Şimdi Ara

Alien: Covenant a.k.a Prometheus 2 -- 12 MAYIS 2017 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
7
Favori
20.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Prometheus mühendisler hakkında cok fazla tartışma var scoot'un amacıda buydu senaryoyu belirsiz ucu açık ve yoruma açık yaptı daha fazla ilgi çeksin diye,

    Covenantta mühendis şehrinde bir ayrıntı yakaladım normal mühendis türlerinin yanında topluluk içinde yarı insan yarı mühendis melez türler var gibi mühendislerle aynı statüye sahip, eşit olarak aralarında yaşıyorlar gibi, resimdeki kişide kemerli burun yok ve gözleri normal insan gözü gibi, kırmızımsı kana sahip gibi bunun yanında normal mühendislerde var, ilk filmdeki saldırgan muhendisin türünden;
    Alien: Covenant  a.k.a Prometheus 2 --   12 MAYIS 2017

    2.Resimde.......
    Alien: Covenant  a.k.a Prometheus 2 --   12 MAYIS 2017 ilk filmdeki "Charlie hollyway" bulaşıcı maddeye maruz kalınca yaratık türüne degilde sanki bir mühendis türüne dönüşüyor gibi gözleri iri ve siyahlaşmış ten rengi beyazlasmış ama sanki virüs başarısız olmuş, hollyway'i öldüruyor dikkatli bakın.. bir başka murettebatıda saldırgan bir yaratığa dönüsturmuştur yani patojen herkeste farklı etki yapıyor gibi.

    Acaba dunyaya saldıracak geminin taşıdığı biyolojik silah insanları muhendis türune dönüştürüp asimile etme çabası olabilirmi, belkide deney başarısız olmuştur mühendislerin kendilerinide, diğer canlılarada bulaşan mutasyona ugratan veya insanları direk öldüren yada konak olarak kullanıp yokedici bir saldırgan bir türün çoğalarak yayılmasını sağlamıştır, zira patojen mühendisleri mutasyona uğratmadan direk dna larını parçalayarak öldürüyor, amaç türleri yaratığa dönüştürmek olsaydı mühendislerde mutasyona ugramalıydı, ama bir yaratık türü mühendisin vicuduna tohum koyup onu konak olarak kullandırıp içinden yaratık çikmasını saglamıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomasters -- 29 Mart 2020; 20:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 yıl geçti flimden ama yinede spolier uyarısı vereyim......

    .....spolier......

    Prometheusu arkadaşımla izlemiştim.alien serisine yeni bir pencere açmıştı.muhendisler olayına kadar seri terminator tadında ilerlerken birden başka bir noktayı işaret etmislerdiki yaratık olayından kal gelenler için seri yeni başlıyordu artık.ve herkes serinin en azından 1 bölüm bu pencereden devam edeceği düşünülmüştü .

    Mühendisler olayı Z kuşağı için çok dikkat çekici bir konu idi koca seri artık terminatorlesmeden kurtulacak farklı bir çizgide ilerleyecekti.flim yine safi yaratık olayına döndü kısmını geçtim,önceki flimde açık bırakılan tek bir konu çözüme kavuşması,mühendislere resmen aborjin muamelesi yapılmış .yuh.oyunculuk desen yerlerde.uzaya koloni kurmaya giden belki insanoğlunun kalan tek umudunun murettebatinin kriz yönetimi ortaokul seviyesinde.o gemi o yıldız patlamasından hareket edemeyecek şekilde arıza alsaydı,ya o gezegene inecekler ya ölecekler ayrımında sadece o gezegene ineceklerdi.o zaman olurdu.o da Kadıköy sahilde volta atar gibi değil.

    Yazilcak çok şey varda.neyse.iyiki sinemada gitmemisim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni film ne zaman gelecek acaba?

  • bir daha asla yorumlari okumayacagim. zamaninda olumsuz yorumlar yuzunden sinemada izlememistim. simdi TV de izledim oldukca hosuma gitti

  • Şu seri bi Netflix’e gelmedi. Arada Alien krizim tutuyor izleyesim geliyor. Prometheus’un ilk fragmanı geliyor aklıma arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prometheus çok etkileyiciydi aynı tada varamadım keşke Alien'e bağlamasalardı.

  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.