Şimdi Ara

Almanya'nın Altın Türk'ü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Almanya'nın Schleswig-Holstein eyaletine bağlı Schleswig kentinde “Real Gold Schleswig” adlı firmanın sahibi olan Türk iş adamı Gündar Balo (34), Mercedes marka otomobilleri altınla kaplıyor.

    ALTIN KAPLI MERCEDES

    Cep telefonu, bilgisayar, çanta, musluk, televizyon, saat gibi bazı eşyalara da altın kaplama yapan Balo, Mercedes'in Royal Series, CL, SL, CLS, S ve AMG gibi modellerini kapı kollarından ızgaralarına kadar 24 ayar altınla kaplayacağını söyledi.

    Balo yaptığı açıklamada, “Mercedes'in Berlin'de bulunan pazarlama şirketiyle bir yıllık anlaşma imzaladım. Bir yıl içinde Mercedes'in söz konusu modellerini altınla kaplayacağız. Benden şimdilik istenen 100 adet. Ancak bunun zamanla artacağını tahmin ediyorum. Çok yoğun bir talep var. Müşterilerimiz özellikle Almanlar. Schleswig kenti küçük olmasına rağmen altına çok büyük rağbet var” dedi.

    Bir Mercedes'in altınla kaplanması sonucunda fiyatının 200 bin ile 300 bin avroya yükseldiğini ifade eden Balo, “Sadece altın değil, metal eşyaları gümüş ve platinle de kaplıyoruz. Önce bu işe muslukları, telefonları, araba parçalarını altınla kaplayarak başladım. Yoğun talep gelince lüks araçları altınla kaplamak istedim” dedi.

    Elektrik ve kimyasal teknik ile altın kaplamanın galveniz kaplama yöntemine göre daha dayanıklı olduğunu kaydeden Balo, “Galveniz kaplamada genellikle 18 ayar altın kullanılır. Biz ise 24 ayar altınla çalışıyoruz. Altınla kapladığımız ürünlerin 2 yıl gibi bir süre garantisi var” diye konuştu.

    Balo, sanatçı Bülent Ersoy'un Hamburg konseri sırasında kendisine altın kaplama çanta hediye ettiğini ve Ersoy'un bundan çok hoşlandığını belirterek, “Bülent Ersoy'un otomobilini en kısa zamanda altınla kaplayacağım. İstanbul'da da bu alanda çalışmak istiyorum” dedi.






    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12125310.asp?gid=229

     Almanya'nın Altın Türk'ü


     Almanya'nın Altın Türk'ü







  • Tebrik ederim, ama şahsen yaptırmazdım... Güzel olup olmamasından değil, birileri "beğenip" götürür diye...
  • Yurt dışında olup param olsaydı düşünülebilirdi ..
    Ama bizimkiler bunuda sökmenin bir yolunu bulur

    Welcome to Turkey
  • DUBAI ALTIN C63 AMG

     Almanya'nın Altın Türk'ü


     Almanya'nın Altın Türk'ü


     Almanya'nın Altın Türk'ü




  • Buda beyaz altın

     Almanya'nın Altın Türk'ü


     Almanya'nın Altın Türk'ü


     Almanya'nın Altın Türk'ü


    Buda kırmızı canavar

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü




  • C sersisi iğrenç olmuş. Berbat ötesi. Onları bir Türk'ün yaptığını duymak güzel birşey ama umarım adam gel senin arabayı altın kaplayalım demiyordur inşallah. Fikir ondan değilde başkalarından çıkıyordur umarım.
  • ben olsam model yükseltirdim

     Almanya'nın Altın Türk'ü
  • Altın kaplıcağına ilk önce ön far'ı değiştirseymiş..Çok kötü duruyor
  • Arap yağı bol bulunca vol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MackaLi6161

    Buda beyaz altın

     Almanya'nın Altın Türk'ü


     Almanya'nın Altın Türk'ü


     Almanya'nın Altın Türk'ü


    Buda kırmızı canavar

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü

     Almanya'nın Altın Türk'ü



    Vay Anasını Sayın Seyirciler




  • çirkin
  • Dikkat çekmek için yapıyorlar ama bence kötü duruyor ve gereksiz. Fazla dikkatte iyi olmaz hani, normal bir yere parkedersen sökerler heryerini..
  • Devlet adamlarının arabalarını altınla kaplayan sıradışı bir Türk: Hüseyin Akbaba


    HABER LINKI

    Hüseyin Akbaba, Real Gold 700 bin Euro değerindeki 24 ayar altın kaplamalı Rolls Royce Vietnam'da sahibini bekliyor..

    Büyük bir araba sevdalısı... Olabildiğince geniş bir hayal gücü... Ve delice bir cesaret...



    Başarılı bir iş adamı olmak için yeterince sebepleri var Hüseyin Akbaba'nın. "Sıradışı bir insanım, kimsenin yapmadığı bir işleri yapardım hep!" Bugün 37 yaşındaki Kars asıllı Hüseyin Akbaba, "çocukluğumda da farklıydım" diyor. İşte bu farklılık, bu kendi has tarz onu yıllar ilerledikçe sıradışı bir işe yöneltecektir. Kimsenin yapmadığı, dahi düşünemediği bir işe...



    Kendi işini kurmak yapısının başlıca özelliklerinden olacaktı ama hep. 17 yıl boyunca Kick boks yapan bir Türk genci için iş olarak akla ne gelebilirdi ki? Doğup-büyüdüğü Nürnberg'de güvenlik şirketi kurarak atılır iş hayatına ilk önce. Daha sonra hayatını birleştirmek için Regensburg'a gelecektir. Burada beş yıl boyunca giyim üzerine 3 butik işletir. Ek iş olarak yaptığı altın kaplamalar üzerinde büyük hayallere dalıncaya kadar. Hobi olarak yaptığı bu işi iki sene önce aldığı bir kararla iyice yoğunlaşacaktır. Butiklere kapatır. Artık "Real Gold" zamanıdır...



    4 kıtada 23 ülkede patentleri var henüz 6'ncı yılına giren Regensburg merkezli firmanın. Değerli metalleri kaplama sistemlerini dünya çapında 603 bayi tarafından kullanılıyor. Ve talep hızla artıyor: "Taleplere yetişmekte zorlanıyoruz; son sekiz haftada 402 bayilik isteyen oldu" Almanya'da tek olmanın avantajlarına hayal gücünün sınırsız oluşu ve kaliteye verilen önem de beraberinde olunca başarı da kaçınılmaz oluyor. Şimdilerde Türkiye ve Arap pazarıyla bilhassa ilgilenir olmuş "Real Gold" sahibi iş adamı Hüseyin Akbaba. Her iki haftada bir Türkiye'deyim, diyor gelen sayısız mesajların çokluğunu göstererek...


    Mobil kaplama sistemlerinde dünya lideri olan REAL GOLD, bayilikler vereceğini ilan etti:www.real-gold.info

    Sıradışı, farklı bir işi yapıyor olması Alman medyasının da gözünden kaçmamış tabii ki. Televizyonlar randevu için büyük ilgi göstermişler. VOX'ta "Auto Report", Pro 7'de "Welt der Wunder" kendisiyle çoktan röportaj yapmışlar bile. Avrupa'nın en büyük araba dergilerinden "Auto Bild" de geniş yer ayırmış bir sayısında. Bununla da sınırlı değil. Şimdilerde yine gelecekmiş Alman televizyon kanalları yeni röportajlar için...



    Merakları da sebepsiz değil tabii. Şu an Vietnam'dan üst düzey bir devlet adamının 350 bin Euro'ya aldığı Rolls Royce Ghost arabasının 24 ayar altın kaplamasıyla meşgul. Kaplama sonunda değerini ikiye katlayarak piyasa değeri 700 bin Euro'ya çıkacak müthiş bir proje. Öncesinde de 575 bin Euro'luk değerinde altın kaplama yatak satılmış Rusya'da. En pahalı kahve makinasını yaptıklarını da belirtiyor yine Türk iş adamı. 27 bin Euro değerinde. Büyük paraların döndüğü sıradışı bir iş. Pazarlama yeri olarak her sene başka bir ülkenin kentinde yapılan milyonerler fuarına da katılarak kendilerini tanıtıyorlar. Geçen sene Moskova'da, haftaya da Amsterdam'da olacaklar.



    Tüm bu başarılar Hüseyin Akbaba'yı da değiştirmemiş. "Bu iş beni şımartmadı. Nasılsam hala öyleyim, değişmedim" diyor. Ama hayatındaki büyük değişikliği de bize bildirmeden edemiyor: "Evlilik, ayağımı yere sağlam bastırdı. Düşünce tarzımı değiştirdi. En büyük değişikliğim de buydu." Ve başarının sırlarını şöyle sıralıyor son olarak:



    * Hiç bir zaman pes etmem, zararda da olsam onu denerim.

    * Sıradışı düşünürüm.

    * Boş durmayı sevmem, sürekli birşeyle uğraşırım.

    * İsmimin iyi olması için kaliteye önem veririm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

    Yurt dışında olup param olsaydı düşünülebilirdi ..
    Ama bizimkiler bunuda sökmenin bir yolunu bulur

    Welcome to Turkey


    based on a true story
  • bu arkadaş yani gündar balo iphone 'lara da altın kaplıyor. hoş olur mu olmaz mı derken deneyelim dedik ve altın kaplama için beyfendiye teslim ettik henüz bir kaç gün kullanılmış iphone 4s'imi... 4.gün telefonu getirdi ve şok oldukk! telefon pislik çizik içerisinde, bi yeri mat bi yeri parlak, bazı yerleri kaplanmamış ve en kötüsü de ses açıp kapama tuşum bozulmuş...! geri verdik, bir ton laftan sonra adam eder dedik bi de ne görelim bu defa da üstte bulunan açıp kapatma düğmesini bozmuş. tuş sallanıyor, öyle sallanıyor ki ses çıkıyor. sanırım mercedes kaplamaya alışmış iphone ları fazla ciddiye almadı kendileri ve itinayla bozup, utanmadan müşterisine ballandırarak teslim etti. şu an öyle öfke doluyum ki tarifi imkansız. doğru düzgün kullanmadan güvendim teslim ettim, gündar balo itinayla rezil edip bozup geri teslim etti telefonumu !! yazıklar olsun hakkında yapılan bunca habere !!!
    durum buından ibaret, sakın güvenip kanmayın arkadaşlar... iyi bir şey yaptırayım derken elinizdekinden de olmayın...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubra.ca

    bu arkadaş yani gündar balo iphone 'lara da altın kaplıyor. hoş olur mu olmaz mı derken deneyelim dedik ve altın kaplama için beyfendiye teslim ettik henüz bir kaç gün kullanılmış iphone 4s'imi... 4.gün telefonu getirdi ve şok oldukk! telefon pislik çizik içerisinde, bi yeri mat bi yeri parlak, bazı yerleri kaplanmamış ve en kötüsü de ses açıp kapama tuşum bozulmuş...! geri verdik, bir ton laftan sonra adam eder dedik bi de ne görelim bu defa da üstte bulunan açıp kapatma düğmesini bozmuş. tuş sallanıyor, öyle sallanıyor ki ses çıkıyor. sanırım mercedes kaplamaya alışmış iphone ları fazla ciddiye almadı kendileri ve itinayla bozup, utanmadan müşterisine ballandırarak teslim etti. şu an öyle öfke doluyum ki tarifi imkansız. doğru düzgün kullanmadan güvendim teslim ettim, gündar balo itinayla rezil edip bozup geri teslim etti telefonumu !! yazıklar olsun hakkında yapılan bunca habere !!!
    durum buından ibaret, sakın güvenip kanmayın arkadaşlar... iyi bir şey yaptırayım derken elinizdekinden de olmayın...

    geçmiş olsun. resim var mı bu arada merak ettim?




  • Biz benzine para bulamıyoz millet arabaya altın takma peşinde
  • Bir de şu model vardı, geçenlerde konusu olmuştu...

     Almanya'nın Altın Türk'ü
  • yorum yok
  • Arabayı rezil etmenin pahalı yolu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.