Şimdi Ara

###ALTAY### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
27.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erhanda birşey yokduki bizim defans resmen al at dedi defansdaki oyuncumuz önünden top geçti ellemedi ne yaptıysa orda erhanın ayağına geldi oda vuracak tabi golün neresi güzeldi.

    ben canlı canlı izledim golü stadda böyle saçma sapan bir gol olamaz bizim o defans kimse atmak lazım takımdan adam önünden geçen topa değemedi oda bomboş kaldı vurdu.dün erhan sahada yoktu resmen ayağına bi tane top geldi oda defansın hatası onada vurdu bu kadar yani.

    erhanı geçtim büyütülcek bişey yok , kasım ' ın defansı iyi bir defans o uzun boylu 2 oyuncusu sağlam oynuyor kaleciside tam penaltılık kaleci zaten büyük etkende onlar oldu.

    uzatmalarda kaçan bomboş karşıkaşıya kaçan golümüz eğerki gol olsaydı maç orda bitecekti ama top bu yuvarlak olmadımı olmuyor yapıcak bişey yok

    YENSENDE YENİLSENDE

    TARAFTARIN SENLE...

    BÜYÜK ALTAY




  • Genel Kurul 4 Haziranda Yapılacak!


    Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyetle play-off'ta yarış dışı kalan Altay'da Melih Tunç Tandoğan başkanlığındaki yönetim kurulu, önümüzdeki ay olağanüstü genel kurula gidecek.


    Daha önce yapılan yönetim kurulu toplantısında genel kurulu 4 Haziran'da olağanüstü toplama yönünde prensip kararı alan Tandoğan ve yöneticilerin, önümüzdeki hafta bunu resmileştirmesi bekleniyor.

    Melih Tunç Tandoğan'ın yeniden görev alıp almayacağı henüz kesinlik kazanmazken yönetim kurulmunda birçok üyenin ayrılacağı bildirildi.
  • GS'nin Son Gözdesi:

    Bank Asya 1. Ligi Play-Off maçında Kasımpaşa'ya elenerek, Süper Lig'e yükselme şansını kaybeden Altay'da, devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden transfer edilen stoper Yiğitcan'ın yıldızı parladı.


    İkinci yarıda siyah-beyazlı formayla oynadığı 16 maçta sergilediği performansla İzmir temsilcisinin defanstaki yarasına merhem olan 25 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa'yla oynanan Play-Off ilk maçında da göz doldurdu. Meira'nın gitmesi, Servet ve Emre Güngör'ün sakatlıkları yüzünden savunmada ciddi sorunlar yaşayan Galatasaray'ın Yiğitcan'ı istediği bildirildi. Siyah-beyazlı kulüple 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç stoper için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 200 bin TL bonservis ödeyen Altay'ın, Galatasaray'dan en az 1 milyon Dolar istemesi bekleniyor.


    Yiğitcan'da gidebilir elden.




  • ya yiğitcan kalsın o adamın formasını alcaktım ben
  •  ###ALTAY###
  • 4 Haziran'da Kurul toplanacak arkadaşlar , yeni yönetim seçilecek.
  • Tahir Karapınar istifaya hazır
    Bank Asya 1. Lig ekibi Altay'ın teknik direktörü Tahir Karapınar, kulübün dün akşam yapılan olağanüstü genel kurulunda işbaşına gelen yeni yönetim kurulunun, teknik heyet seçiminde rahat hareket edebilmesi için istifasını verebileceğini söyledi.

    Karapınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekibiyle zor bir dönemde görev aldıklarını, takımı play-off finallerine taşıdıklarını, ancak Kasımpaşa'ya şanssız bir şekilde elenerek sezonu tamamladıklarını belirtti.

    Olağanüstü genel kurul kararı alınmasının ardından takımı yüzüstü bırakmış olmamak için ayrılmayı uygun bulmadığını anlatan Karapınar, ''Şimdi genel kurul yapıldı ve yeni bir yönetim kurulu işbaşına geldi. Yönetim kurulunun yeni sezon öncesi önünü kapatmamak için, ilk görüşmemizde istifa etmeye hazırım'' dedi.

    Altay'da geçen sezonun 19. haftasında Feyyaz Uçar'ın yerine göreve getirilen Tahir Karapınar'ın kulüple 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.




  • bence tahir karapınar alt liglerden takımlarda görev alıp altaya yıllar sonra tekrar gelmeli ve tarih yazmalıdır.anadan doğma teknik direktörlük yapılmaz play offlarda hepimiz canlı canlı izledik yapılan hataları.

    bence daha oturaklı ve tecrübeli bir teknik direktör gelmeli takımın başına.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zaris

    bence tahir karapınar alt liglerden takımlarda görev alıp altaya yıllar sonra tekrar gelmeli ve tarih yazmalıdır.anadan doğma teknik direktörlük yapılmaz play offlarda hepimiz canlı canlı izledik yapılan hataları.

    bence daha oturaklı ve tecrübeli bir teknik direktör gelmeli takımın başına.

    senin mesajından sonra aklıma ilk yılmaz vural geldiama o adamın birkaç tahtası eksik
  • Yiğitcan'da Sorun Yok

    Futbolcumuz Yiğitcan Erdoğan ile Kulübümüz arasında oluşan ihtilaf sona ermiştir....

    Kulübümüz Yönetim Kurulu olarak, geçtiğimiz sezondan kalan alacaklarını tahsil etmek üzere Türkiye Futbol Federasyon’una başvuran profesyonel futbolcumuz Yiğitcan Erdoğan’ın menajeri Cengizhan Hınçal ile Kulübümüz Tesislerinde bir araya gelerek, meydana gelen ihtilafın çözümlenmesi konusunda mutabakata varılmış ve söz konusu ihtilaf sona erdirilmiştir.

    Altay Kulübü’nde olmaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu belirten futbolcumuz önümüzdeki sezon da forma giymeye hazır olduğunu belirterek teşekkür etmiştir.

    Bilgilerinize sunarız.


    Saygılarımızla,

    ALTAY SPOR KULÜBÜ
    NİYAZİ KONUŞMAZ
    BAŞKAN

    Güzel , kesinlikle kalmalıydı.
  • iyi yiğitcanın formayı alcam ben bu arada orjinal formalar nerde satılıyo geçen yıl arkadaşa 75tl vermiştim tiagonun formayı getirmişti bana
  • bizim başkan federasyon yabancı sınırını yükseltme isteği yapmış bakalım nasıl geri dönüşü olucak.
  • Bu yılki transfer dosyasını inceliyelim arkadaşlar birlikte sizce BÜYÜK ALTAYımızda kim gidip kim gelmeli? İlk 11 nasıl olmalı.

    Bence şöyle bir ilk 11 iyi giderdi:

    Kaleci:(transfer)
    Defans: Mehmet Budak(Sol)
    Yiğitcan
    Onur
    Erdi(Sağ)
    OrtaSahalar: Erdal(Defansa Dönük ortada)
    Tiago(İleri Dönük Ortada)
    Transfer yada Mehmet Sak(Yasin'in yerine sağda)
    Erdi yada iyi bir tansfer(Solda)
    Forvet: Burak Çalık
    Transfer(Şehmus Sivasa giderse)
  • Lisanlı Ürünlerimiz Satışa Çıkıyor

    Başkanımız Niyazi Konuşmaz, lisanslı ürünlerimizin satışı ile ilgili konunun, Yönetim Kurulumuz tarafından görüşüldüğünü ve kısa süre içerisinde konu ile ilgili somut adımların atılacağını belirtti.

    Konuşmaz, lisanslı ürünlerimizin satışı ile ilgili olarak Yönetim Kurulumuz tarafından alınan kararla ilgili şu açıklamada bulundu;

    "Uzun süredir faaliyete geçirilmesi düşünülen, lisanslı ürünlerimizin satışı ile ilgili çalışmayı yönetim kurulu toplantımızda görüştük. Taraftarlarımızın konu ile ilgili yoğun talebinin de farkındayız. Çok kısa süre içerisinde satılacak ürünler ile ilgili çalışmamızı yapıp, lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza sunacağız. Taraftarlarımızın lisanslı ürünlerimizin satışa çıkarılması ve Store açılması ile ilgili göstermiş oldukları yoğun ilginin, ürünlerimizin satışa çıkarılmasından sonra da süreceğine inanıyoruz."


    www.altay.org.tr

    Nihayet.




  • bizim taraftar sitesinede bi haller oluyo ha son zamanlar sürekli kapalı en sonda bana açtırtcaklar bi tane taraftar sitesi yıllardır hep açmayayım durduk yere bölünmeyelim die ama paso kapalı site
  • Altayımız için yapılan banner tasarımları

     ###ALTAY###


     ###ALTAY###



     ###ALTAY###




     ###ALTAY###


     ###ALTAY###


     ###ALTAY###


     ###ALTAY###


     ###ALTAY###


     ###ALTAY###


     ###ALTAY###




  • Bir tane daha :D

     ###ALTAY###
  • Kulübümüz dış transfere Aykut Kuyumcu'yu alarak başladı.

    ulübümüz Profesyonel Futbol Şubesi, son olarak Aydınspor forması giyen Aykut Kuyumcu ile her konuda anlaşmaya varmış ve resmi mukavele imzalamıştır.

    Futbola Ç.Rizespor'da başlayan ve Fenerbahçe altyapısında yetişen Aykut, Bursaspor'da profesyonel olmuş ve geçtiğimiz sezon Aydınspor'da forma giymişti. Aykut Kuyumcu, 20 yaşında ve sol bek mevkisinde oynuyor.

    Profesyonel Şube Başkanımız Ömer Aydın, Aykut'un genç ve yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek "Aykut gelecek vaad eden bir futbolcu, kendisinden uzun vadede yararlanmak istiyoruz. Bu transferle kulübümüzün geleceğine yatırım yaptık" dedi.

    Kaynak: Resmi Site
  • EN BÜYÜK ALTAY
    B Gençler finalinde Beşiktaş'ı 2-0 yenip Türkiye Şampiyonu oldu. 28 Haziran 2009 Pazar, 23:42:50


    2008-2009 Sezonu B Gençler Türkiye Şampiyonası'nda kupa, Beşiktaş'ı 2-0 yenen Altay'ın oldu. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda yapılan final maçında Altay, 43. dakikada Yiğitcan ve 82. dakikada Süleyman'ın attığı gollerle renkdaşını 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş'ta, 81. dakikada Ömer, 86. dakikada da Hasan, çift sarı karttan gördükleri kırmızı kartlarla oyun dışında kaldılar.


  • Yeni Kurulan Buz Hokeyi Takımımız Şampiyon Oldu

    Geçtiğimiz hafta kurulan Buz Hokeyi Takımımız, İn Line Hokey Turnuvasında kulübümüze şampiyonluk kazandırdı....

    Yönetim Kurulumuz geçtiğimiz hafta almış olduğu kararla buz hokeyi branşını açmış ve 9 sporcu ile 1 antrenörü bünyesine katarak buz hokeyi takımımızı kurmuştur.

    Burak Güven, Levent Özbaydogan, Erdogan Coskun, Cafer Abaylı, Caglar Kırkan, Selim Krespin, Gürkan Çetinkaya, Batuhan Coskun, Aykut Koc'tan kurulu takım kadromuzda, daha önce Milli Takımımızda da oynamış 5 sporcu bulunmaktadır.

    Takımımızın antrenörlüğünü ise daha önce İzmit Buyuksehir Belediyesi ile Lig Şampiyonlugu yaşamış ve U-18 Milli Buz Hokeyi Takımımız'ın da baş antrenörliğünü yapmış olan Tarık Göçmen yapmaktadır.

    Yeni kurulan Altay Buz Hokeyi Takımımız, kurulmasının hemen ardından Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu Türkiye 1. İn Line Hokey Turnuvası'na katılmış ve rakiplerinin tamamını yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştur.

    27-28 Haziran tarihlerinde, Ankara'da gerçekleştirilen turnuvada 5 Erzurum, 2 İstanbul, 4 Ankara ve 1 İzmir takımı olmak üzere 12 takım şampiyonluk mücadelesi vermiş ve İzmir'in tek temsilcisi olan Altay Buz Hokeyi Takımı Erzurum Palandöken Spor'u 23-0, Polis Akademisi'ni normal suresi 4-4 biten maçın sonunda penaltılarla 5-4, İstanbul Paten Kulübü'nü 8-0 ve finalde de Baskent Yıldızları'nı 4-2 mağlup ederek kulübümüze şampiyonluk kazandırmışlardır.

    Takım kalecimiz Levent Özbaydogan, turnuvanın en iyi kalecisi, Erdogan Coşkun ise turnuvanın en degerli oyuncusu seçilmiştir.

    Takım kaptanımız Burak Güven kazanılan şampiyonluğun ardından resmi sitemize yapmış olduğu açıklamada, ilk amaçlarına ulaştıklarını ancak herşeyin daha yeni başladığını belirterek, "Altay Spor Kulübü adı altında katıldıgımız ilk turnuvuda amacımız şampiyon olmaktı. Rakiplerimiz cok güçlüydü, fakat hedefledigimiz sonuca ulaştık. Altay'ın adını buz hokeyi liginde duyurduk. Sıradaki hedefimiz Altay adını buz hokeyi tarihine kazımak." dedi ve sözlerini şu şekilde tamamladı, "Bu sporu yapmak bizler için çok önemli. Altay Spor Kulübü bizlere bu imkanı sağladı. Biz de karşılığını en iyi şekilde vermek istiyoruz. Ayağımızın tozu ile katıldığımız ilk şampiyonada kupayı kulübümüze armağan ettik. devamı gelecek."

     ###ALTAY###

     ###ALTAY###

     ###ALTAY###



    Helal olsun size!




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.