Şimdi Ara

Altyapı ve Gençler Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
5.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ERsun Yanalın gençler konusunda "hedef sezonumda kilit oyuncular olacaklar" sözünde samimi değilse Ali Koçun gözünü boyamak için kadroda tutmaması lazım

    hem fenerbahçe hem o gençlere karşı dürüst olup kiralık gitmelerine izin verilmesi lazım...
  • abdulcebrail akbulut, batuhan yılmaz, mahsun çapkan, ferdi kadıoğlu, oğuz kaan güçtekin

    bu 5 oyuncunun da kiralanması gerekiyor. keşke pilot takımımız olsaydı... kulübede ya da tribünde oturmak onlara hiçbirşey kazandırmayacaktır.
  • Merih çok kötü bir örnek oldu. Fenerbahçe haksız duruma düşürülüyor. Medyada sürekli Merihin izlediği yol övülüyor. Bu mudur yani? Seni yetiştiren kulübü satıp gitmek mi doğru olan? Madem her yetiştirdiğin oyuncu kaçıp gidecek o zaman alt yapıyı tamamen kapatsın kulüp. 18yaşında kime forma garanti? Barcelonada alt yapıdan 18yaşında futbolcular yerine neden hala 32lik pique vidal 31 yaşında rakitiç oynuyor.
    Sen zaten yetenekli isen o forma er yada geç senin olacak. Hiçbir forma savaşına girmeden kulübü satıp gitmek örnek davranış gösteriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 15 Haziran 2019; 0:51:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • doğukan sinik 1999 doğumlu
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    fenerbahçe haksız duruma düşürülmüyor. fenerbahçenin yanlışı gözüne sokuluyor... galatasarayda şampiyonluk yarışının tam ortasında kimsenin adını bile bilmediği ozan kabak oynuyorsa hem de maiconu kesme pahasına... merih de oynayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 15 Haziran 2019; 1:5:43 >
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Merih yalan söylüyor. Fenerbahçede kalsaydı forma elbette gelecekti. Fenerbahçe formasını giymeyi hak ediyorsa eninde sonunda formayı alacak ve banko olacaktı. Tuncayın formayı alması gibi gökhan gönülün milli formayı alması gibi.
    Ki gittiği takımda oynadı mi hayır alanyaspora kiralandı. Aynısını fenerbahçe yapsa alanyaya kiralasa fenerbahçe kötü olurdu. Ama sporting yapınca doğru oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    siz böyle söyleyince sanki para için fenerbahçeyi satıp juventusa gitmiş bir oyuncudan bahsediyosunuz gibi oldu(ama bu durum ömer farukta yaşanabilir uyarayım)

    savunmak için söylemiyorum ama kesinlikle en doğru şeyi yaptı. üstelik kimsenin adını bile duymadığı AC Alcanenense diye bir takıma gitmeyi göze alarak...
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    merih kalsaydı, bu sezon hollanda u21 oyuncusu ferdi kadıoğlu ayewin arkasında kaç dk süre bulduysa, o da o kadar bulurdu. Ferdi ayewin yerine 5 dk oynayacak kadar bile yetenekli değil diyen varsa da futbol izlemesin.

    bu sezon ismail köybaşı alper ve ayewin aldığı süreler neden gerçekten yetenekli bir altyapı oyuncusunun fenerbahçede kalmaması gerektiğinin en doğru açıklamasıdır.
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Çocuk zaten kafasına koymuş kaçmayı ister forma ver ister verme. Adamların yaptığı altyapıdan hırsızlık oluyor işte. Her oyuncu böyle yapacaksa altyapıyı kapatsınlar o zaman. 18e basan gitsin ne güzel.
    18 yaşında ligin 5. Haftası 7.haftası forma giymesinde ne sakınca var? Barış içinde fırtına koparılıyor idi sonra maçlarda adım atamadığı görüldü.
    Hepsine fırsat verilecektir. Fırsatı beklemeden seni yetiştiren kulüp yetiştirme parası dahi akmasın diye 17yaşında kaçmak doğru olarak gösteriliyor. Ne diyelim bunun adı hırsızlıktır.
    Ayrıca sanki fenerbahçe bu gençler 23yaşına kadar kulübede çürütmek için var gibi hava yaratılıyor. Fenerbahçede forma savaşına giripte kaybedip başka kulübe gidip yıldız olan kim var sanki? Hepsi fenerbahçe kalitesinde olmadığı için kulüpten ayrıldılar.
    Merihe kadar fenerbahçe altyapısında yetişipte fenerbahçe kalitesinde olan hangi futbolcuyu fenerbahçe oynatmadı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • he_man kullanıcısına yanıt
    Takım ikinci yarı galatasaray ve trabzonspordan aldığı 1er puanlar olmasa son haftalara küme düşme potasında girecek belkide o stres ile küme düşecekti bilmem farkında mısınız?
    Genç oyuncuları hazır olan ve rahat bir takımda oynatmak her zaman daha faydalı olacaktır.
    Keşke söylediğiniz gibi gençler oynatılsa idi. Ama şu kötü takımda ve rakiplerin kora kor mücadele ettiği karşılaşmalarda fiziksel olarak tam hazır olmayan gençlerin girip sakatlık tehlikesi geçireceğine elinde ki ıskartaları sürmekte mantıklı. Sezon başı hazırlık kampında kendini fiziksel olarak lige hazırlayan her genç oynatılmalı türkiye ligi sert lig fiziğe dayalı lig.
    Mental ve fiziksel olarak bitik bir takıma gençler fayda etmez. Aksine genç oyuncuları negatif etkiler. Elif dahi kaç maç sonra atlattı bu durumu.
    İnşallah önümüzde ki sezon gereksiz transfer yapmak yerine doğru transfer ve gençler ile umut vaad eden bir takım oluşturulur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • oğuz kaan güçtekin kaybedilmek üzere. yetenekli ama mental olarak fenerbahçede oynamaya hazır olmayan, yeteneklerini göstermek yerine, hata yapmamaya, eleştiri almamaya odaklanmış Oğuz kaan, hem şans bulduğunda kötü oynuyor, hem de zihinsel olarak daha da geri gidiyor. Kesinlikle yeteneklerini gösterebileceği ve hata yapmaktan korkmayacağı bir takıma kiralanması gerekiyor.

    Ama genç oyuncuları ayak bağı olarak gören ersun yanalın oğuz kaanı göndermeyeceğini, antrenmanlarda yüzüne bile bakmayacağını ilgilenmeyeceğini, yeniden yapılanma isteği çok net olan ancak oğuz kaandaki durumun farkında olmayan yönetime " ben yeniden yapılanmayı gerçekleştirmeye çalışan bir TDyim" imajı çizebilmek adına takımda tutacağını düşünüyorum.

    sonuç oğuz kaan hep daha geri gidecek, şans bulduğunda bekleneni veremeyecek ve yönetim diyecek ki "hımm oğuz kaan kendini geliştiremedi satalım takasta kullanalım"
    oğuz kaan mcitye satılıp ordan hollandaya kiralansaydı öyle bir noktaya gelirdi ki, şu an muhtemelen 2.merih demiral vakası konuşuyorduk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 19 Haziran 2019; 11:34:16 >




  • he_man kullanıcısına yanıt
    Hocam başlığın başına Fenerbahçe’yi de eklersen daha iyi olur. Konu kaybolup gitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U21 in bir kaç maçını izledigimde Alper Uguz dikkatimi çekti . Bu çocuk iyi topçu olacak gibi geldi bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drgripin kullanıcısına yanıt
    hocam alper alt yaş kategorilerinde daha etkiliydi, çünkü herkesten önce gelişmişti ve büyük fiziki avantaj sahibiydi. buna o yaş grubu için fena olmayan bir teknik kapasite ve iyi bir futbol zekası eklenince sahada fark yaratıyodu

    ama şimdi görünen, alperin tekniği bir ortasaha oyuncusuna göre yetersiz, fiziki üstünlüğü de yaşlar büyüdükçe ortadan kalkmış. Hele ki hangi akla hizmet 10 numara oynatılıyo anlamış değilim

    Ben Alper için pek ümitli değilim
    Eğer pilot takım projesi gerçekleşmezse Alper muhtemelen önce 3. lige ordan amatöre gidecek bunu defalarca gördüm. Ama Alper için bir çıkış yolu var aslında... İlginç bir şekilde alperin tıpkı u19daki Cenk Alptekin gibi tandemde denendiği bir dönem var. Eğer alper gerçekçi olur ve stopere evrilmeye çalışırsa profesyonel olarak futboldan ekmek yiyebilir, çünkü stoper oynarken soğuk kanlı, çok kritik müdahaleleri var, hamle zamanlaması çok iyi ve ortasaha oyuncusu olarak yetersiz dediğim tekniği, stoper oynarken fark yaratıyor.

    Ama stoper olarak fenerbahçenin altyapısında çok önemli yetenekler var, Alper A takımda oynarsa şapkadan tavşan çıkarır




  • he_man kullanıcısına yanıt
    gelişimini yakından biliyorsunuz.. ben sadece futbol aklının olduğunu gördüm bir kaç maçını izleyerek. inşallah şapkadan tavşan çıkarır. cevap ve yorum için teşekkür ederim
  • Altyapı ve Gençler Ana Konu

    fenerbahçedekinden daha iyi scout ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda, küçük paralara Avrupa takımlarına transfer olan oyuncular arasında bir çalışma yapılması lazım
    resmini koyduğum oyuncu M.citynin sürekli kiraladığı yangel herrera. Fenerbahçenin bu tür oyuncuları takip etmesi lazım. Çünkü küçük paralara alıp Fenerbahçede göstereceği performansla hem başarıyı yakalayabilir hem çok büyük paralara satabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 25 Haziran 2019; 10:54:41 >




  • Altyapıdaki yanlışları sürekli eleştiren biri olarak David Badianın gelişiyle aslında benim açımdan altyapıda farkedilir bir yeni dönem başlamıştı. Özellikle oyuncuların yaş grupları itibarıyla kaydırılmaları ve yetenekli gençlerin daha parlak bir kariyere sahip olabilecekleri bölgelere devşirilmeleri çok olumluydu, üstelik keşfedilen 2-3 transfer de yapılmıştı

    Bugün David Badianın ayrıldığını öğrendim. Niye ayrıldığını bilmiyorum ama büyük bir hayal kırıklığı. Eğer ayağı kaydırıldıysa fenerbahçe için büyük kayıp. İnşallah yerine aynı kalitede bir yetenek avcısı getirilir. Eğer altyapı yeniden eski futbolculara ve 3. sınıf antrenörlere emanet edilirse, geçmiş olsun...
  • he_man kullanıcısına yanıt
    kişisel sebeplerden dolayı ayrılmış. teyy teyyy

    baktı bunların altyapı anlayışından bir şey olacağı yok, verdi istifayı. zaten transferlere bak hizaya gel. bir sezonu çöpe at ondan sonra gençler gençler de ortada genç felan kalmadı. emre' yi transfer ettik. millilerde yüzler kulübüne almak, fb' de de jubilesini yapmak için müthiş bir transfer oldu. madem alacaktın niye gönderdin. yeni yönetim eski yönetimin aksine hareket ediyor. ayrıca verdiği sözü de tutmadı, eski hesaba geri döndü takım.
  • Hocam Muriqi için iki pırlanta gibi genç oyuncusunu vermeye hazır bir başkanınız var ne altyapısı
  • he_man kullanıcısına yanıt
    türk futbolcularının kaderi bu ;)

    taraftar salak. berke oynasın derler oynasaydı emin ol berke futbolu bırakacak konuma gelirdi. oğuz kaan'ı değerlendirebilmemiz için taraftarın olmadığı saha da oynatmalıyız. üstelik instagramını falan kapatmalı.

    ersun yanal'ı suçlayanlar var :D ersun yanal oynatsaydı da bir şey değişmezdi çünkü ilk paragrafta açıklamışsın. adam eleştiri almamak için geriye, yana oynuyor. bu oyuncunun fenerbahçe'ye ne katkısı olacak? ersun gneçleri oynatmıyormuş. eskişehirsporda, gençlerbirliğinde neden oynatıyordu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.