Şimdi Ara

Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alınır mı sizce? Fiyatı şu an çok uygun. Kaç saatlik bir deneyim sunar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alone in the Dark Spotlight - Hollywood yetenekleri ve yeni oyun



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU

    David Harbour ve Jodie Comer'ın başrollerini paylaştığı hayatta kalma korkusunun kökeni yeniden tasarlandı.


    Alone in the Dark ile hayatta kalma korkusunun kökenine dönmek, uzun süreli hayranlar için sadık bir aşk mektubu, aynı zamanda yeni oyuncular için erişilebilir bir giriş noktası oluşturmak anlamına geliyordu. Orijinal deneyime sadık kalırken modern oyuncuların seveceği bir yeniden uyarlama hazırlamak zaman alıyor ve beklemenin neredeyse sona erdiğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz - Alone in the Dark 25 Ekim'de PlayStation 5'te yayınlanacak.


    Pieces Interactive ekibi koyu Alone in the Dark hayranlarıdır ve bir türün doğmasına neden olan oyunu yeniden tasarlamak söz konusu olduğunda nereye başvuracaklarını çok iyi biliyorlardı. Yaratıcı liderliğini korku klasikleri Amnesia: The Dark Descent ve SOMA'nın yazarı Mikael Hedberg'in üstlendiği ve yaratık tasarımlarını Guillermo Del Toro'nun efsanevi işbirlikçisi Guy Davis'in yaptığı Alone in the Dark'ın vizyonu bizim için bir rüyanın (yoksa kabusun mu?) gerçeğe dönüşmesiydi.



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    Return to the roots of survival horror in this Spotlight for Alone in the Dark! Illuminate the darkness and uncover the secrets of Derceto Manor, but proceed with caution: spoilers for THQ Nordic’s reveal stream lurk in the description below. In this Spotlight, THQ Nordic’s new, nightmarish reimagination of Alone in the Dark is finally fully revealed! Join Detective Edward Carnby (David Harbour) and Emily Hartwood (Jodie Comer) as they explore Derceto in all-new gameplay and cutscenes, before you peek behind the scenes of the game’s haunting Doom Jazz soundtrack. Pre-order the Digital Deluxe Edition for access to bonus content, including the Derceto 1992 Costume Pack for both Edward and Emily, the Vintage Horror Filter Pack, and director’s commentary, when the game releases on October 25th. Want to get a short glimpse of the horrors that await you in the full game? The Prologue to Alone in the Dark is now playable for free! See you in Derceto. May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information. #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=G1-HARRgn74



    Her iyi hayatta kalma korku oyununda olduğu gibi, elbette akıl almaz bulmacalarımız ve bulmak için keşfetmeniz gereken ipuçlarımız var, bir bükülme ile. Araştırma kaslarınızı gerçekten esnetmek istiyorsanız, daha az yardım sunan zorluk derecemizi seçin veya daha fazla ipucu, ipucu ve genel rehberlik sağlayan bir seçeneği seçebilirsiniz.


    Bugün, Alone in the Dark Spotlight yayınımızda bu yeni, kabus gibi vizyonu tüm dünyaya tanıttık. Sinir bozucu 11 dakika boyunca, Dedektif Edward Carnby rolünde David Harbour ve Emily Hartwood rolünde Jodie Comer'dan oluşan başrol oyuncularımızı tanıttık, yepyeni oynanış ve ara sahnelere göz attık ve Derceto Manor'un unutulmaz Doom Jazz seslerinin nasıl hayata geçirildiğini inceledik. Ayrıca, oyunun tamamında sizi bekleyen dehşete kısa bir bakış atabileceğiniz oynanabilir Prologue'umuzu da bugün yayınladık.


    Yeni nesil klasik korku


    Modern donanımın gücü, özellikle başrol karakterlerimizin performansları söz konusu olduğunda yeni olanakların önünü açtı. Yüzlerde daha fazla duygu yakalayabilmek, ikili kahramanlarımız Dedektif Edward Carnby (David Harbour) ve Emily Hartwood'u (Jodie Comer) daha önce hiç olmadığı gibi hayata geçirebileceğimiz anlamına geliyordu. Kim olarak oynamayı seçerseniz seçin, tüm macerayı Hollywood'un en yetenekli oyuncularından birinin ilk video oyunu rolündeki performansıyla yaşayacaksınız.



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU

    Edward ve Emily Karanlıkta Tek Başına'da genel olarak aynı olayları yaşasalar da, her iki karakter de çevrelerine verdikleri tepkiler ve birkaç benzersiz hikaye anıyla yolculuklarını farklı yorumlayacaklar. Her birinin kendi güçlü kişilikleri ve geçmişleri var ve Derceto sakinleri onlara kendi yöntemleriyle davranacak.


    Karanlıkta A-listesi


    Edward ve Emily'yi bir araya getiren aynı arayıştır: Emily'nin amcası Jeremy Hartwood'a ne olduğunu bulmak. İster iş vaadi ve mesleki merak, ister sevilen bir akrabayı bulmak ve aile lanetini sarsmak olsun, her iki karakterin de Derceto'ya gelmek için karmaşık motivasyonları vardır ve eylemleri bireysel geçmiş travmalarla lekelenmiştir.


    David Harbour, Edward rolüne alametifarikası olan yoğunluğunun yanı sıra oyunculuğunu da katıyor. Hayal bile edilemeyecek durumlara itildiğimizde, doğal tepkimiz dehşete kapılmak, hatta kendi akıl sağlığımızı sorgulamak oluyor ki David bunu mükemmel bir şekilde yakalıyor. Ancak bazen, en kötü korkularımıza karşı kendimizi mizahla çelikleştirmeye çalışırız. David'in en ünlü karakterlerinden bazılarına kattığı kuru zeka, her zaman meraklı, biraz dünyadan bıkmış araştırmacı Edward'da parlıyor.



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU

    Jodie Comer, BAFTA ve Emmy ödüllerinin yanı sıra, kısa bir süre önce En İyi Kadın Oyuncu dalında hak ettiği Olivier Ödülü'nü kazanarak bir rolün içinde kaybolmaya yabancı değil. Jodie, Emily'yi ustaca bir nüansla canlandırıyor; hem kayıp amcası için duyduğu endişeyi hem de Hartwood lanetinin bir sonucu olarak başına gelebileceklerden duyduğu korkuyu gösteriyor. İster Derceto'nun tuhaf sakinleriyle etkileşime girsin, ister diğer dünya yaratıklarını savuştursun, Jodie dünya standartlarında bir performans sergiliyor.


    Oyunumuzun başında kimi seçerseniz seçin, Alone in the Dark oyuncularının hak ettiği performansı deneyimleyeceksiniz. Oyun her iki karakterin gözünden tekrar oynanmak için yalvarıyor ve iki inanılmaz başrolümüz hakkında ne düşündüğünüzü duymak için sabırsızlanıyoruz.



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU

    Travmanın sesi


    Oyunumuz 1920'lerin Louisiana'sında, iki dünya savaşı arasında kalmış bir huzursuzluk ve aşırılık döneminde geçiyor. Bu yoğun "Interbellum Horror" atmosferini gerçekleştirmek için zamanın kargaşasını yansıtan benzersiz bir sesin yanı sıra bundan ortaya çıkan müzik de gerekiyordu.


    Doom Jazz efsanesi Jason Köhnen (Bong-Ra) yeteneklerini Alone in the Dark'ın uhrevi kaosunu yakalamak için kullandı ve hem nostaljik, hem modern... hem de bu dünyadan olmayan başka bir yerden gelen şarkılara katkıda bulundu. Ses Tasarımcısı ve Besteci Árni Bergur Zoëga, bu şarkılara dayanarak günlerce omzunuzun üzerinden bakmanıza neden olacak ürkütücü, gizemli bir ses ortamı yarattı - özellikle de kulaklık kullanıyorsanız.



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU

    Gelecek dehşetin bir tadı


    Pieces ekibi Alone in the Dark'ın son rötuşlarını yapmak için hala sıkı bir şekilde çalışırken, size inşa ettikleri dünyaya bir göz atmak istedik. Şu anda, oynanabilir Prolog'u ücretsiz olarak indirebilir ve çarpık dünyamıza inişinize bugün başlayabilirsiniz.


    Prolog, dikkatli hayranların Alone in the Dark 2'den ve kendi oynanabilir ön oyunu Jack in the Dark'tan tanıyabileceği on bir yaşındaki Grace Saunders'ı takip ediyor. Emily'yi Derceto'ya getirecek mektubu teslim etmekle görevlendirilen Saunders ile malikanenin içine ve sakinlerinin akıl sağlığını bozan güçlere ilk kez göz atacaksınız. İndirmek için mağazayı ziyaret etmeniz yeterli.


    Oyunun çıkışına kadar bazı sürprizlerimiz var - bu arada Spotlight'ı izleyebilir, Prologue'umuzu oynayabilir ve bonus içeriğe erişim için Digital Deluxe Edition'ı ön sipariş verebilirsiniz. Sizinle 25 Ekim'de görüşeceğiz!



    Blog : https://blog.playstation.com/2023/05/25/alone-in-the-dark-spotlight-hollywood-talent-and-new-gameplay




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 26 Mayıs 2023; 11:25:53 >




  • Ekim ayı şampiyonlar ligi gibi oldu.Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU 

  • 60$’lık oyun bizde 539 tl. Zam gelmesi kesin gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    ilk duyurduğunuzdan 9 ay geçmiş hocam kaldı 5 ay o da geçer

  • Şunun şurasında Ekim ayına bir şey kalmadı

  • Zam gelmeyeceğini düşünüyorum çıkana kadar, indirim için son tarih verilmiş. Genelde çoğunlukla bu şekilde zam geldiğini görmedim. Bence acele etmeye gerek yok. Ekim ayındaki 540 tl ile bugünki aynı değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun PS5 demosunu denemek isteyenler için ; daha çok oyun öncesini anlatan kısa bir tanıtım diyebiliriz atmosfer güzel gibi duruyor ( Playable Teaser Bundle)


    boyut : 10GB


    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4389-PPSA08135_00-AITDDEMOBUNDLE00




    "Grace in the Dark, hayatta kalma korku türüne öncülük eden Alone in the Dark oyununun yaklaşmakta olan yeniden tasarlanışının atmosferik bir oynanabilir tanıtımıdır.


    Derceto’nun sakinlerinden biri olan Jeremy Hartwood son zamanlarda garip davranıyordu. Grace’ten yalnızca tek bir şey yapmasını istedi: yeğeni Emily Hartwood’a bir mektup götürmesine yardım etmesini. Kendisi, Jeremy'nin aklını kurcalayan başka dünyalara ait dehşeti anlayabilen tek kişi gibi görünüyor.


    Grace kabul eder ve Bayou'nun karanlık derinliklerinden ortaya çıkmış gibi görünen bir varlığın istilasına uğramış Derceto Malikanesi'nin bir kanadında kısa fakat unutulmaz bir yolculuğa çıkar…




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 26 Mayıs 2023; 23:58:32 >




  • gamer-x kullanıcısına yanıt

    Playable Teaser diyince aklıma P.T. geliyor :) Keşke günün birinde oyunun tamamını yapsalar. Aradan 9 yıl geçmesine rağmen o kalitede bir korku oyunu çıkmadı.

  • Beyler demo güzeldi. Yani combat olacağını ilk trailer dan filan biliyoruz. Map te atsalar keşke bir de Re ve Silent Hillerde ki gibi. Valla tadından yenmez. Grafiklerde biraz daha doku kalitesi yükselmesi lazım gibi gibi . Yani kapı textureları filan yavan geldi. Alan wake e bakıyorsun taş gibi görünüyor. Biraz daha iyi görünmesi lazım oyunun diye düşünüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Kojima yapmak istedi ama önce Konami sonra Sony korku oyunu istemedi bence ama bir gün o temada sağlam bir oyun yapıcak Kojima inancım tam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey güzelde şu oyunlara ana karakter için illaki ünlü oyuncu olsun mantığını bir sevemedim Edward Carnby karakteri için çok kötü bir seçim olmuş ; David Harbour sevsemde bu karaktere gitmemiş benim görüşüm bu yönde




    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU


    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU





    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 27 Mayıs 2023; 12:49:45 >




  • Alone in the Dark | PS5 | ANA KONU
    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONUDavid Harbourtwitter
    “When you’re paired with the incomparable Jodie Comer, you’re not really ‘alone in the dark.’ Prepare for some psych horror supreme coming to ps5 real soon. #aloneinthedark”
    https://twitter.com/DavidKHarbour/status/1662000950280704001
  • Ben bunun ilk 3 versiyonunu 2 sene önce tekrar oynamıştım. Konusu felan çok güzeldi. Arkasında sağlam birileri olsa hala devam serilerini oynayabilirdik. Eski grafiklere rağmen çok gerilmiştim.

  • Alone in the Dark Prologue - Release Teaser Trailer | PS5 Games



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    Get a taste of the terror to come with this stand-alone Prologue to Alone in the Dark – out now and available for free! Experience a first atmospheric journey into the upcoming reimagination of Alone in the Dark. This playable teaser puts you in the tiny shoes of Grace Saunders – an 11-year-old girl delivering a letter, when things go horribly wrong… Start exploring Derceto right now and prepare for the horror that awaits when Alone in the Dark releases on October 25th! #ps5 #ps5games #AloneInTheDark #ReturnToDerceto Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=8YGY7pyBY2M
  • Demoyu indirdim 5 dk oynayıp kapattım oyun çok ucuz duruyor. Kütüklük olarak Sherlock'a benzediğini söyleyebilirim. Bence maksimum 7.5 puan alır bu oyun o da şu halinin üstüne ciddi emek koyarak diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 üstü alırsa indirim kovalarım bu oyun için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alone in the Dark | The Dark Man Teaser



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONUTHQ Nordicyoutube
    Don’t say his name. He’s always listening. Learn more on August 2, 2023. Download the Prologue and Pre-Order Alone in the Dark here: aloneinthedark.com - Links & Info - Website: https://aloneinthedark.com Discord: https://www.discord.gg/aloneinthedark - Socials - YouTube: https://www.youtube.com/THQNordic Twitter: https://twitter.com/AITDGame Facebook: https://www.facebook.com/aloneinthedarkgame Instagram: https://www.instagram.com/thqnordic TikTok: https://www.tiktok.com/@thqnordic Twitch: https://www.twitch.tv/thqnordic #AloneInTheDark #ReturnToDerceto
    https://www.youtube.com/watch?v=UtrvT7aDL1s
  • Alone in the Dark | David Harbour is Edward Carnby | Showcase Trailer 2023



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONUTHQ Nordicyoutube
    Get a first glimpse of David Harbour’s intense performance as Edward Carnby as he investigates a mysterious disappearance in the upcoming reimagining of Alone in the Dark. Embark on a journey to the mysterious Derceto Manor and experience this new nightmare from either Edward Carnby’s or Emily Hartwood’s perspective, played by Jodie Comer and David Harbour respectively. Download the Prologue and Pre-Order Alone in the Dark here: aloneinthedark.com - Links & Info - Steam: https://thqn.net/aitd-steam Website: https://aloneinthedark.com Discord: https://discord.gg/aloneinthedark - Our Socials - YouTube: https://youtube.com/THQNordic Twitter: https://twitter.com/AITDGame Facebook: https://facebook.com/aloneinthedarkgame Instagram: https://instagram.com/thqnordic TikTok: https://tiktok.com/@thqnordic Twitch: https://twitch.tv/thqnordic #AloneInTheDark #ReturnToDerceto #THQNordic2023
    https://www.youtube.com/watch?v=zZghSKV5nwk


    Alone in the Dark | Jodie Comer is Emily Hartwood | Showcase Trailer 2023



    Alone in the Dark | PS5 | ANA KONUTHQ Nordicyoutube
    Get a first glimpse of Jodie Comer’s haunting performance as Emily Hartwood as she investigates the disappearance of her uncle in the upcoming reimagining of Alone in the Dark. Embark on a journey to the mysterious Derceto Manor and experience this new nightmare from either Emily Hartwood’s or Edward Carnby’s perspective, played by Jodie Comer and David Harbour respectively. Download the Prologue and Pre-Order Alone in the Dark here: aloneinthedark.com - Links & Info - Steam: https://thqn.net/aitd-steam Website: https://aloneinthedark.com Discord: https://discord.gg/aloneinthedark - Our Socials - YouTube: https://youtube.com/THQNordic Twitter: https://twitter.com/AITDGame Facebook: https://facebook.com/aloneinthedarkgame Instagram: https://instagram.com/thqnordic TikTok: https://tiktok.com/@thqnordic Twitch: https://twitch.tv/thqnordic #AloneInTheDark #ReturnToDerceto #THQNordic2023
    https://www.youtube.com/watch?v=FTY4J2MpyCE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 11 Ağustos 2023; 22:42:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.