Şimdi Ara

Alüminyum kasa nasıl boyanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar alüminyumdan kasa yapmayı düşünüyorum fakat dışını nasıl boyayacağımı bilmiyorum. mesela ipodlar veya mini mp3 playerlar var. onlarında kasası alüminyum. değişik renkleri var. bunlar hangi yöntemle veya hangi boya ile boyanıyor.
     Alüminyum kasa nasıl boyanır?
     Alüminyum kasa nasıl boyanır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blk -- 3 Kasım 2013; 16:05:12 >







  • Mobildeyim linkleri göremiyorum. soruna gelirsek boyayacağın yüzeyi zımparaladıktan sonra sprey boya ile boyayabilirsin. modifikasyon bölümününde üst konularda kasa boyama rehberi var oradan daha sağlık bilgilere ulaşabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle ayfon ayped gibi sıklıkla ellenen zamazingoların boyanmasında elektrostatik boyalar kullanılmalı ya da eritilen metale çeşitli kimyasallar/maddeler katılarak renk verilmelidir. Vücut teri içerisindeki asit ve nemin yanında sürekli cebe sokup çıkartmaktan kaynaklanan sürtünme sprey ya da sürme boyaların kısa zamanda çıkıp sağı solu boyamasına neden olacaktır. Boya katı atıldıktan sonra vernik ve cila atılırsa bu aşınma geciktirilebilir ancak yine de bir süre sonra bozulmalar olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kendi yapacağınız kasayı ipod gibi mat boyamak istiyorsanız aliminyimu eritip boyayı içine katip sonra kasayı yapmanız lazım yada vu tarz birşey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blk B kullanıcısına yanıt
    Hocam metalik yada krom boya diye geçer benim bildiğim.Araba kaporta boyacılarına sor onların boya aldığı yerlere git istediğin boyayı bulursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW M3 POWER -- 5 Kasım 2013; 0:52:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.