Şimdi Ara

Alita: Battle Angel (2019) | Robert Rodriguez (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk film çok hoşuma gitmişti. Umarım devamı gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1993'deki animasyonu izledim bu filmle aynı. Hatta bazı sahneler resmen aynı. Zalem'i ve savaşı göstermemişler. Onun bi animasyonu var mı?
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    james cameron film haklarını 16 yıl önce almış. sanırım filmi gelecek diye animasyon serisinin devamı çekilmemiş anladığım kadarıyla. james cameron araya avatar girince oyala babam oyala yapmış.
  • WEB-DL olarak internete düştü
  • Filmi dün izleme şansı yakaladık. Bazı olayları çok yüzeysel anlatsalar da klişeler olsa da genel itibariyle film mükemmel olmuş. Alita karakterine şahsen bayıldım. Çok saf, çok temiz bir kız sayborg olmuş Alita. Bir de çok tatlı bakıyor. İnsanın böyle kız arkadaşı olsa sırtı yere gelmez.

    Bazı sahneler bir değişik geldi. Misal
    Alita'nın kalbini çıkarıp aşık olduğu çocuğa sunması (Hugo'nun kalbi satıp da hayalerini süsleyen Zalem şehrine ulaşabilmesi için) bizdeki yılların mecazi anlamlı sözler klişelerinin gerçeğe çevirmiş.
    Ya da
    bedeni ölmek üzere olan Hugo'nun beyni ölmesin diye kafasını kesip damarlarını kendi bedenindeki damar görevi gören hortumlarla canlı tutmaya çalışması filan. Bir de siz ne ara Hugo'yu hemencecik Android'e çevirdiniz hacılar.


    Çevredeki araçlarda da tekerlek kıtlığı vardı nedense.
    Tek teker motor, iki tekerlekli minibüsten bozma araçlar filan. İşlevsiz tasarımlar olmuş.



    Nova'nın Vector'ün bedenini nasıl kontrol edip onu iletişim aracı olarak kullanabildiğini anlamadım. Vector bir robot değil tamamen insan diye biliyorum.



    Filmin sonunda da Hugo'nun aşağı düşme klişesi vardı. Abi bacakları bile olmayan hatta tek kolu kalan bir metal yığını ne kadar ağır olabilir ki kalan diğer kol bu ağırlığı taşıyamaz da beden aşağı düşer, anlamıyorum. Ya o koldaki o kablo, metal şey bu kadar mı dayanıksız, bu kadar mı dandik olur. Kötü son yapacağız diye fazla zorlamışlar. Bu arada o Hugo'nun aşağı düşme sahnesi bana Titanic'te Jack'in donmuş bedeninin okyanusun dibini boyladığı sahneyi hatırlattı tabi o daha duygu yüklüydü.


    Filmin sonuna bakılırsa acaba devamı gelecek midir. Devamı gelmeli bence ama fazla uzatılmamalı ve araya çok fazla zaman farkı koymadan yenisi çekilmeli.




  • DÜNYANIN EN İYİ CGI FİLMİDİR MODELLEMELER ÇEVRE TASARIMLARI VS SÜPER ÖTESİ
  • Film cok iyiydi umarim devami gelir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi film
  • Süper film. Devamı gelecek belli ki. Gelsinde zaten. Sonun böyle bitmesi iyi olmuş.

    10/8.8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MayaHanım06 kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/nDdBIkLcRK0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir bekletiyordum filmi yeni izleme şansım oldu.
    Atmosfer olsun alitanın dizaynı olsun gayet güzel kotarılmış. Ama çok klişelere kaçılmış filmde. Tek tek yazamayacağım şimdi birkaç girdi yukarıda bir arkadaş sağolsun yazmış zaten birkaçını. Ben tatmin edici bir sonla bitmesini bekliyordum açıkçası sonu hakkında spoiler da yemediğimden biter gideriz diye düşünürken devam filmi için böyle bir son bırakmaları süpriz oldu . Neyse en azından izlediğim kısımlarından tatmin oldum 2. filme nasıl bir malzeme bulurlar yukarıdaki şehir nedir necidir doğru düzgün görürüz inşallah. Alita nın yavuklusunu oynayan arkadaş biraz düz olmuş pek karakter gösteremedi bence onun haricinde diğer cast işini yapmış gibi. Bu arada son olarak alita nın dizaynını yapan arkadaşa ayrıca tebrikler koca gözleriyle sevmemek elde değil . Seslendirmesi de ayrıca başarılıydı unutmadan yazayım.




  • Filmnn 1080p itunes düşmüş

    Güzel filmdi. Umarım devamı gelir.
  • Bende çok beğendim özellikle aksiyon sahneleri muazzam olmuş ama klişe doluydu ve kötü karakterler çok yapay duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 21 Temmuz 2019; 2:54:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu film salonda izlenirdi, keşke gitseydim be. Dört dörtlük film olmuş resmen..

    Sinemada izlenecek bir film varsa bu onlardan biri. Şöyle çok az kişinin olduğu bir salonda yayıla yayıla izleyeceksin.

    Bazı ufak şeyleri göz ardı edersek çok çok iyi filmdi..

    ahh ahh! niye salonda izlemedim ki!

    Filmi yapabiliyorsanız 4k izleyin bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 14 Temmuz 2019; 21:23:37 >
  • Yeni izleme fırsatı buldum, güzel film yapmış adamlar. Sonunun açık bitmesi endişeye neden oldu bende. 2.Filmde batırmadan üstüne çıkarırlar umarım. Genelde seri filmler ilerledikçe batıyor. (İstisnalar hariç)

    Ekleme: Sahiden 2.film onayı almadı mı bu film hala?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 15 Temmuz 2019; 23:49:23 >
  • Filmde acayip bir potansiyel varmış ama tam kullanamamışlar bence, Gayet güzel olsada nasıl yazayım karakterleri tam anlayamadım en azından bazılarını, Devam filmi gelirse daha iyi olur umarım.
  • 1993'deki filmi izlemeyenler için

    Sahneler neredeyse aynı

  • Türkiye de dvd bluray satılmayacak mı? Bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmin neresi güzel? İki saatlik bir vakit kaybı. Ucuz senaryo, derinliksiz karakterler ve ergen tavırları.. Etiketine kanıp izledim, kesinlikle önermiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1983 yapımı animeyi buldum Türkçe çeviri olmadığı icin translate anlık çeviri ile izlemek zorunda kaldım, tabi öncesinde filmi sinemada izlemistim, film ve anime tamamen olmasa da aynı, sonlara doğru değişiklikler baş gösteriyor, ayrıca devam filmi mantığı olduğu icin içerisine farklı dusmanlar da eklemişler, başrolün tasarımını cok beğendim gerçekten güzel olmuş ama diğer karakterler tam oturmamış doktor da ayrıca güzel seçim neredeyse animenin kopyası ve başarılı, bazı yerlerde filme gereksiz yerler eklemişler kopukluk hissi oluşturuyor, duygular bir garip dublaj ayrıca daha bir garip, aklıma gelmişken bir de altyazılı izleyeyim de gerçek ses tepkilerine bir daha bakayım, filmi eleştirmeme rağmen izlerken beğenmiştim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.