Şimdi Ara

'Alex'i tanımıyorum' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
11.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911


    quote:

    Orijinalden alıntı: V2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911


    quote:

    Orijinalden alıntı: V2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911


    quote:

    Orijinalden alıntı: V2

    Gutinin alexden en büyük artısı real madrid alt yapısında yetişmesi ve real madrid de oynaması. Tartışmasız Alex Gutiden daha yetenekli bir oyuncu. Hele birde real gibi bir takımın alt yapısından yetişseydi neler yapardı siz düşünün.

    tartışmasız daha mı yetenekli? sen futboldan anladığından eminmisin? Guti yi ispanyadayken xavi yle kıyaslıyolardı adamı burda alex le kıyaslıyolar şaka gibi
    ayrıca real madrid in alt yapısınada herkesi alıyolar zaten

    Ayrıca adamların içinde kalmış ta ne zamanın konusunu bulup hortlatmışlar.Soda dağıtmakta haklıymışız demekki bu kadarda kıskançlık olmaz




    Şunu bir defa kafanıza sokun. Realde oynadı Xavile kıyaslandıyla olmuyor bu işler . Türkiyede Alexinde yaptığı işler de ortada Gutininde yaptığı işler ortada oynadıkları oyunda ortada. Şartlar eşit madem alexden çok neden biz göremiyoruz bunu? Madem Xavi gibi oyuncu oynasın o zaman Xavi gibi? Kör değiliz arkadaşım izliyoruz ikisinde oynadığı oyunu Alexin kumaşının daha iyi olduğunu anlamak için futboldan bile anlamaya gerek yok.Ama Guti daha iyi şartlarda daha iyi alt yapılarda yetişmesine rağmen şu an Türkiye liginde alexin gölgesinde kaldı.

    Sadece sana şunu diyorum alex realin alt yapısından yetişseydi neler yapardı? Guti brezilyanın dandik takımının alt yapısından gelseydi nerelerde olurdu?

    o zaman hiç bir futbolcuyu karşılaştırmayalım messside barça da yetişti alex messiden de iyi dimi eğer barça da yetişse
    ayrıca bir maçla oyuncu değerlendirceksen hiç futbol falan tartışma
    real madrid in 3 tane efsanesi vardır
    bunlardan biri guti dir.
    şuan alex guti den daha faydalı olabilir(buna katılırım) ama kalite olarak kıyaslarsan guti alex ten bir gömlek üstündür ister kabul et ister etme Dünyanın en büyük takımının kaptanı 15 sene vazgeçilmezi olmak kolay değildir.
    ayrıca alex 10 kişi kalıncaya kadar bugün vasat oynadı


    Yapma kardeşim tamam guti kötü oyuncu demedim zaten. Ama abartılacak super yıldız seviyesinde oyuncu hiçbir zaman olmadı. 16 yılda ispanya milli takımında 14 maç oynamış bir adam bu. Messinin 3/1 i yenetiği olsaydı 16 sene 100 maçta oynadır en az. Ayrıca Realde yedek klubenin değişmez ismi. Yani gözünüzde bu kadar büyütmeyin dünyadaki ilk 200 oyuncu arasına giremez alexi yanında bu kadar küçümsediğiniz adam.

    Efsane meselesine gelince. İbrahim Üzülmezde beşiktaşta efsane. Beşiktaştaki diğer oyunculardan çok mu yetenekliydi? Uzun lafın kısa bunlar kıyas değil. Ha messi gibi golleriyle asistleriyle şiir gibi oyunuyla reale katkı yapmış bi adam olsa tamam messiyle adını an diyeceğimde alakası yok...

    geçen sene guti la liga da asist krallığında 3. olmuştur 1.messi 2. xavi
    2007 yılında la liga asist kralı olmuştur

    ayrıca kaç maç oynadığını istersen araştırıp öğrenebilirsin
    ben sana diyim sezona bölünce ortalama 30 maç yapıyor sezonluk sence az mı zidane figo nun olduğu dream team de?

    Milli takıma alınmama durumu hiç bir şeyi göstermez ona bakarsan elano patodan ronaldinho dan daha iyi dimi?
    bizde ricardinho kleberson dünya kupasını kaldırdı alexten daha iyi tabi bunlarda senin mantığına göre

    hayatında hiç guti izlememiş insanlar gelip 2-3 maç beşiktaşın en kötü zamanında izleyip yorum yapmasın lütfen..
    iyi geceler



    Ee sonuç ? Ne kattı Beşiktaşına onu söylermisin lütfen ? Guti kariyer açısından Alexi 2'ye katlar. Alex takıma kattığı değer açısından Guti'yi 3'e katlar. Evet Gutinin yanındaki elemanlar çok daha iyiydi Gutiye gerek kalmadan bile goller , pozisyonlar yaratıyordu.

    Ama Alex ? Alex'in yanındaki elemanlar Guti'nin pas atıp pozisyona sokabileceği futbolculardan 3 kat gerideydi. Peki Alex ne yaptı ? Hem kendi bu ligte senelerce gol kralı yarışında bulundu ve oldu. Senelerce asist krallığı yarışında bulundu ve oldu. Ayrıyetten Şampiyonlar liginde bile kral oldu ki en yüksek yerlere gelmeye gerek duymadan.

    Bu ligte kral Alex'tir. Guti felan yalan dostlar ad var iş yok bu kadar basit. Kariyer size başarı sağlıyorsa kalın sağlıcakla....




  • Guti etiketten kurtarıyor.Teknik olarak da,zeka olarak da Alex'in gerisindedir.Ayrıca sora etkisi hiçbir zaman bi Alex kadar olmamıştır,olamaz da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funkmaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: aqua35

    real madridin selçuğunu aldınız gelip alex le kıyaslıyorsunuz




    mükemmel bir betimleme :D


  • Konu Alex'le de ilgili ama ben başka birşeyden bahsedeceğim. Ben fanatik bir Fenerbahçe'liyim ama şu "Real Madrid'in Selçuk'u" yorumu cidden Guti'ye hakaret, futbola ihanettir.

    İşte ben bu yüzden Türkiye'ye yıldızlar gelsin istemiyorum. R. Carlos'u getirdik yaşlı falan dediler. Hayır zaten reklam için getirildi bu adam amacına da ulaştı. R. Carlos lan bu? Quaresma takımı kötü olduğu için şu anda arka planda onun için de şişirilmiş, balon falan diyenler çıkmaya başladı. Sırf bu yüzden istemiyorum, Türkiye'ye çok büyük isimler gelmesin.

    İspanya ligini ve Real Madrid'i hiç takip etmediğinizi var sayıyorum. Yani ancak o zaman bu kadar saçma bir yorum yapılabilir Guti için.
    Şu anki performanslarıyla Alex ve Guti'yi karşılaştırmak da Alex'e ihanettir. Türkiye liginde kimse onun kadar takımına katkı sağlayamaz.
  • Yazın lincolnün yanına gutiyi de
  • Şimdi tanımıştır.
  • Konuya bak.
  • yazık oldu gutiye
  • al sana alex :
  • Taş yerinde ağırdır. Bu kadar sene içinde Beşiktaş ve Galatasaray Alex gibi oyuncu aradı durdu, her yıl her gelen için "Alex gibi" veya "Alex'ten daha iyi", "Alex de kimmiş" yorumları yapıldı.

    Alex hala burada, ama bu bahsettiğimiz futbolcuların çoğu geri gitti, isim zikretmeye gerek yok. Ayrıca Alex "kim" olduğunu her seferinde tekrar gösterdi, hala da görmeyen, bilmeyen varsa kendi problemleridir.

    Bu arada Guti'nin kariyerine de kimse laf edemez. Guti olmak kolay değil, Beşiktaş'ta da bence oldukça faydalı oynuyor, dünkü maçta kötüydü, objektif olmak lazım, Alex'in de kötü maçları oldu.
  • Alex küçük maçların adamı olduğunu bir kez daha gösterdi
  • Mehmet Demirkol Gözlem

    Kocaman Alex

    Sezon Aykut Kocaman’ın, Alex’i isteyip istemediği üzerine bir tartışmayla başlamıştı. O onu sevmiyor. Diğeri gitmek istiyor vs. Hep beraber bunu tartışıyorduk.
    Sezon şu anda Alex’in Türkiye’ye geldiğinden bu yana her anlamda en iyi olduğu ‘kış’la devam ediyor. Alex her zamankinden daha golcü, her zamankinden daha savunmacı, her zamankinden daha lider.
    Buna Alex’in, Aykut Kocaman’a karşı ya da Aykut Kocaman’a rağmen veya Aykut Kocaman’la birlikte kazandığı bir başarı diyebilirsiniz.
    Ancak bunun Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğünde kazanılmış bir başarı olduğunu ne kadar uğraşsak reddedemeyiz.
    Bu Alex, Kocaman bir Alex...

    Başa dönersek, Fenerbahçe, Matteo Ferrari oyundan atılmadan da maçı kazanacak pozisyona gelebilecek duruma ulaştı. Orta sahada daha savaşçı daha sert ve yıpratıcıydı. Her ne kadar Schuster geçtiğimiz birkaç maça oranla daha dirençli ve iki yönlü bir orta saha kurmuş olsa da birlikte oynamamışlık Fenerbahçe’yi daha iyi yaptı.
    Dolayısıyla Quaresma dışında bu yapıyı aşan pek olmadı. O da fazla bencil olunca sürekli gol arayan konuk ekip oldu ilk yarıda. Kocaman Alex’in markaj altında oluşunu Dia’yla değerlendirdi ki, bu genel teşhis açısından doğru bir karardır. Fenerbahçe tüm akın organizasyonlarını kendi soluna döndürdü.
    Fenerbahçe’ye yakın tarihte gelmiş yabancılar arasında fiziksel özellikler açısından en özel oyunculardan biri Dia. Toplu/topsuz müthiş bir sürati var. Neredeyse baş döndürüyor.
    Ancak dün bir kez daha görüldü ki, yetenek ve soğukkanlılık açısından ülkeye gelmiş en geri oyunculardan biri de o (Alex’e asistine rağmen). Şutu neredeyse yok, pası son derece zayıf. Dün tüm maç boyunca topu rakip savunmaya nişanlaması, bire birlerde hiç kafasını kaldırmadan Rüştü’ye vurduğu toplar inanılmazdı. Rüştü’nün başarısı bir kenara Senegalli çok erken oyunu koparabilirdi. Onun 6 kez yapamadığını Ekrem bir seferde yapınca maç bir anda dengeye geldi.

    İkinci yarıda Beşiktaş’ın baskısını Fenerbahçe’nin kesemeyişi ilginç. Bu belki de Emre’nin “Şimdi bu maçta bir kırmızı kart görürsem beni perişan ederler” yumuşaklığından düşen orta saha performansından olmalı. Durumu zor kabul etmek lazım.

    Düşen Fenerbahçe orta sahasında oyunun ev sahibi lehine çözülmesine yol açan ise Almeida’nın Dia’vari performansıydı (sanırım artık herkes Bobo’nun daha iyi olduğuna ikna olmuştur).
    Ferrari’nin atılması sonrası durumu ise Kayseri’ye yedek stoper götürmeyen Kocamanvari haliyle Schuster’e mi sormalı, yoksa o kartı sorumsuzca görene mi? Schuster bir adım öne geçiyor sanırım. Hem Alex’in markajını boşalttı hem de savunmayı. Alex’i Kocaman yapan biraz da o...




  • Alex rüyalarına girer bundan sonra...
  • Alex gerçeğini artık kimse inkar edemez. Tek başına takım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coxackie

    Taş yerinde ağırdır. Bu kadar sene içinde Beşiktaş ve Galatasaray Alex gibi oyuncu aradı durdu, her yıl her gelen için "Alex gibi" veya "Alex'ten daha iyi", "Alex de kimmiş" yorumları yapıldı.

    Alex hala burada, ama bu bahsettiğimiz futbolcuların çoğu geri gitti, isim zikretmeye gerek yok. Ayrıca Alex "kim" olduğunu her seferinde tekrar gösterdi, hala da görmeyen, bilmeyen varsa kendi problemleridir.

    Bu arada Guti'nin kariyerine de kimse laf edemez. Guti olmak kolay değil, Beşiktaş'ta da bence oldukça faydalı oynuyor, dünkü maçta kötüydü, objektif olmak lazım, Alex'in de kötü maçları oldu.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: chakra

    Alex gerçeğini artık kimse inkar edemez. Tek başına takım.


    İnkar edeni de Allah çarpar!

    bkz: 20 Şubat 2011 saat 19:00, Fiyapı İnönü Stadyumu
  • tanımıştır alex i artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xTraP


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911


    quote:

    Orijinalden alıntı: V2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911


    quote:

    Orijinalden alıntı: V2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911


    quote:

    Orijinalden alıntı: V2

    Gutinin alexden en büyük artısı real madrid alt yapısında yetişmesi ve real madrid de oynaması. Tartışmasız Alex Gutiden daha yetenekli bir oyuncu. Hele birde real gibi bir takımın alt yapısından yetişseydi neler yapardı siz düşünün.

    tartışmasız daha mı yetenekli? sen futboldan anladığından eminmisin? Guti yi ispanyadayken xavi yle kıyaslıyolardı adamı burda alex le kıyaslıyolar şaka gibi
    ayrıca real madrid in alt yapısınada herkesi alıyolar zaten

    Ayrıca adamların içinde kalmış ta ne zamanın konusunu bulup hortlatmışlar.Soda dağıtmakta haklıymışız demekki bu kadarda kıskançlık olmaz




    Şunu bir defa kafanıza sokun. Realde oynadı Xavile kıyaslandıyla olmuyor bu işler . Türkiyede Alexinde yaptığı işler de ortada Gutininde yaptığı işler ortada oynadıkları oyunda ortada. Şartlar eşit madem alexden çok neden biz göremiyoruz bunu? Madem Xavi gibi oyuncu oynasın o zaman Xavi gibi? Kör değiliz arkadaşım izliyoruz ikisinde oynadığı oyunu Alexin kumaşının daha iyi olduğunu anlamak için futboldan bile anlamaya gerek yok.Ama Guti daha iyi şartlarda daha iyi alt yapılarda yetişmesine rağmen şu an Türkiye liginde alexin gölgesinde kaldı.

    Sadece sana şunu diyorum alex realin alt yapısından yetişseydi neler yapardı? Guti brezilyanın dandik takımının alt yapısından gelseydi nerelerde olurdu?

    o zaman hiç bir futbolcuyu karşılaştırmayalım messside barça da yetişti alex messiden de iyi dimi eğer barça da yetişse
    ayrıca bir maçla oyuncu değerlendirceksen hiç futbol falan tartışma
    real madrid in 3 tane efsanesi vardır
    bunlardan biri guti dir.
    şuan alex guti den daha faydalı olabilir(buna katılırım) ama kalite olarak kıyaslarsan guti alex ten bir gömlek üstündür ister kabul et ister etme Dünyanın en büyük takımının kaptanı 15 sene vazgeçilmezi olmak kolay değildir.
    ayrıca alex 10 kişi kalıncaya kadar bugün vasat oynadı


    Yapma kardeşim tamam guti kötü oyuncu demedim zaten. Ama abartılacak super yıldız seviyesinde oyuncu hiçbir zaman olmadı. 16 yılda ispanya milli takımında 14 maç oynamış bir adam bu. Messinin 3/1 i yenetiği olsaydı 16 sene 100 maçta oynadır en az. Ayrıca Realde yedek klubenin değişmez ismi. Yani gözünüzde bu kadar büyütmeyin dünyadaki ilk 200 oyuncu arasına giremez alexi yanında bu kadar küçümsediğiniz adam.

    Efsane meselesine gelince. İbrahim Üzülmezde beşiktaşta efsane. Beşiktaştaki diğer oyunculardan çok mu yetenekliydi? Uzun lafın kısa bunlar kıyas değil. Ha messi gibi golleriyle asistleriyle şiir gibi oyunuyla reale katkı yapmış bi adam olsa tamam messiyle adını an diyeceğimde alakası yok...

    geçen sene guti la liga da asist krallığında 3. olmuştur 1.messi 2. xavi
    2007 yılında la liga asist kralı olmuştur

    ayrıca kaç maç oynadığını istersen araştırıp öğrenebilirsin
    ben sana diyim sezona bölünce ortalama 30 maç yapıyor sezonluk sence az mı zidane figo nun olduğu dream team de?

    Milli takıma alınmama durumu hiç bir şeyi göstermez ona bakarsan elano patodan ronaldinho dan daha iyi dimi?
    bizde ricardinho kleberson dünya kupasını kaldırdı alexten daha iyi tabi bunlarda senin mantığına göre

    hayatında hiç guti izlememiş insanlar gelip 2-3 maç beşiktaşın en kötü zamanında izleyip yorum yapmasın lütfen..
    iyi geceler



    Ee sonuç ? Ne kattı Beşiktaşına onu söylermisin lütfen ? Guti kariyer açısından Alexi 2'ye katlar. Alex takıma kattığı değer açısından Guti'yi 3'e katlar. Evet Gutinin yanındaki elemanlar çok daha iyiydi Gutiye gerek kalmadan bile goller , pozisyonlar yaratıyordu.

    Ama Alex ? Alex'in yanındaki elemanlar Guti'nin pas atıp pozisyona sokabileceği futbolculardan 3 kat gerideydi. Peki Alex ne yaptı ? Hem kendi bu ligte senelerce gol kralı yarışında bulundu ve oldu. Senelerce asist krallığı yarışında bulundu ve oldu. Ayrıyetten Şampiyonlar liginde bile kral oldu ki en yüksek yerlere gelmeye gerek duymadan.

    Bu ligte kral Alex'tir. Guti felan yalan dostlar ad var iş yok bu kadar basit. Kariyer size başarı sağlıyorsa kalın sağlıcakla....


    quote:

    Orijinalden alıntı: xTraP


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911


    quote:

    Orijinalden alıntı: V2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911


    quote:

    Orijinalden alıntı: V2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911


    quote:

    Orijinalden alıntı: V2

    Gutinin alexden en büyük artısı real madrid alt yapısında yetişmesi ve real madrid de oynaması. Tartışmasız Alex Gutiden daha yetenekli bir oyuncu. Hele birde real gibi bir takımın alt yapısından yetişseydi neler yapardı siz düşünün.

    tartışmasız daha mı yetenekli? sen futboldan anladığından eminmisin? Guti yi ispanyadayken xavi yle kıyaslıyolardı adamı burda alex le kıyaslıyolar şaka gibi
    ayrıca real madrid in alt yapısınada herkesi alıyolar zaten

    Ayrıca adamların içinde kalmış ta ne zamanın konusunu bulup hortlatmışlar.Soda dağıtmakta haklıymışız demekki bu kadarda kıskançlık olmaz




    Şunu bir defa kafanıza sokun. Realde oynadı Xavile kıyaslandıyla olmuyor bu işler . Türkiyede Alexinde yaptığı işler de ortada Gutininde yaptığı işler ortada oynadıkları oyunda ortada. Şartlar eşit madem alexden çok neden biz göremiyoruz bunu? Madem Xavi gibi oyuncu oynasın o zaman Xavi gibi? Kör değiliz arkadaşım izliyoruz ikisinde oynadığı oyunu Alexin kumaşının daha iyi olduğunu anlamak için futboldan bile anlamaya gerek yok.Ama Guti daha iyi şartlarda daha iyi alt yapılarda yetişmesine rağmen şu an Türkiye liginde alexin gölgesinde kaldı.

    Sadece sana şunu diyorum alex realin alt yapısından yetişseydi neler yapardı? Guti brezilyanın dandik takımının alt yapısından gelseydi nerelerde olurdu?

    o zaman hiç bir futbolcuyu karşılaştırmayalım messside barça da yetişti alex messiden de iyi dimi eğer barça da yetişse
    ayrıca bir maçla oyuncu değerlendirceksen hiç futbol falan tartışma
    real madrid in 3 tane efsanesi vardır
    bunlardan biri guti dir.
    şuan alex guti den daha faydalı olabilir(buna katılırım) ama kalite olarak kıyaslarsan guti alex ten bir gömlek üstündür ister kabul et ister etme Dünyanın en büyük takımının kaptanı 15 sene vazgeçilmezi olmak kolay değildir.
    ayrıca alex 10 kişi kalıncaya kadar bugün vasat oynadı


    Yapma kardeşim tamam guti kötü oyuncu demedim zaten. Ama abartılacak super yıldız seviyesinde oyuncu hiçbir zaman olmadı. 16 yılda ispanya milli takımında 14 maç oynamış bir adam bu. Messinin 3/1 i yenetiği olsaydı 16 sene 100 maçta oynadır en az. Ayrıca Realde yedek klubenin değişmez ismi. Yani gözünüzde bu kadar büyütmeyin dünyadaki ilk 200 oyuncu arasına giremez alexi yanında bu kadar küçümsediğiniz adam.

    Efsane meselesine gelince. İbrahim Üzülmezde beşiktaşta efsane. Beşiktaştaki diğer oyunculardan çok mu yetenekliydi? Uzun lafın kısa bunlar kıyas değil. Ha messi gibi golleriyle asistleriyle şiir gibi oyunuyla reale katkı yapmış bi adam olsa tamam messiyle adını an diyeceğimde alakası yok...

    geçen sene guti la liga da asist krallığında 3. olmuştur 1.messi 2. xavi
    2007 yılında la liga asist kralı olmuştur

    ayrıca kaç maç oynadığını istersen araştırıp öğrenebilirsin
    ben sana diyim sezona bölünce ortalama 30 maç yapıyor sezonluk sence az mı zidane figo nun olduğu dream team de?

    Milli takıma alınmama durumu hiç bir şeyi göstermez ona bakarsan elano patodan ronaldinho dan daha iyi dimi?
    bizde ricardinho kleberson dünya kupasını kaldırdı alexten daha iyi tabi bunlarda senin mantığına göre

    hayatında hiç guti izlememiş insanlar gelip 2-3 maç beşiktaşın en kötü zamanında izleyip yorum yapmasın lütfen..
    iyi geceler



    Ee sonuç ? Ne kattı Beşiktaşına onu söylermisin lütfen ? Guti kariyer açısından Alexi 2'ye katlar. Alex takıma kattığı değer açısından Guti'yi 3'e katlar. Evet Gutinin yanındaki elemanlar çok daha iyiydi Gutiye gerek kalmadan bile goller , pozisyonlar yaratıyordu.

    Ama Alex ? Alex'in yanındaki elemanlar Guti'nin pas atıp pozisyona sokabileceği futbolculardan 3 kat gerideydi. Peki Alex ne yaptı ? Hem kendi bu ligte senelerce gol kralı yarışında bulundu ve oldu. Senelerce asist krallığı yarışında bulundu ve oldu. Ayrıyetten Şampiyonlar liginde bile kral oldu ki en yüksek yerlere gelmeye gerek duymadan.

    Bu ligte kral Alex'tir. Guti felan yalan dostlar ad var iş yok bu kadar basit. Kariyer size başarı sağlıyorsa kalın sağlıcakla....

    sen bu sene kaç tane guti li beşiktaş maçı izledin bilmiyorum ama ben nerdeyse bütün bjk ve fener maçlarını izledim(ligte) ve guti nin çok iyi ve alex çok iyi olduğu bir sürü maç hatırlıyorum yani dediğin gibi isim var icraat yok değil sen rahat ol.
    ayrıca hayatında hiç takip etmediğin bi adamı nasıl yorumlarsın bu adam kaç maçta 70 ten sonra girip real i kurtarmıştır.
    zaten burada beşiktaş - fener kariyeri karşılaştırmak saçma olur çünkü alex in fenerde kaçıncı senesi ayrıca bizim bu seneki halimiz ortada birde adam ne zaman formunu yakalasa her maç biçtiler
    neyse siz takılın Mehmet Demirkol unda dediği gibi adama" bende seni tanımıyorum diyemez" alex
    işte bu yüzden içinizde kalmış bu laf şimdide gelip burda hortlattınız konuyu.
    şunu da belirteyim bjk 10 kişi kalıncaya kadar neredeydi alex ben pek göremedim




  • buda son mesajım bu konuya artık isteyen isteği gibi düşünsün
    ben çok konuştum biraz da takım arkadaşları konuşsun;
    ıker casillas:

    guti is a great player, a great person and a great captain. he leaves us now but he will always be part of real madrid. as a footballer, he has always been one of the most talented players ı have ever seen in my life. as a person, ı have known him from the past 10 years. he is very kind-hearted and ı consider him to be a good friend. ı am never going to forget his moves, passes and superb matches. he will always be part of real madrid’s history and ı will miss him very much.


    cristiano ronaldo:

    my dream when ı was a kid was to be able to play next to guti. when ı first saw him ı thought he was a first class player and when ı started playing with him ı realized he has a one-of-a-kind left foot. ıt has been a privilege to be one of his teammates and ı wish him all the best from now on.

    xabi alonso:

    he is a genius; the most unique footballer ı have ever played with. he has the most incredible vision for the game ı have ever seen in a player. he has tremendous technique. for the past ten years, he has provided the last pass like none other and ı can confirm based on what ı saw last year. he is generous, special and ı feel a close bond to him.

    kaka:

    he is an excellent person and a great player. ı have learned many things from him in just a year. he has taught me a lot and always good things. ı already knew about his talent but once you play with him you realize what an incredible player he is. the passes he made with his left foot were impressive; he is a noble man both on and off the pitch. ı have enjoyed playing with him and he will always be in our hearts as well as in that of all the madridistas.

    pepe:

    he is an excellent person and a first class player. he has a very strong personality and what ı will never forget is that he gives everything for his team. his left foot is superb and he is one of the classiest footballers ı’ve ever seen. he is capable of finding teammates on the pitch like no one else can. ıt has been an honour to play with him and our successes will always be his successes.

    benzema:

    his heel flick at riazor was so incredible that ı will never be able to forget it. since my arrival he has taken care of me and talked to me a lot. he is a genius on the pitch and one of the best players ı have ever met. his passing skills are amazing and ı wish him all the best because in my opinion, guti is a genius.

    drenthe:

    guti is one of the best footballers ı have ever seen in my life. he has eyes in the back of his head. ı have learned many things from him in the years we have played together. ı like his style both on and off the pitch because he is an excellent player and a great person. ı am going to miss him and ı will always treat him as a friend.

    marcelo:

    he has always protected me on the pitch and since ı first started playing at real madrid he has taken great care of me. he is an incredible, impressive and different player and person and he is admired by all of us. many of his passes and moves are unforgettable. a great player and friend has left us.

    granero:

    he is a person who always makes an impression and who has been characterized by pursuing his identity without worrying too much about the consequences. what no one can question is his good nature and good heart. ı feel indebted to him after playing with him for a year.

    ramos:

    there is no doubt that one of the greatest players in the history of real madrid is leaving. ı am going to miss him a lot because he is an excellent teammate and friend. he is a great person but many people aren’t aware of the fact. we had a close relationship since my first day at real madrid and there are no words to describe his talent. many of his plays are unforgettable. we will miss him very much.

    alvaro arbeloa:

    guti has become one of the most important role models for real madrid academy players. he is an example for all of us to follow. his skills are well-known because he has always demonstrated them on the pitch and he is one of the best players ı have worked with, but what it is unknown is his personality and that is what we are going to miss. a great person and role model is leaving us.

    raul albiol:

    he is fantastic as a player and as a person, too. there are only three footballers in the world with his skills and as a teammate he always pays attention to the details. he is very caring and involved. he is so incredible that ı would honour him with a statue at santiago bernabeu stadium.




  • Alex ile Guti karşılaştırılamaz Alex forvet oyuncu gibi oynuyor Guti ise Ortasaha oyuncusu oyun tarzı olarak en ufak benzerlikleri yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.