Şimdi Ara

AllinFun Premium Sürümü Donanım Haber Kullanıcılarına Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, Donanım Haber'in sinemasever kullanıcıları için AllinFun uygulamamızın Premium sürümünü hediye ediyoruz.


    Benzeri uygulamaları kullananlar vardır ancak AllinFun'da daha bir çok farklılık yanında en büyük farklılığı sevdiğiniz oyuncu, yönetmen, senaristleri takibe aldığınızda yeni filmlerinden haberdar olup hem bildirim almak isterseniz bildirim ile hem de uygulama içi takvim ile görebilecekseniz. Takip ettiğiniz bir çok dizinin hangisi başladı, nerede kaldım gibi sorunlarınızı çözeceksiniz. İzlediğiniz filmlere benzer önerileri bulabileceksiniz. Film ve dizilerinizin hangi platformlarda yayınlandığını göreceksiniz. Kaçırdığınız dizileri görüp, detaylı bir çok izleme istatistiğinizi öğrenebileceksiniz. Deneyip yorumlarınızı paylaşırsanız, yorumlar ışığında geliştirmeye devam etmek istiyoruz.

    AllinFun (Ücretsiz Sürüm) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekenapp.allinfun.free


    AllinFun Premium Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekenapp.allinfun.paid

    Amazon App Store Linki : https://www.amazon.com/gp/product/B08HY4X3LG


    İlk isteyen 25 kişiye "AllinFun Premium"u ömür boyu hesaplarına ekleyecekleri kodu yollayacağız. Kodu istediğinizi konu altında belirtmeniz yeterli. Deneyip beğenirseniz Google Play'de olumlu yorumlarınızı ve varsa önerilerinizi görmekten mutluluk duyarız.








  • Ben ücretsiz sürümü kullanıyordum. Sinema delisi olduğum için baya faydasını gördüm. Bahçeşehir sinema/tv den bir arkadaş premium'unu kullanıyordu. Onun tavsiyesi ile tanıştım uygulama ile. Ve tam premium'a mı geçsem derken bu çıktı karşıma. İnşallah alabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fekkaz5

    Ben ücretsiz sürümü kullanıyordum. Sinema delisi olduğum için baya faydasını gördüm. Bahçeşehir sinema/tv den bir arkadaş premium'unu kullanıyordu. Onun tavsiyesi ile tanıştım uygulama ile. Ve tam premium'a mı geçsem derken bu çıktı karşıma. İnşallah alabiliriz

    İlginize teşekkürler, kodunuz iletildi.





  • @fekkaz5 in sadece 2 mesajı var. 1i 4 ay önce sizin başka konunuzun reklamına yazıp övmüş, diğer mesajınıda burda övmek için kullanmış. Yani yaptığınız iyi birşey ama böyle hareketler biraz gölge düşürüyor. Özellikle yazılımcı arkadaşlar bu amatör hatalara daha çok dikkat etmeli :) yinede reklamın iyisi kötüsü olmaz. Başarılar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    @fekkaz5 in sadece 2 mesajı var. 1i 4 ay önce sizin başka konunuzun reklamına yazıp övmüş, diğer mesajınıda burda övmek için kullanmış. Yani yaptığınız iyi birşey ama böyle hareketler biraz gölge düşürüyor. Özellikle yazılımcı arkadaşlar bu amatör hatalara daha çok dikkat etmeli :) yinede reklamın iyisi kötüsü olmaz. Başarılar

    Ne yapalım hocam işin iyi olduğuna inanıyoruz ancak yayamıyoruz bir türlü, çünkü reklam bütçemiz yok maalesef. İyi dilekleriniz için teşekkürler :) .

  • Adam fake üyeliklerle insanları kandırabileceğini sanıyor. Kardeş uygulamanı tanıt geç. İlgilenen varsa zaten bakar. Böyle ucuz numaralara gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Adam fake üyeliklerle insanları kandırabileceğini sanıyor. Kardeş uygulamanı tanıt geç. İlgilenen varsa zaten bakar. Böyle ucuz numaralara gerek yok.

    Fake üyelik değil, sadece arkadaşımdan rica ettim ve gerçekten de kod da yolladım. Konu öne çıksın diye yapılmış bir şey.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Adam fake üyeliklerle insanları kandırabileceğini sanıyor. Kardeş uygulamanı tanıt geç. İlgilenen varsa zaten bakar. Böyle ucuz numaralara gerek yok.

    Fake üyelik değil kardeşim. Beğenip kullandığımız bir uygulama. Hakkını veriyor. Bilmeden yargılamayın. İndir kullan öyle yorum yap.

  • Bu uygulamanın masa üstü sürümü yok mu acaba?

  • sriderya kullanıcısına yanıt

    Maalesef şu an için sadece android sürüm mevcut.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ridak53

    Maalesef şu an için sadece android sürüm mevcut.

    Muhtemelen dağıtılmıştır ama yine de sormak isterim; Premium sürüm kodu alma imkanım var mı?

  • sriderya kullanıcısına yanıt

    Tabii özel mesajla iletiyorum, yorum ve istekleriniz olursa uygulama sayfasından iletirseniz çok memnun oluruz.

  • Boş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

    Boş olan nedir acaba?

  • Premium kod varsa alabilir miyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßenle100les kullanıcısına yanıt

    Tabii, özel mesajla iletiyorum, kontrol edin lütfen.

  • ridak53 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.