Şimdi Ara

ALTEC LANSING VS4121

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce bu sistem fiyatına göre nasıl?Ses kalitesi falan iyi midir?



  • 2004 yılından beri kullanıyorum. mid bass dengesi kısık seslerde çok başarılı değil, ama kötü de değil. mesela ev arkadaşımın 80 liraya aldığı adaptörle çalışan creative 2+1'lerin yanında baya baya etkili kalıyor. komşuları hafif rahatsız etme kısmında ise ben çok doyurucu buluyorum. biraz yüksek seste ise gayet iyi oluyor. sesler bozulmadan baya gürültülü gidebiliyorsunuz. misafir olarak gelen arkadaşlarımın ilk dikkatini çeken şey oluyor, genelde creative, philips logitech gibi genelgeçer markalar kullananlar şaşırıyor bilmedikleri bir markadan baya kaliteli ses duydukları için.

    en son baktığımda 150 liranın altına inmişti bence o fiyatta alınabilecek yegane 2+1'dir
  • Ben ALTEC LANSING VS2421 almayı düşünüyorum da merak ettim hani 25-30 lira daha verip bunu mu alsam..Yani değer mi?
  • ağustos 2008 den bu yana vs2421 kullanıyorum ses kartım audigy 2 zs vista işletim sistemi altında modlu driverlar ile kullanıyorum ve gerçekten ayarları düzgün yapınca sesine inanamayacaksınız.ben bile hala inanamıyorum.
  • Bende Altec Lansing MX5021 var, MX5021'den sonra bende Altec fanlığı oluşmuştu kuzenime de pc toplarken ses sistemi tercihimizi bütçeye uygun olarak "ALTEC LANSING VS2421"den yana kullandık ve ben fiyatına göre çok başarılı buldum sistemi. Bass'lar çok tatlıydı... Mid ve tizler de fena değildi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 27 Eylül 2009; 15:18:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.