Şimdi Ara

Almanya cumhurbaşkanına Katar'da büyük şok! Kimse karşılamaya gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
5.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Almanya bizi kıskanıyor" söylemi ile dalga geçenlere özellikle duyurulur.  



    milliyet
    SON DAKİKA HABERLER: Katar'da büyük şok! Almanya cumhurbaşkanı karşılanmadı
    https://www.milliyet.com.tr/dunya/almanya-cumhurbaskanina-katarda-buyuk-sok-kimse-karsilamaya-gelmedi-7042299

    Almanya Cumhurbaşkanını, Katar'da Doha Belediye başkanı karşılayacakmış. Belediye başkanı bile karşılamaya yarım saat geç gitmiş.  


    Borumu lan bu ? Almanya, ABD'den sonra teknoloji alanında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri... Ayrıca Almanya, Avrupanın en büyük ekonomisi.


    Ama Katar'ın yanında tırt Almanya.  


    Siz siz olun, bundan böyle "Almanya bizi kıskanıyor" denildiğinde iki defa düşünün.  








  • ellliki kokusu alıyorum 5. sınıf dünya insanları bu tarz şeylerle övünür. çünkü ellerinde övünebilecekleri sahte yalanlar dışında başka hiç bir şey yok. ekonomi bilim sanayi sanat hepsinde sınıfta kalmışlardır kendilerine soyut sebepler aramaktalar. Neyse bırakalım eğlensinler.


    not: almanya bizi kıskanıyormuş  

    Ha ha ha en iyi havayoluymuş kankam Almanya dünyayı değiştiren fizikçiler ve o fizikçilerin hayatına damga vuran filozoflarla doludur.Sanayisi ve elindeki teknolojiye değinmiyorum dahi...Almanya'dan çıkan kafaların yanında maymun kalır katarlılar Almanlara kişisel bir sevgim yoktur fakat dünyaya etkileri ve yararları büyüklükleri katarla karşılaştırılması hakarettir

    katarda dahil Arap dünyasının bu dünyaya katkıları nelerdir ? Petrol kuyularını boşaltmak ve kendini patlatan cihadcı yetiştirmek
  • " Ama Katar'ın yanında tırt Almanya "


    Almanya öksürse avrupa ciddi zorlanır gelmiş katar almanya'dan iyi mi diyorsun ?


    Cidden fanatiklik çok farklı olay. Nasıl ve hangi zamanda bu düşünce şekline geldiniz anlamıyorum.

  • israili desteklediği için cihadci radikallerin Avrupa ve ABDdeki en büyük finansörlerinden biri olan Katar trip atmiş.


    Katar, Avrupa ve ABDnin milli güvenliği acisindan büyük bir tehdit. Avrupa artik uyaniyor. Üstelik, Katarla hesap görmek için yanip tutuşan bir israil var. Bu anlamda, Katarin gerçek yüzünü göstermesi için iyi olmuş bu yaptiklari.

  • Aklınız dumura mı uğradı ?


    Almanya Cumhurbaşkanı, Katar'a turistik gezi yapmadı herhalde ?  


    Resmi ziyaretler karşılıklı planlanır ve resmi iş programı yürürlüğe konur. Yani Almanya, neden böyle bir muameleye maruz kaldım diye iki defa düşünmesi gerekir.  


    Ayrıca, bu işlerin büyük olmakla ilgisi yok. Kıçını başını oraya buraya oynatırsan, hiç beklemediğin anda beklemediğin tepki ile karşılaşırsın.


    Putin'de Macron'la görüşürken, uzuuun masaya oturtmuştu. Yani anlamı; seninle görüşüyorum ama aramızın soğuk olduğunu anla demektir.


    İşte Katar da, Almanya cumhurbaşkanı ziyaretini kabul etmiş ama idare-i maslahat yerine gelsin babından kabul etmiş.


    Petrol olmasaydı, ölücek dediğin Katar, dünyanın en büyük ve saygın hava yolu taşıyıcıları arasındadır. Ayrıca dünya kupasını başarılı bir şekilde organize etmiştir. Dünyanın her tarafına sıvılaştırılmış doğalgaz satmaktadır. Kişi başı milli geliri, en yüksek devletler arasındadır.


    Katar'lıların kıyafetine bakarak, Katar'ın modern devlet anlayışını anlayamazsın. Gidip görmen lazım. Tırt sözümü eleştiren üyeye binaen...


    Bir üstte mesaj yazan üye de ciddi ciddi hezeyana düşmüş. Öyle bir üzülmüş ki, Katar'lılar da Filistinliler gibi boğazlansa zevkten dört köşe olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 30 Kasım 2023; 12:36:53 >




  • reis durumu özetlemişti.





    Sol akıl bir devi nasıl madara eder ki hem bunu 2 sene , yani 24 ay içinde nasıl başarır adlı ; ekonomide tez olacak konudur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii kıskanır.


    Katar'ın Türkiye'deki yatırımı 22 milyar $, Almanya'daki yatırımı ise sadece 25-30 milyar € eksi Ştaynmayer'in yarım saati.


    Bir de Katar, Almanya'nın körfez bölgesindeki üçüncü büyük ticaret partneri. Almanya'yı en birinci olarak sevmemiş bile.


    Kıskançlığın ilk şokundan kurtulduktan sonra Almanya'nın Türkiye'den biraz diplomasi ve dış ilişkiler öğrenmesi gerekiyor.

  • Yahu hala anlayamadınız !... Ziyaret planlı... Yani karşılama protokolünün nasıl düzenleneceği ziyaret öncesi planlanır.


    Almanya cumhurbaşkanı belediye başkanı tarafından karşılanır mı ? En azından Katar dış işleri bakanı tarafından karşılanması gerekirdi.


    Siz onu dokuzu boş verin de, Almanya cumhurbaşkanı, saygısızlığı kabul etmeyip, uçaktan inmeden ülkesine dönmüş mü ? Dönmemiş... Demek ki, Katar'a muhtaç... Konuşmayın öyleyse...


    İlaveten;


    Devletleri devlet yapan makineler değil, ulus ruhudur. Almanya dediğin devlet, ruhunu ABD'ye teslim etmiş bir devlettir. Yani resmiyette Almanya diye bir devlet var ama fiiliyatta Almanya diye bir devlet yok. Almanya hala ABD'nin mandası bir devlettir. Amerika öksürse, Almanya altına mıçmaktadır.  


    Çöl bedevisi diye aşağıladığın Katar'ın tarihi hakkında bi haber olduğun da belli. Git de gör, modern devlet nasıl oluyormuş... Ayrıca gaz şans eseri çıkmıyor... "Bulanlar arayanlardır."





  • Almanya bu sene japonyayi gecti gdp olarak dünya 3.su

    Ama basindaki vasifsiz solcu sholz yüzünden sürünüyor ülke ekonomik dev siyasi cüce

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani diğer bir deyişle; 2nci dünya savaşından sonra, mandalıktan kurtulamamış Almanya.  

  • ellliki kokusu alıyorum 5. sınıf dünya insanları bu tarz şeylerle övünür. çünkü ellerinde övünebilecekleri sahte yalanlar dışında başka hiç bir şey yok. ekonomi bilim sanayi sanat hepsinde sınıfta kalmışlardır kendilerine soyut sebepler aramaktalar. Neyse bırakalım eğlensinler.


    not: almanya bizi kıskanıyormuş  

  • EmuDev E kullanıcısına yanıt

    çöl bedevisi medeniyet görmemiş inşa edememiş teknoloji görmemiş sanat yapamıyor. batı olmasa hiç birini göremeyecekti. şansı var ki toprağından petrol çıkıyor ve parasıyla bunları alabiliyor.

    elinde tutunabileceği duygusal saçmalıklar dışında ne var????


    bırakın yapsınlar başka şansları yok vicdansız mısınız?


    Almanya bu kıskançlıkla varlığını ne kadar sürdürür acaba diye düşünmek dışında bir şey yapamayız. 

  • 5 nci sınıf da sen oluyorsun herhalde ?  


    5 nci sınıf da ney yav ? Parya mı ?  

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    E Almanya askeri olarak da tırt, Fransa'nın en azından modern bir ordusu var; Afrika'da sömürgeciliğe ufak ufak da olsa devam ediyor.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Fransa büyük devlet hocam bakma sen Türkiye'deki alman hayranlığına ordusu siyasi gücü ekonomisi cok dengeli yeri geldi mi abd politikalarina muhalefet edecek gucteler

    Avrupa'da İngiltere 1. Fransa hemen arkasindan 2. Güç

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne olursa olsun bir ülkenin en üst yetkilisine böyle bir muamele yapılmaz.

  • alex59 kullanıcısına yanıt

    sen kalkıp terör devletini tüm gücünle desteklersen kimse sana saygı duymaz

  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

    Diplomasi bilmediğin ortada genç arkadaşım. Tepki öyle gösterilmez. Diplomatik teamüllere uygun olarak yaparsın.


    7 Ekim'de başlayan bu durumun bizim ülkemizde yaşandığını düşün.


    Senaryoyu yazayım, tamamen hayal;


    Bölücü örgütün Artvin'deki festivale saldırı düzenleyip, Arhavi'de evleri basıp masum insanları katledip kaçırdığını düşün.


    Biz ne yapardık?

  • + 1


    Reis daha ne söylesin ? Alman başbakanının gözünün içine baka baka holokos dedi.


    Daha ne desin ?


    Demek ki, geçmişinde soykırım olan devletler, süre geçse de aslına rücu ediyor. Yani geçmişte soykırımı Almanya yapmıştı. Şimdi de İsrail'in soykırım yapmasını destekliyor.


    Almanya ; açıkça 1İsrail'in yanındayız" diye net çizgisini koydu.


    Bu kadar net çizgisini koyan bir devletin cumhurbaşkanı müslüman bir ülkeyi ziyaret ettiğinde, tepki görmesi gayet normal...


    Körfez turuna çıkmıştı. Gideceği ülkelar arasında Umman da var. Umman'da da başka bir tepki sürprizi ile karşılaşırsa, şaşırmasın.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.