Şimdi Ara

Altaylı fena taktı kan kusturacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hani bazı insanlar vardır, ne yaparlarsa yapsınlar hep aynı şeyle hatırlanırlar ya. Fatih Altaylı da benim için onlardan biri. Hep bununla hatırlıyorum adamı

     Altaylı fena taktı kan kusturacak
  • Şimdi zihniyet denen bir şey var. Girin google görsellere, onlarca ünlünün müstehcen resmi var, yine youtube ve benzeri video paylaşım sitelerinde hep ünlüler ile ilgili açık videolar mevcut. Görüntüyü durduyorlar, ışığını arttıyorlar vs vs normalde gözükmeyen şeyleri bile gösteriyorlar. E bu insanların eşi dostu yok mu. Tabi ki var ancak yapacak hiçbir şey artık yok. İnternet sonsuz özgürlüktür ve kimse engelleyemez. İnternet kullanımı sadece kişinin vicdanıyla alakalıdır, kurallarla değil. İnci Sözlük vs. denen siteleri sen bir kere en başta kaale alıp onlara cevap verirsen işin önüne geçemezsin. Ha İnci vs. denen sitelere takılanların mental gücüde belli, işsiz güçsüz insanlıktan nasibini almamış, ahlaksız insanlar. İlla bir yaptırım mı istiyorsun, al zaman o İnci Sözlüğün kurucusunu içeri, ver cezasını, bak n'oluyor canı sıkılan hakaret küfür sitesi açabiliyor mu?

    Ekşi Sözlük ise çok farklı, onları gerçekten beğeniyorum. Keşke küfürede bir çözüm bulsalar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Büyük İskender

    Şimdi zihniyet denen bir şey var. Girin google görsellere, onlarca ünlünün müstehcen resmi var, yine youtube ve benzeri video paylaşım sitelerinde hep ünlüler ile ilgili açık videolar mevcut. Görüntüyü durduyorlar, ışığını arttıyorlar vs vs normalde gözükmeyen şeyleri bile gösteriyorlar. E bu insanların eşi dostu yok mu. Tabi ki var ancak yapacak hiçbir şey artık yok. İnternet sonsuz özgürlüktür ve kimse engelleyemez. İnternet kullanımı sadece kişinin vicdanıyla alakalıdır, kurallarla değil. İnci Sözlük vs. denen siteleri sen bir kere en başta kaale alıp onlara cevap verirsen işin önüne geçemezsin. Ha İnci vs. denen sitelere takılanların mental gücüde belli, işsiz güçsüz insanlıktan nasibini almamış, ahlaksız insanlar. İlla bir yaptırım mı istiyorsun, al zaman o İnci Sözlüğün kurucusunu içeri, ver cezasını, bak n'oluyor canı sıkılan hakaret küfür sitesi açabiliyor mu?

    Ekşi Sözlük ise çok farklı, onları gerçekten beğeniyorum. Keşke küfürede bir çözüm bulsalar...


    Yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum, özellikle site sahibinin sorumluluğu konusunda
    Ayrıca incidekilerin profili konusuna
    Ciddiye almama konusuna da katılıyorum.

    Katılmadığım bir nokta var, sonsuz özgürlük konusu.
    Bence özgürlük, başka bir bireyin özgürlüğün başladığı noktada biter. Bu sınırı belirleyen de saygıdır.




  • ahhahahaha adam haklı beyler yazmıslar xDDDDDDDDDDD
  • sakin olun gençler hiçbirşey olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.