Şimdi Ara

Almanya aile ve arkadaş ziyareti vizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar bu yaz Almanyaya gidicem ve vize işlemlerinde takıldığım sorular hakkında sizlere danışmak istedim ben üniversite öğrencisi olduğumdan dolayı bana babam sponsor olacak kendisi emekli olduğundan emekli maaşını teminat göstericez ve kenarda birazda para var ama maaşını aldığı banka ayrı,para olan banka ayrı sizce parayı maaş aldıgı bankaya aktarıp da hesap dökümü çıkarmak mı yoksa her iki bankadan da hesap dökümü çıkarıp ikisinide sunmakmı daha iyi olur ayrıca kredi kartlarının da olduğu diğer banka hesap bilgileride gereklimi şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İki bankanın hesap dökümlerini de götürebilirsin, tek seferde yüklü para girişi dikkat çekeceği için aktarma yapmaya gerek yok bence. Hesap bilgileri değil, dökümler önemli, 2 şeye bakıyorlar, 1-para var mı, 2-hayatın olağan akışına uygun hesap hareketleri var mı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyle söyliyim babamın emekli maaşı aldığı banka garanti ama benim masraflarım için yapıkredi bankasından kredi çekti bu kredi onun bana sponsor olmasına engel olurmu veya bu tutarın kredi olduğunu kanıtlamalımıyım ve kredi kartı olan diğer bankalarında hesap dökümlerini almalımıyım .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzafferÇakır -- 16 Ocak 2023; 10:9:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.