Şimdi Ara

Altyapı Yenilenmesi Kazı izni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, altyapı yenilenmesi mümkün müdür ne şartlarda yaparlar kim yapar kime baş vurmam gerekir ?

    İstanbul/Maltepe de oturuyorum çevremde sürekli yeni inşaatlar biten apartmanlar yolların yenilenmesi sahil yoludur cart curt var yani sürekli yenileniyor fakat internet altyapısı halen leş, fiberi geçtim o güya 4 senedir gelecek zaten, üstüne bide 5-6 apartman ötemizdeki siteye çekip mahallenin devamına çekmemiş olmaları da ayrı bir saçmalık.

    Fiber de gözüm yok şu altyapı yenilese stabil internet verse yeter. İnternetim sürekli koptuğu için tuttum apartman girişindeki kutudan daireme kadar CAT5 kablo çektim ki benden yana bir sıkıntı olmasın en azından diye. Bunu yaptıktan sonra internet bir nebze olsun düzeldi ama halen stabil internet kullanamıyorum velhasıl kelam bu altyapının yenilenmesi için kime başvurman gerekir mahalleden bir kaç apartman imza toplasak bir faydası olur mu ?







  • koca konutlara bile bazen çekmedikleri oluyor imza topladıkları halde istanbul çok karışık bi mahalle fiber hemen yan sokaği adsl kullanıyor pek bir faydası olacağini sanmam ama imza toplayın apartmanda sonra türk telekoma ve turkcelle gidin belki kızıştıtma sonucu ikisinden biri altyapı sağlayabilir ama 5-6 kişi varsa apartmanda gelip yapmazlar o zaman mahalleyi örgütlemen lazım yararsa o zaman işe yarar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmza olayları hikaye artık.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Nasıl? Neden ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.