Şimdi Ara

Alinabilecek En Uygun Fiyatlı 3D Media Player.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ses ve görüntü açısından makul seviyede olan format vs problemi olmayan ( Özellikle 3D ) ve en uygun fiyatlı 3D Media Player Tavsiyeleriniz Hangileridir ?



  • Konuyu günceleyelim. Bende alacağım, 3D sbs filmleri oynatan, DTS ses destekli, Smart TV özellikli bir player arıyorum. Farklı konu açmayayım dedim.
  • Yokmu Tavsiyesi olan ?
  • egreat r6s plus al sanalpazarda var.
  • http://www.aliexpress.com/item/Bluetimes-3546B-3D-Android-1080p-H-264-MKV-Network-USB-3-0-Enclosure-Wifi-HDMI-HDD/812892681.html

    Linkteki ürünü satın aldım. Gelmesini bekliyorum, özelliklerine göre çok iyi. Gümrükte sorun çıkacağını da sanmıyorum. 75 Euronun biraz altında aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viperc

    http://www.aliexpress.com/item/Bluetimes-3546B-3D-Android-1080p-H-264-MKV-Network-USB-3-0-Enclosure-Wifi-HDMI-HDD/812892681.html

    Linkteki ürünü satın aldım. Gelmesini bekliyorum, özelliklerine göre çok iyi. Gümrükte sorun çıkacağını da sanmıyorum. 75 Euronun biraz altında aldım.

    Cihaz çok şıkmış gerçekten. Umarım eline sorunsuz ulaşır. Shipping ne kadar tuttu?

    Ürün eline ulaştığında bana PM atabilir misin? bende alayım beğendim ürünü.




  • Free shipping olarak aldım. China Post ile 02 Haziran da sistemde görünmeye başlandı. Bu ayın 20 sinden önce gelmez, daha da uzun sürebilir. Benim tahminim, belki daha kısa da sürebilir. Gümrüğe takılabilir, büyük olduğundan dolayı ama 75 Eurodan daha düşüğe aldığım için hiç bir şey olmaz. Sadece damga vergisi veririm (5TL gibi)
  • Başka Tavsiyesi Olan varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viperc

    Free shipping olarak aldım. China Post ile 02 Haziran da sistemde görünmeye başlandı. Bu ayın 20 sinden önce gelmez, daha da uzun sürebilir. Benim tahminim, belki daha kısa da sürebilir. Gümrüğe takılabilir, büyük olduğundan dolayı ama 75 Eurodan daha düşüğe aldığım için hiç bir şey olmaz. Sadece damga vergisi veririm (5TL gibi)

    Cihaz elinize ulaştı mı? İzlenimlerinizi bilmek isterim
  • Cihaz elime ulaştı. Fazla deneme fırsatım olmadı. Fiyatına göre çok iyi. Usb yi hemen tarıyor. Wireless çekimide iyi ama elimdeki modem de kaliteli.
    Life.of.Pi.2012.3D.BluRay.HSBS.1080p.DTS.x264-CHD3D filmini wireless ile 10-15 dk kadar denedim. İzlerken sorun yaşmadım ama bir kere 5sn kadar takılma oldu. Film başlarken ekranın bir köşesinde aktarım hızı yazıyor. Bende 32.000kbits gibi birşey yazdı.
    Filmin Özellikleri
    Life.of.Pi.2012.3D.BluRay.HSBS.1080p.DTS.x264-CHD3D
    SOURCE..........: Life of Pi 2012 2D+3D BluRay 1080p AVC DTS-HD MA7.1-CHDBits
    ViDEO BiTRATE...: x264 @ 12 Mbps
    FRAME RATE......: 23.976fps
    AUDiO ..........: ENG DTS 5.1CH @ 1510Kbps
    RUNTiME ........: 02:06:59 (h:m:s)
    ASPECT RATiO....: 1.85:1
    RESOLUTiON......: 1920 X 1036
    SUBTiTLES.......: NONE
    FilE SiZE.......: 12.2G
    Encoder.........: dnmt008@CHD3D

    Gördüğüm eksiler ise ;
    Cihazın youtube eklentisi ile video izleyemedim. Aynı şekilde üzerinde gelen android ile de youtube bağlanamadım.
    Fanı sesli çalışıyor. Film izlerken bir şey yok ama ortamda ses yoksa kendini belli ediyor.
    Sistem ayarlarından altyazıyı türkçe yapmama rağmen karakter sorunu yaşadım. Film başladıktan sonra altyazı ayarlarından sorunu çözdüm. Her film başlattığımda yapmam mı gerekli daha onu denemedim.
    Ama bunlar benim için önemli değil.
    Cihaz hakkında sorularınızı cevaplarım.




  • Avatar 3D bluray ISO dosyasını indiriyorum. 2 gün sonra da onu denicem. Bakalım wireless üzerinden sorunsuz oynatabilecekmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viperc

    Avatar 3D bluray ISO dosyasını indiriyorum. 2 gün sonra da onu denicem. Bakalım wireless üzerinden sorunsuz oynatabilecekmi.

    İsterseniz bu cihaz için ayrı bir kullanıcı test başlığı açın, oradan biz de takip edebiliriz.
  • egreat r6s kullanıyorum. gec acılması dısında hıc bır sorunu yok. su ana kadar acamadıgı format gormedım. bluray ıso dagıl her formatı denedım. goruntu gercekten cok guzel. hdd ler arası fılmlerı kopyalama vs herseyı yapabılıyorsun. alt yazıyı ıstedıgın buyukluge ıstedıgın yone kaydırabılıyorsun. yani suanda eksi olarak hıc bır sıkayetım yok. onerım r6s plus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.