Şimdi Ara

Altyapıyı aktif etmiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sitemiz yeni, türk telekom geldi önce mahalleye sonra binanın içine binanın ıcındende evimizin içine kadar sarı fiber kablolardan döşediler.sonra bir ekip gelip sözleşme işlemleri yaptı yirmi kişi imza atmış yeni sözleşmeye ama telekom 50 sayısının dolmasını bekliyormuş internet altyapısını açmak için. ne yapabiliriz bu konuyla ilgili bende nakil ettiricem internetimi. sözleşmeye imza atanların internetleri bağlanmayacakmı nasıl olucak bu iş bilen yardım ederse sevinirim.8 gun oldu sözleşmeler alınalı bu arada.



  • Müdürlüğe gidin orada bilgi verirler size umarım
  • Bimere şikayet yazın.
  • Sözleşmede arada derede bir yerde bu hizmetin verilmesi için 50 aboneye ulaşılması gerekmektedir diye bir ibare olabilir mi?
  • arkadaslar dun gittim telekoma yonetıcıylede konustum. altyapı ıcın 50 abonelık ıstemısler sozde basta ama ellı kısı yok ınternet baglatıcak ona ragmen sokaga hat cekıldı ordan bınaya ordan evın ıcıne kadar cektıler. satıscılar geldı sonra 20 kısıyle sozlesme ımzalamıslar.telekomdakıler mavı gorunuyo hala ben bı mudurle goruseyım dedı aradı mudure neden acılmadı dıye sormak ıcın ama mudur acmadı bana numarasını verdı bılgı verıcem dıye .daha once bımerede yazmıstım sıkayetımı ama bı sonuc alamadım.dun eve gelırken kapıda yonetıcının calısanıyla konustum en gec haftaya acacaklar bunların ellı abone ıstemesı blöf sadece daha cok kısı uyelık ıstesın dıye kıllık yapıolar dedı. beklemedeyım suan haftaya acılıcak dedıler inşallah acılır. ayrıca fıber kablosu daırenıze geldıgı ıcın sızde gpon olacak modemı bız koucaz ısınız bıtınce gerı alıcaz dedıler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.