Şimdi Ara

Alexa Sıralama Yükseltme Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, alexa sıralamasını yükseltmek isteyenler için bir projem vardı, yayınladım ancak geliştirilmeye ihtiyacı var, sizlerin de fikirlerinizi almak istedim.

    sitem şu: MultiSurfer.com

    kaydolunduğunda 100 kredi bonus verir, sitenizi ekleyip hitinizi arttırabilirsiniz.

    alexa'ya etki edecek önemli püf noktaları şunlar;

    1- Sitenizi 1 kredi karşılığında 1 dakika yayınlayabilirsiniz, 6 dakikaya kadar yayınlayabilme imkanı mevcut. Bu da sayfanızda ortalama ziyaret sürenizi arttırır.
    2- 1 Kredi karşılığında birden çok site de yayınlayabilirsiniz. 1 Kredi yani 60 saniye içinde 3 farklı sitenizin veya sayfanızın yayınlanmasını sağlayabilirsiniz
    3- Siteniz PTC sitelerindeki gibi iframe içinde yayınlanmaz asla. Tamamen yeni sekmelerde açılır, iframe içinde yayınlanan sayfalar alexa sıralamasına olumsuz etki etmekte.
    4- Siteniz gerçek kullanıcılar tarafından ziyaret edilir.
    5- Reklam için kredi kazanmak çok kolay, standart üyeler aynı anda 4 sekme birden açabilirler, VIP olarak 12 sekmeye kadar açabilirsiniz, bu da aynı anda 12 reklam birden izlemeniz anlamına geliyor. Ha reklamları da tek tek bakmıyosunuz, açıyosunuz, arka planda sistem kendi kendine işliyor full otomatik bir şekilde. Ayrıca biriken puanlarınızı reklam vermek yerine herkese açık pazarda satışa sunup diğer üyelere satarak para da kazanabilirsiniz.

    Projeyi yeni yayınladım, diğer bu tarz sitelerden farklı olarak bende reklam süresi çok daha uzun ve üyeler aynı anda 12 reklama kadar izleme yapabiliyorlar.

    Sizce bu projeyi daha fazla nasıl geliştirebilirim? Sistem traffic exchange tarzı, PTC sistemi de ekleyip eklememe konusunda kararsızım. Fikirlerinizi almak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisurfer -- 17 Ağustos 2015; 13:48:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.