Şimdi Ara

Alzheimer hastalığının insandan insana bulaştığına dair ilk kanıt bulundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Aşı olmamış babannem 90, amcam 90, diğer amcam 85
    Aşı olmuş babam 75 alzheimer.
    Sma aşı nedeni.
    Aşı olmamış sma lı çocuk yok.
    Alüminyum ile beyni paralıyorlar.
    Aşı olan iki oğlum hastalıktan iyileştikleri yok.
    Yıllarca yapılan tetanoz aşıları tehlikeli diye toplandı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaspersky155 kullanıcısına yanıt

    Ölenlerin sayılarının gizlenildiği, acillerin dolup taştığı, sağlık personelinin hayat tehlikesiyle sonu olmayan mesailer yaptığı, özellikle yaşlı ve kronik rahatızlığı olanların ölüm korkusuyla yaşadığı, maske kolonyaların kapışıldığı o günleri çok çabuk unutuyorsunuz bence.


    Aşı demeyin de başka birşey deyin isterseniz. Sonuç olarak salgın bugün bittiyse, ne olduğu meçhul dediğiniz o şeyi bulanlar ve yaptıranlar sayesinde... Yaptırmayanlar da bana birşey olmadı diye göğüslerini gere gere gezmeye devam edebilir. Neden sonuç ilişkisi kurmak bu kadar da zor olmamalı.

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Cüneyt zapsu 2018 davosta ne olduğunu söylüyor.
    Nesnelerin interneti çağı, bağımsız düşüncenin olmadığı düşüncelerin uzaydan okunduğu. Nüfusun 1 milyara düşürüldüğü, 200 milyonun elitlere hizmetçi kalanların evlerinde hapis olduğu bir planlama.
    Komplomu geldi?
    Komplo diye birşey yoktur, çalışmayan kafa vardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu prospektüsü okumayın diyen yok ki. Okursunuz, tartarsınız ona göre karar verirsiniz. Her tedavi için bu geçerli. Burun spreyini bile biraz fazla kullansanız kalıcı hasar veriyor. Kanser ilaçlarından bahsetmiyorum bile. Dozaj önemli, tercih önemli. Hayati bir ihtiyaç olan suyu bile günde 10lt tüketirseniz zehirlenip ölürünüz.



    Ayrıca korona dönemini eleştirirken o dönem yaşananları unuttuğunuzu ya da ciddiyetini anlamadığınızı düşünüyorum. İnsanların aşısız doğal yollarla bağışıklık kazanmasını bekleseydiniz ne maddi ne manevi başa çıkamazdınız.



    Suriyeliler konusuna gelince yorum bile yapmayacağım çünkü ırkçı ve saçma bir argüman. Dünya genelinde ölen insan sayılarına, hastanelerdeki doluluk oranlarına bakmak bence fazlasıyla yeterli.

  • @kaspersky155

    Öncelikle çok geçmiş olsun. Felç nedeni aşıya mı bağlandı, gerçekten bulgunuz var mı bilmiyorum. Üzerinde yorum yapmak da istemiyorum açıkçası. Sadece acil şifalar dilerim.



    Bir de gönderdiğiniz yazıda şöyle birşey yazılmış:


    "Tüm mRNA aşıları güvenli"

    Makalede "Tüm mRNA aşıları güvenli ürünler olarak nitelendirilebilir" deniyor.

  • "Correlation does not imply causation."


    Çok önemli bir ifadedir bu. Çevirmek yerine açıklayayım ben sana:


    Birden fazla durumun beraber görülmesi veya görülmemesi bu durumlardan herhangi birinin başka herhangi bir durum veya birden fazla duruma sebebiyet verdiği anlamına gelmez. X kişisi aşlı ve Alzheimer hastası, Y kişisi aşısız, Alzheimer değil o zaman aşı alzheimer yapıyor diyemezsin.


    Mesela bazı alzheimer hastalarının beyinlerinde aluminyum irikintileri bulunuyor diye alüminyum alzheimer yapıyor da diyorlar. Böyle bir şey diyebilmen için elinde BİLİMSEL SÜREÇ dahilinde elde edilmiş veri olması lazım. Sen mesela sokaktan geçen bir vatandaş olarak işkembe-i kübradan "aşılar alzheimer yapıyor" diyebilirsin ama bir nörolog öyle diyemez.


    Çok geçmiş olsun bu arada Allah sabır ve güç versin. Tez elden babanı da sizleri de kurtarsın. Benim de babam felçli, az çok anlayabiliyorum içerisinde bulunduğun durumu.





  • alzheimer yüzün den 6 ay önce annemi kaybettim son evreleri yaklaşık 5 ayı yoğunbakımdan hiç çıkmadı gözlerini çok az açıyordu onu her gördüğümde içim eriyordu son zamanların enfeksiyon vede çiğerleri sıkıntılıydı 7 ağustosta kaybettim onu tıpkı annem in annesi gibi oda alzheimer den ölmüştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medicuser kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin inşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.