Şimdi Ara

Almanya-->Türkiye kargo hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar herkese selamlar, bir arkadaşım var Almanya'dan oyundan tanıştık 3 4 senedir de dostluğumuz sürmekte birbirimizi severiz vakit geçirirken güler eğleniriz.

    Sadete geleyim yeni pc aldı ve eski pc parçalarını bana göndermeyi teklif etti beni çok sever sağolsun bende kendisini.. Bunları burda satsam elime geçicek para 3 kuruş sana gönderiyim kullan dedi. Not:Açıkçası bi kaç kez oyun esnasında benim pc gitti, bok yere oyun kaybettik bu yüzden gönderiyo olabilir ]

    Eski dediği parçalar i5 6600k 1050TI filan. Bende hala core 2 işlemci ve 750TI kullandığımdan(ülkemizde elektronik parça fiyatları malum) kefal gibi atladım tabi "olur bro" diyerekten.

    Şimdi sorum şu Almanya Köln'den bana kargo yapıcak. Kargoyu ben ödiyim artık para vermicem zaten ayıp olmasın dedim. Bunu ekonomik ve güvenli halletmenin bir yolunu bilen var mıdır? Aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.







  • Olay bir satış değil hediye ama gümrük memurluğu bunu hediye olarak kabuk edilen vergiden muaf tutacak mı acaba? Hocam açıkcası merak ettim sonuç hakkında bilgilendirme de yaparsan sevinirim.

    Bilgim olmadığı için yardımcı olamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uluslararası kargo da maalesef karşı ödemeli olmuyor, gönderen taraf ödemek zorunda. Güvenli olarak derken nasıl bir güvenlikten bahsediyorsunuz?
  • Broon kullanıcısına yanıt
    İptal oldu. Kargo ödemesini de o yapıcak.Yeni sorum gümrük masrafı cıkar mı? göndericeklerinin 0 fiyatı 400 500 euro belki daha fazla eder.Ama hepsi 2 3 yıllık ve kullanılmıs parçalar. Ticari değil hediye gönderecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.