Şimdi Ara

Alternatif Kariyer: Quantum Bilişim (Fizik Bölümü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Quantum bilişim gittikçe büyüyor ve ne yazık ki ülkemizde bırak gelişmiş elamanı düzgün akademisyen bile yok. Eğer fizik okumak istiyor ve ama endişeleriniz varsa bu alana yönelebilirsiniz. Sonucunu hemen alamayacaksınız ve doktoraya kadar çalışma yapmanız gerekecek ama zamanı gelince top yeteneklerden biri olacaksınız. 1980'lerde bilgisayar okumak gibi düşünebilirsiniz. Quantum bilgisayarlar şu anki bilgisayarlardan mimari olarak tamamen farklı olduğu için hiçbir IT bölümü bu alana adam yetiştirmiyor. Sadece fizik okunup quantum mekaniğini çok iyi kavrarsanız bu alanda ilerleyebilirsiniz. Herkese yönelik değil. Belki geleceğin yeteneklerinden birine yön vermiş olurum bu konuyla. Alternatif Kariyer: Quantum Bilişim (Fizik Bölümü) 


    Genel Tanıtım:


    Alternatif Kariyer: Quantum Bilişim (Fizik Bölümü)TEDyoutube
    A quantum computer isn't just a more powerful version of the computers we use today; it's something else entirely, based on emerging scientific understanding -- and more than a bit of uncertainty. Enter the quantum wonderland with TED Fellow Shohini Ghose and learn how this technology holds the potential to transform medicine, create unbreakable encryption and even teleport information. Check out more TED Talks: http://www.ted.com The TED Talks channel features the best talks and performances from the TED Conference, where the world's leading thinkers and doers give the talk of their lives in 18 minutes (or less). Look for talks on Technology, Entertainment and Design -- plus science, business, global issues, the arts and more. Follow TED on Twitter: http://www.twitter.com/TEDTalks Like TED on Facebook: https://www.facebook.com/TED Subscribe to our channel: https://www.youtube.com/TED
    https://www.youtube.com/watch?v=QuR969uMICM

    Yatırım Yapan Ülkeler:



    Alternatif Kariyer: Quantum Bilişim (Fizik Bölümü)


    Çalışabileceğiniz Firmalar:



    Alternatif Kariyer: Quantum Bilişim (Fizik Bölümü)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 25 Haziran 2022; 2:2:54 >







  • Fizik okumakla kalmayıp fizik doktorası yapmak gerekiyor, fiziği çok sevmiyorsanız sakata gelebilirsiniz. Bilgisayarda bir şeyler yapabilmek için hiçbir zaman doktora gerekmedi, en büyük farkı bu bence.

    Bu işle uğraşan varsa yolu açık olsun. Doktora gerektiği ve zor bir alan olduğu için rekabet çok fazla olmayacaktır, şimdi başlayanlar daha şanslı olacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.