Şimdi Ara

Ali Koç Başkan Olduğu Zaman Aykut Hocamızın Durumu Ne Olacak ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konya vs seviyesinin bir tik ustu hic bir takim aykutu kulubun basina koymaz. Biz kalkmis Fenerbahcede durur mu durmaz mi diye tartisiyoruz. Yillardan beri kombine aldigim stadtan bu sigir yuzunden kombine almiyorum. Yense dahi stadta ana baci kufur edilen bir hocayi ovmek icin cok net beyinsiz olmak lazim.

    Avrupada elendiklerini gec

    Marsilya 2-0’dan ic sahada 2-2ye maci cevirten. Sampiyonluk yolunda gsye 2-0dan az daha maci veren, bu sene 10.dkda one gecip geriye takimi ceken, akhisar gibi ligden dusmeyeyi bir hafta kala garabtileyen takima uc macta yenilip kupa veren adam teknik direktor degildir. Duz maldir. Ki mal. İki cumle bir araya getiremeyen adam fenerbahce icin bir sey veremez.

    Aziz ile Aykutun kafasi ayni. Bilgi yok vizyon yok. Ben bu dusuncedeyim kabul eden etsin yoksa yok diyen tipler.

    Geliri gideriyle senin yarin olmayacak takimlar uefayi alirken samp ligi en az ceyrek falan oynarken sen hala aziz aykut tartismasi yap. Kulup bu sigirlarin seviyesinden otede. Sunu idrak edin niye istenmedigini anlarsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Şöyle bir durum var; Aziz Yıldırım seçilirse kimle devam ettiğinin bir önemi yok. Diyelim ki Aykut Kocaman 'la devam etti, yada X bir hocayı getirdi ve önümüzde ki yıl şampiyon olduk. Sonra ki sezonda hocanın akıbeti ve kalacağının garantisini kimse veremez. Hatta çok başarılı olunursa ve hoca çok öne çıkarsa yollanma ihtimali kalma ihtimalinden çok daha fazla olacaktır. Resme kişilere takılmadan büyük pencereden bakmakta fayda var. Ali Koç' un da dediği gibi Kulüp senelerdir iyi yönetilmiyor . Ve bu kulübün kurtuluşu için şuan tek çare Ali Koç.
  • büyük ihtimal emekli olacak. mezarda da olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pomo Akımı

    Sizi anlamıyorum rakip takımlara mı hizmet ediyorsunuz. Aykut Hocamızın bugüne kadar ki başarıları ortada. Mourinho olsa yere göğe sığdıramazsınız ama Aykut Hocamızın Mourinho'dan ne aşağı kalır yanı var. Bugüne kadar istikrarı ortada. Aziz Yıldırım'a ve dış kumpaslara rağmen çok net bir şekilde hocamız duruşuyla bu başarıları elde etti. İleri de Ali Koç başkanımızla ligi domine edebilecekken siz diyorsunuz ki kovalım gitsin. Yerine kim gelecek. Yabancılar zaten ligi tam tanıyana kadar 2-3 şampiyonluğu daha Galatasaray'a kaptıracağız. Sonra Ali Koç başkanımızda başarısız oldu denilecek ve indirilecek. Kumpası göremiyorsunuz. Çok net ortada olan bir durum bu. Aykut Hocamızla devam edilmeli. Ali Koç başkanımızla birlikte Aykut Hoca eşittir ligi domine ederiz.
    Aykut Hocamızın Mourinho'dan ne aşağı kalır yanı var.

    José Mário Aykut dos Santos Félix Mourinho Kocaman

    Bu arada belli ki bilmiyorsun kupa kazanamayan Arsene'yi getirelim oldu olacak demişsin bi alttaki mesajda, sevgili Aykut'un 4 yılda 1 şampiyonluğu varken GS'ye 3 şampiyonluk verdi sayın troll bey




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.