Şimdi Ara

[ALINIK] 13 YILLIK STEAM HESABI + ALTIN JETONLU HESAP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze iyi forumlar.Kendi smurf hesabımı kardeşime verdiğim için yedek hesap ihtiyacım oldu.
    Birçok konuda 13 yıllık hesap temin edilir vsvs mesajlar gördüm.13 yıllık hesap yada 5 yıl jetonu beni pek ilgilendimiyor.
    Bende bulabiliyorum.Fakat şuan 2 hesap alıcam biri 2.main hesap olarak kullanmak için diğeride smurf olarak kullanmak için.
    Biliyorsunuz csgoda operasyonlar var intikam operasyonu gibi işte (bana altın intikam operasyonu jetonuna sahip) hesap lazım.
    Elinde olan, temin edebilirim diyen varsa konudan veya PMden bana ulaşabilir.
    NOT : 13 yıl , 5 yıl jeton , hizmet madalyası , diğer operasyon jetonları veya pazardan alınabilen jetonlar beni ilgilendirmiyor.
    Rütbe saat önemli değil, sadece kişisel zevkimle alakalı bir konu [Altın intikam operasyonu jetonu ve VAC olmasın yeter]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atem_u -- 3 Eylül 2017; 13:45:16 >



  • konu günceldir kardeşim varsa temin edebilicek beni bulabilir.
  • Hesap arayışı devam ediyor.Buna ek olarak 1 adetde [13 yıllık] hesap alınacak csgosuz fakat değiştirilemeyen kullanıcı adı güzel ve kısa bişey olsun.Eskisi cliend38igame@yahoo.com gibi saçma bişeydi.
  • 2 adet 13 yıllık hesap alınacak.1 tanesi boş 1 tanesi csgo lu ve hizmet madalyalı 2015,2016,2017 hizmet madalyası olan seviyeleri önemli değil hizmet madalyalarının.
  • 13 yillik hesap var 0 csgolu saat kasiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.