Şimdi Ara

Algida'nın Türkiye'de farklı ürünler sunması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
8
Favori
47.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
445 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fabrikalar suç işliyor bizimkiler ülkeyi karaliyor sen iyisini talep etmelisin tepkini firmalara Göstermelisin yok 3.dunya ülkesi yok bilmem ne sirketin hic suçu yok öyle mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ve benzeri markaların dondurmalarından yiyen insanda iğne ucu kadar akıl yoktur, net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 12 Haziran 2019; 13:54:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adv11

    fabrikalar suç işliyor bizimkiler ülkeyi karaliyor sen iyisini talep etmelisin tepkini firmalara Göstermelisin yok 3.dunya ülkesi yok bilmem ne sirketin hic suçu yok öyle mi
    Hadi ordan aktroll basbaya 3.dunya ülkesiyiz işte, ülkenin karalanmasına gerek yok, ülke zaten b.ka batmış sen neyin kafasını yaşıyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 12 Haziran 2019; 13:55:55 >
  • Algida bu milletin neyine meybuz yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gıdanın silah olarak kullanılmasına iyi bir örnek unileverin hiçbir ürününü almayın kullanmayın boykot edin
  • Bu dondurmaların içinde aynı zamanda sahte şeker ve koruyucu kanserojen maddeler de var. Normal mi 1 yıl raf ömrü. Mümkünse evde dondurmanızı kendiniz yapın. Bir sürü tarif var.
  • Yahu bulgaristanda magnum yiyorum sonra türkiyede yiyorum bulgardaki süt oranı ve dondurma daha güzel
    Net şekilde kaziklaniyoruz hükümet uyuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kendine boyle dersen el de sana böyle muamele yapar, hiç acimadim az bile yapiyorlar gidin yiyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 12 Haziran 2019; 14:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemeyin kardeşim bu kadar net 1,5₺ verilir mi buna limon al suyunu sık buzluğa koy onu yala bundan 100 kat daha iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uluslararası firmaların tek derdi ürettikleri ürünlerin yasalara uygun olması ve satışlarını arttırabilmektir. Gelişmiş ülkelerde sıkı kontroller ve yasal sınırlar var, hele çocukların tükettiği ürünlerde çok daha katı kurallar var.
    Ama bizim gibi ülkelerin gıda standartlarında tüketici hemen hastalanmasın yeter kafası hakim, uzun vadeli etkileri hiç önemsenmiyor. Bu uzun yıllardır böyle, giderek kötüleşiyor. Hatta devlet hasta olmamızı ve erken göçmemiz hedefleniyor gibi geliyor. Hem hastanalere bir sürü para bayılıyoruz, hem de emekli maaşı devlete kalıyor.
    Örnek olarak mısır şurubu-glikoz şurubu neredeyse tüm gelişmiş ülkelerde yasak, pek çok hastalıkla birlikte en başta kansere neden oluyor. Bölgemizde bir tek bizde yasal ve üretim kotası hükümet tarafından her yıl arttırılıyor. Avrupada tabi ki yasak, Amerika azaltmaya çalışıyor, Güney Amerika gibi ülkelerinde serbest.
    Glikoz şurubu öyle sadece bisküvide falan değil, tatlı olan herşeyde kullanılıyor. Baklava gibi şerbetli tatlılar, meyve suları, gazlı içecekler, dondurmalar gibi.
    Bu sağlıksız besinler en az alkol - sigara kadar zararlı. Bence daha da zararlı çünkü ilkokul kantininde bile satılıyor. Kısacası bilinçli ve az tüketmek gerek. Kimsenin canımızı zerre umursadığı yok..




  • Sonuçta Turkiye'deki gıda tebliğine uygun olarak urun uretiyorlar.Bunlardan ziyade, bunların bu şekilde uretimine izin veren hukumet daha büyük suçludur!

    Yoksa %11 meyve olmuş olmamış, sonuçta her iki ülkedeki de 'sentetik gıda'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 12 Haziran 2019; 14:38:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyeti düşük tutmak için yapıyorlardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayın çoğu firma ürünlerinde olduğunu uzun zamandır düşünüyordum. Tescillenmiş oldu. 2005 deki lipton ice tealer nerede , şimdikiler nerede ? çikolata , içecekler vs vs.
  • Yedigimiz hic bisey saglıklı degil bana göre garanti verecegim bir bitki var hardal diye ic anadoluda yasayanlar bilir tarlalarin icinde yetismez cunku atilan zehirli ilaclar gubreler onun yetismesine izin vermez gönül rahatligiyla yedigim tek bitki o ...tohumlari goruyorsunuz israilden geliyor dışı bonibon gibi insan tiksiniyor köylü onu alıp dikiyor sonrada organik diye satiyor agac fidelerinde bile zehir var meyve yetisince curuyor ilac atmaktan baska caren yok kimbilir hangi maddeler var domatesi cilegi 1 gunde kızartıyorlar 42 yasindayim eskiden ekmek firinlarinda yeni ekmek cikinca 100 metreden kokusu gelirdi köyde biri yufka ederken her tarafa kokusu gelirdi simdiki yeni dogan cocuklara cok uzuluyorum yedikleri ictikleri hep zehir biz bulamiyorduk cips kola falan Allahtan yeyip icmemisiz onlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında coca colaya ABD'de tatlandırıcı olarak şeker kullanırken neden Türkiye'de glukoz/fruktoz şurubu kullanıyorsunuz diye sormuştum. Türkiye bu ürünlerin kullanılmasına izin veriyor demişlerdi. Sen halkını düşünmezsen bu firmalar neden düşünsün?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı üretim yapmış olsalar bile asla şaşırmam.Sonuçta oralarda önemli olan insan sağlığı, buralarda ise önemli olan para. Oralarda devlet kim olduğuyla ilgilenmez insan sağlığı ile oynayanın gözünün yaşına bakmaz. Buralarda ise büyük firmadır der hemen bir af çıkartırlar.
  • Adamlar ne yapsın. Bi tane dondurmaları vardı severek yiyordum. Turuncu bir paketi var. 2 ay önce 2 tl idi. 1 ay önce 2.5 şimdi ise 3 tl. Sıkıntı büyük demek ki kurtarmak için yapıyorlar bunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adv11

    fabrikalar suç işliyor bizimkiler ülkeyi karaliyor sen iyisini talep etmelisin tepkini firmalara Göstermelisin yok 3.dunya ülkesi yok bilmem ne sirketin hic suçu yok öyle mi
    Acaba bu kadar kendisine düşman olan başka bir ülke var mıdır :D Milleti zehirleyen, dondurma diye çer çöp pazarlayanlar değil yine Türkiye suçlu :D Yorumlara bak utanç verici düzeltilmesini talep edecekleri yerde firmayı savunuyorlar şu olayı yerli bir firma yapsa yer yerinden oynamıştı kıyamet kopmuştu

    biz kimiz ki dondurma yicez abi
    oLumM bAk 99. düNyA üLkesİyiZ,
    nApsıN aDamLaR aBi yAaa

    Düzeltilmesiyle ilgili bir talep yok, halk memnun

    E o zaman müstehak doya doya yesinler bu millet hak ediyor :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 12 Haziran 2019; 15:28:14 >
  • Denetim sıfır. Direk kanser ve diyabet ile doğuyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece Algida değilki bir çok markanın ürününde aynı şey geçerli TÜrkiye'de çoğu madde serbest maksimumum karlılık için yapılıyor bunlar tabi ekonominin bu halinde fiyatı arttırmayıp üründende kısma yoluna gidiliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.