Şimdi Ara

Altis markası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Altis marka birçok spor ürünleri görmekteyim. Bunun ithalatçısını ve koşu bantları için İzmir'de teknik servisinin olup olmadığını bilen var mı arkadaşlar?



  • Benim de kum torbam ALTIS yoksa biz kardeş miyiz
    Soru ile ilgili değil tabii...
  • Arkadaşlar bilgiyi buldum. Spordünyası A.Ş. adlı bir firma getirtiyor ürünleri. Site adresi http://www.spordunyasi.com.tr/ İzmir'de bir servisi varmış.

    Bundan başka koşu bantlarını incelerken Adler ve Liga markalarını Güvenspor getirtiyor. Voit ve Dynamic markalarınıda interspor getirtiyor.

    Fikri olan var mı? bu servislerin iyi olup olmadığını nasıl test ederiz? ya da bir koşu bandı kullanırken ne gibi durumlar başıma gelecekte ben bu ithalatçı firma ile karşı karşıya geleceğim? Örneğin benim aklıma gelen yedek parça fiyatları olabilir. Cihazın zemini eskiyecek ve değiştireceğiz. Motor bakımı yaptıracağız. Böyle durumlarda 3 kuruşluk bandı bize sadece bu uyar diye 10 liraya satmaya kalkarlarsa bunları önceden tesbit etmek lazım. Mesela birçok koşu bandı 40cm genişliğe sahip. Demek ki bu ölçü standartlaşmış artık. Başka bir markanın zemininide takabiliriz. Ama 39,5 ve 40,5 cm olan nadir koşu bantlarıda gördüm. Acaba bunların satıştan sonraki malzemeleri ateş pahası ve standart olmadığı için ölçü mecbur kalırmıyız almaya gibi bir yönlendirme hissediyorum.

    Bu konularda bilgisi olan varsa paylaşırsak herkes faydalanır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.