Şimdi Ara

Altyapı Sorgulama Gün içinde Değişiklilik Gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler arkadaşlar ben evime internet bağlatmayı düşünüyorum alt yapı sorgulaması yaptığımda gündüzleri vdsl2 45 mbps'e kadar yazıyor ancak akşamları sorguladığımda adsl 15 mbps' e kadar çıkıyor, bunun nedeni ne olabilir başvuru yaparsam vdsl mi bağlarlar yoksa adsl mi. Herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.




  • Aynı sorunla ilgili geçtiğimiz günlerde ben de bir konu açmıştım.Sorunu sadece benim yaşadığımı sanıyordum ancak birkaç kişi daha aynı problemle karşılaşmışlar.Nedense saat 20:00 dan sonra yapılan sorgulamalarda altyapı bilgileri farklı görünüyor.Problemin neden kaynaklandığını ben de anlamadım.


    https://forum.donanimhaber.com/altyapi-sorgulama-sorunu--149380434

  • bende de öyle, bunun nedeni altyapı çalışması sokağın karşı tarafındaki apartmanların dolap değişip aktif olunca düzeldi, benim ev ise halen adsl vdsl değişiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Achievement Hunter

    Aynı sorunla ilgili geçtiğimiz günlerde ben de bir konu açmıştım.Sorunu sadece benim yaşadığımı sanıyordum ancak birkaç kişi daha aynı problemle karşılaşmışlar.Nedense saat 20:00 dan sonra yapılan sorgulamalarda altyapı bilgileri farklı görünüyor.Problemin neden kaynaklandığını ben de anlamadım.


    https://forum.donanimhaber.com/altyapi-sorgulama-sorunu--149380434

    Ben buna rağmen türknete başvuru yaptım 45 mbps görünüyor dediler ve ben de onay verdim bugün Türk Telekom saha ekibi beni aradı başvuru yapmışsınız dedi size hat ayırırım ancak adresinize alacağınız hız 4-8 mbps arası olur dedi ben de öyleyse ayırmayın dedim. Türknete de bildirdim durumu bakalım ne olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.