Şimdi Ara

Alfa 156 2.0 selespeed için yardım bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2002 alfa romeo 2.0 selespeed sahibiyim aracın km si 104000 de öncelikle ilk sorunum araç durunca vites kendinden boşa geçiyor bazen kırmızı ışıkta öylece kalıyorum ama vitesi ileri itince tekrar 1 e geçiyor. 2. sorunum ise 100000 km de bujileri orjinaliyle değiştirdim araçtabrc marka sıralı lpg kiti var bujileri değiştirdikten sonra araç ilk çalıştırışta stop etmeye ve düşük devirlerde rahatsız edecek seviyede vuruntu yapmaya başlıyor brc servisine en az 10 kere gittim adamlar bütün parçaları değiştirdi ama sorunu halledemedi aracın benzinde hiçbir sorunu yok sadece lpg ye geçince oluyor bu anlattıklarım sorun ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden sağolun..



  • Geçmiş olsun,

    Selespeed robot arızası nüksetmiş,muhtemelen ufak bir tamir,ya da yazılım ile hallolabilecek bir sorun sizinki.Tabi anlattığınızdan başka bir sıkıntı yoksa.

    Bujilerin orijinalliğinden eminmisiniz?Ricambi Originali Alfa Romeo hologramlı 46521529 ve 46521530 nolu takım bujiler olmalı,piyasada çokca sahte var.

    Lpg'de esasında lpg beyin arızası ve yeniden programlanması gerekli diye düşündüm ama Brc servisi sıkıntı yok dedi dediniz,ilk çalıştırmada akabinde stop etmesi hayra alamet değil,ateşleme bobini vb... bir baktırın isterseniz,ama garip bir sıkıntı;ilk çalıştırmada muhtemelen benzin ile çalışır lpg'li araçlar;esasında direkt lpg ile de ilgili değil gibi gözüküyor;lpg ile içli dışlı değilim ve açıkçası günümüzde yürütmek zor olsa da benzin ile orijinal halde kullanmaya gözen gösteriyorum.

    Bir de hangi ildesiniz ona göre bir yer tavsiye edelim.




  • Sakaryada yaşıyorum alfa romeo servisi ve arabadan anlayan 1 Allahın kulu yok. Bujiler orjinal şuan yeniden brc servisinde kalibrasyon yaptırdım stop etme sorunu kalktı ama silkeleme yapmaya devam ediyor.Bu arada en son sakaryadan balıkesir e gittim 85 tl gazla 430 km yol yaptım bu da hiç fena değil gibi gözüküyor tüpü söktürmek de istemiyorum açıkçası.Şu alfa romeo sorunlarının birini hallediyorum başka bi arıza çıkıyo ama yinede araçtan vazgeçemiyorum
    anlamadım gitti..
  • Vites geçişlerindeki sorunun yanlış yağ kullanımından olduğunu anladık Selespeed kullanan arkadaşlar dikkat etsinler sadece tutela cs speed kullansınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.