Şimdi Ara

Alex Ferguson Balonu Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt

    1 kere bile alması balon yapmaz, acayip bir nesil tüketim topluluğu , o balon , bu balon ..

  • arkadaş ortaya konsantre edilmiş bir argüman atmış "sunulan onca imkana rağmen 30 senede 2 CL şampiyonluğu başarısızlıktır" ve bunun üzerinden gitmeye çalışıyo.

    bu argümanın neden konsantre bir argüman olduğunu uzun uzun yazabilirim ve konu sahibi arkadaş da uzun uzun cevap verecektir ama tüm bunlara enerji tüketmek istemiyorum.

    özetle; katılmıyorum.

    yalnız bariz şekilde yanıltıcı bir ifade olması nedeniyle bir noktaya değinmek istiyorum. Ferguson'a "sunulan onca imkan" dersek birçok kişi yanlış anlayabilir zira günümüzde City ve PSG gibi örnekler var. o dönemde ManUtd finansal olarak iyi durumda olsa da Ferguson öyle deli gibi para saçan biri olmadı tam tersine kendi yetiştirdiği çok sayıda oyuncuyu kulüpte yıllarca oynattı. örneğin Arsène Vegner aslında Chelsea'deki Mourinho'dan daha çok para harcayan bi TD ama kime sorsan ezbere şekilde "olur mu abi yaa Mourinho'ya ne imkanlar verdi Chelsea ve Abramovic" diyecektir ama öyle değil işte. biz taraftar olarak çoğu zaman detaylara bakmayıp yanılıyoruz. Ferguson olayı da aynı hesap. Ferguson önüne geleni transfer edemedi, hatta çok isteyip alamadığı yıldızlar oldu zira kulüp o kadar çok para harcamak istemiyordu. transfer ettiği yıldızları da genelde daha yüksek fiyattan satabildi.

    Ferguson'a sunulan finansal imkanlar o kadar titizlikle sunuluyordu ki, kendisi CL gruplarının kaldırılıp ikinci tur getirilmesine ve ayrıca milli maçlarda oyuncuların ücretsiz oynatılıp sakatlanmasına tepki göstermiş ve mali zararlarının karşılanmasını talep etmişti. aynı dönemin Bayern, Chelsea ve Real gibi diğer kulüplerine baktığında o kulüplerin hiçbir şekilde bu tarz mali kayıplara umursamadan rahatça hareket edebildiklerini görürsünüz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ronaldo şimdi de çalım atamıyor :) Ronaldo’yu bugünlere getiren azmidir. Öyle aman aman bir ferguson katkısı olmamıştır. İyi hocadır ferguson. Ama şu an premier ligde olsaydı 4.’lük onun için başarı olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erc44 -- 19 Nisan 2022; 6:34:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen.

    İsmail kartal > Ferguson.

    Adam haklı.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.