Şimdi Ara

Alınık 16000tlye kadar araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16000 lira seviyesine ancak çıkabiliyorum arkadaşlar, manuel 2000 model civarı ve üstü ufak tefek boyada değişende sorun yok büyük kaza kaydı ve komple boya olmamalı, tercihen:
    99-2000 toyota corolla (tutulmayan terra kasalar)
    fiat marea
    hyundai getz
    Ankara ya da Konyada birşey bulabilirsem daha iyi olur oralara yakınım.
    yardımlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • fazla yakın değiliz ama ilgilenirsen honda civic Sİ dohc 1.6 motor 136 beygir araç var bende.. 94 model gümüş gri 5 kapı lpgli klimalı
  • ilginıze teşekkür ederim. Civiclerin hastasıyım normalde ama aile durumu ve kullanım amacı olarak yaşı daha küçük ekonomik araclara bakiyorum. Size hayırlı satışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polo klasik sedan 99 model temiz bi aracım war değerlendirirseniz
  • 2000 model ford fiesta flair 1.25 beyaz. Bel altında boyaları mevcuttur. Arabamın bütün bakımları serviste yapılmıştır. Bir çok parçası yenidir. Siz sadece gaz alıp gideceksiniz. Pazarlıksız 15800 olur. Şehir içi 160 kuruş civarı yakıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 2001 ford fıestayı dusunebılırsin guzel araç o fıyata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ford fiestalar bize küçük gelir diye düşünüyorum, aynı sebepten corsa, 106, 206 da düşünmüyorum. biraz daha geniş hatch istisnalar dışında sedan tercihim. size hayırlı satışlar inşallah istediğiniz fiyata satarsınız aracı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satarız o kolay iş ;-) bunada 5 kişi biniyor sedanada. Siz yakıtı karlı olanı seçin derim ben. Tercih sizin iyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxidextr

    Satarız o kolay iş ;-) bunada 5 kişi biniyor sedanada. Siz yakıtı karlı olanı seçin derim ben. Tercih sizin iyi akşamlar.

    Sedan HB olayı tercih ve zevk meselesidir.Banada sorsan Fiesta'yı HB araç olduğu için Büyük konuşmayayım,Allah kibir olarak algılamasın ama kapıya araba diye koymam aynı parada hatta daha da ucuza gider Ford Escort,97-98 Mondeo alır Sedan araba diye onu kapıya çekerim.Fiesta'yı kapıya çekmem.Bunu kibir olarak algılamayın.Dedim ya araba işi zevk ve tercih işidir ben HB araç sevmem ondan öyle düşünüyorum.Mesela HB araçların tillahıdır, AUDI A3,MERCEDES A 180 onları bile bana bedava verseler o arabalara binmem.Bedava mal olduğu için bile kullanmaya tercih etmem o arabaları alın parasını bana verin derim.Gider o paraya da MERCEDES C180,BMW 3.20i ya da AUDI A4 alırım.
    Öyle uyuzum HB araca
    HB nedir arkadaş,Tamam ikisinde de 5 kişi gidiyorsun ama birine iki büklüm oturuyorsun birine yayılarak,HB az yakıyor falanda hikaye az yakan sınıfında ki bütün araçlar birbirine yakın yakıyor.Aynı motorlu,donanımlı,aynı model ve yakıt türünde iki araçta Sedan / HB kasa diye yakıt ayrımı olmaz,olsa da arada ahım şahım bir fark olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 20 Kasım 2014; 15:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sizde haklısınız arkadaşım,keyif ve zevk işidir bu.Ah birazdaha param olsa suzukı grand vitara alacam kocaman jipe binecem ama napim nidimm :) Amam küçük ailelere bence uygundur hb ler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.