Şimdi Ara

Alınan sistem için son önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkeze merhaba. İsmim ahmet. iç mimarım. Bugun vatan bilgisayardan bir bilgisayar toplattim kendime. Ücretinide ödedim lakin cuma gününe teslim edebilecegini söylediler çok yoğunlarmiş. Herneyse aldigim sistemi sizin gibi bu işlerden anliyan birilerine danişma ihtiyaci hissettim. Aldiğim sistemi yaziyorum.

    i5 3570k intel işlemci
    msi z77a-gd55 anakart
    120 gb force 3 gt corsair marka ssd
    2 tb barracuda seagate harddisk
    16gb (4x4) corsair vengeance ram
    h100 corsair sogutucu
    xılence xp750 gaming edition 750 watt güç kaynağı
    corsair 500r bilgisayar kasasi
    27 '' phlips led ekran
    Asus gtx670 directcu 2 ( Ellerinde hiç ekran karti kalmamis bana önerdikleri kart gtx670 zotac amp karti idi. Bu verdigim ekran karti siparisinde top modelini istedim ama hiç bir yerde olmadigini söylediler. Bunu ise baska bir ilden siparis ile isteyeceklerini belirttiler. bende son olarak bu karti istedim )

    üstüne ekleme yaparak alabilecegim bir kart varmi. Yani başim agrimasin uzun yıllar istiyorum.

    Sistemimi çizimler dolayisiyla aldim 3d max autocad. Profesyonel kart almak istemedim cünkü öyle bir sistemim zaten mevcut çalişma ofisimde ev için aldim. Alirkende iyisini seçmeye çaliştim.
    Arkadaşlar bu bilgisayara 3980 tl miktar para ödedim ama ekran karti konusunda içime sinmedi sizce iyi bir secimmi yoksa değiştirmelimiyim. Çünkü bilgisayarimi cuma günü gidip toplanmis sekilde alacagim. Yorumlarinizi bekliyorum. Bu arada geçiçi bir üye degilim donanım haberi takip eden birisiyim. Saygılar.

    Bu arada vatandan aldiğim için cayma hakkım bulunuyormuş. Önerilmeyen bir parça için önerileriniz olursa değiştirmem dururumum söz konusudur.







  • Güzel sistem. Benim farklı bir önerim yok.
  • teşekkür ederim cevabınız için. Ekran karti yorumlarini okuyorum şimdi internetten herkez top modelini öneriyor hatta asus directII yazinca bile top modeli olarak geliyor diger model için pek konusulmamiş o yüzden değiştirecem sanirsam. Cevabiniz için teşekkür ederim tekrardan. Biraz araştirmam gerekcek sanirsam.
  • Vatanda TOP ile normali arasında fazla fiyat farkı yok. Değiştirin bence de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 17 Eylül 2012; 0:51:25 >
  • ellerinde olmadiği için o ürünü seçmek zorunda kaldik. Oda başka sehirden siparis edilerek gelecek. Top modeli ile arasinda sanirsam 40 tl oynuyordu. Zotac in gtx670 amp modeli ellerinde vardi ve daha ucuzduda sizin görüşünüz ne yönde olur. H100 sogutucu ve 27'' ekran da ellerinde yoktu onlarinda ödemesini alarak başka ilden getireceklerini söylediler. Ekran karti içime sinmedi sadece top yada topsuz model diyelim degermi o kadar aklımı kurcalamaya sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.