Şimdi Ara

Almanya İphone 6s Hk Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün yazmıştım ama gece pek kimse yoktu confuest hocam sagolsun yardımı dokundu. Arkadaşlar almanyada ikamet eden bir ahbabım var şuan note 5 kullanıyorum cihaz 1 haftalık bile değil bunu kardeşime verip kendime 6s alıcağım. boyut çok küçük gelir diyorlar fakat çok büyük ekranda istemiyorum şuan 6s almayı düşünüyorum note 5 aldığım günden belli 2-3 gün kurcaladım pek hoşuma gitmedi kardeşime verdim acaba 6s alsam sıkıntı olurmu? almanyadaki mediamarkt'den aldıracağım acaba burda garantisi olurmu? birde şu can alıcı piyango atmak gibi bir olay var tsmc 1.5-2 saat daha fazla gidiyor diye okudum doğruluk olasılığı nedir? Tşkrlr..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 30 Kasım 2015; 14:11:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güncel..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Ben de Mediamarkt Almanya'dan gelme iPhone 6 kullanıyorum 1 yıllık uluslararası garanti sayesinde telefonum Akasya Apple Store'da ekran değişimini yaptılar garanti sorunu olmaz. Ekran boyutu bence küçük gelmez.
  • Anladım hocam note 5 3 gün kullandım büyük ekrana alışamadım pek o yüzden kardeşime verdim 6s boyut konusunda sıkıntı yaratırmı? şarj aleti avrupa uyumlumu yoksa trdekiyle aynı mı? bide ona para vermiyelim.. bu arada tsmc işlemci daha iyi diyorlar 1-2 saat daha fazla süre veriyormuş doğrumudur aslı varmıdır? Sırf bu yüzden bir sene es geçip note ile devam etsem mi diyorum.??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.