama 3 yılın sonunda gerek doktorun tavırları gerek gidip gelmekten sıkılmam dolayısıyla bıraktım. Zaten hafiflemişti de.

    Şimdi 28 yaşımdayım çalışıyorum iş ortamımda yoğun sigara dumanına maruzum. Kışın da h1n1 e yakalandım ciğerlerime kadar indi. 1 aydır her gece öksürüyorum kalkıp öksürük şurubu içiyorum. Burnum sürekli akıyor her gece antihistaminik tablet alıyorum burnumun içinde yarıklar oluştu onlara da ayrı bi krem kullanıyorum.

    Yedikule göğüs hastalıkları hastanesini araştırırken senin yazdıklarını okudum. Randevu alıcam şimdi Ama alerji polikliniğine mi göğüs hastalıklarına mı alsam bilemedim ben. Öksürük çok fazla olduğu için kafam karıştı. Ayrıca alerjide az doktor var boş randevu da bulunmuyor. Göğüs hastalıklarına gitsem aşı tedavisi uygulanacaksa eğer onlar da yönlendirir mi? Yoksa en baştan alerjiye mi girmeliyim? Kararsız kaldım.



    Tüm geçmişimi özetledim böyle sana ama tecrübeli bir 3. Göze ihtiyacım vardı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivelamour -- 7 Haziran 2016; 8:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bebeto85 B kullanıcısına yanıt
    selam.alerjinin bende astım boyutuna ulasmasından korkuyorum ve su an benım ıcın buyuk bır sorun halıne gelmeye basladı.dediğiniz doktora ugur beye baktım su an hasekıde calışmıyor.tedaviye baslamak istiyorum.baska bir doktor veya hastane veya baska hastanade su an goren yapan bır doktor onerırımısnız teskkur ederim
  • Önereceğim tek doktor Sevin Karalar aşı tedavisi gördüm ve kurtuldum çok şükür
  • eksix E kullanıcısına yanıt
    Helal olsun dostum yıllardır bu forumda senin gibi reklam yapan birini görmemiştim.(Sevin Karalar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evarinli -- 12 Ağustos 2016; 17:11:11 >
  • Lütfen reklam yapmayın. Arkadaşım senin alerjin astıma çevirmiş olabilir. Gögüs hastalıklarına gitmen daha doğru olur. Alerji için şunu söylemek istiyorum. Alerjiniz çok ama çok ağır değilse. tedavi olmayı düşünmeyin. Aşı tedavi için ne kadarda zararsız densede. Zararı olduğuna eminim. Bu konuda bir ticari saha oluşturulmuş durumda. ben bunu çok geç farkettim. 2 yıl aşı oldum. Şuan başka hastalıklarla mücadele ediyorum. Riski olduğuna eminim. Kimse insan sağlığı için çalışmıyor. Hep zarar. hep zarar. kaş yapayım derken göz çıkartıyorlar. alerji aşılarının bağışıklık sistemine çok zararı var. Bilmezsiniz belki şunuda belirteyim. Bağışıklık sisteminiz zayıflarsa bütün hastalıklar çok kolayca sizi bulur. En kötüsü kanser olabilirsiniz. Bu aşıların çok zararlı olduğuna eminim ama bunu hiçbir doktora anlatamazsınız. Alakası yok der geçerler. Olan size olur.




  • İzmir de iyi bir cocuk alerji uzmanı ariyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah hepinize şifa versin . benimde çözüm bulamadığım dilimdeki yaralarında bir nedeni bulunsada ilaç ile iyileşsem keske..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.