Şimdi Ara

Amatör Şartlarda Yapmış Olduğum Klipli Rap Parçam - Sizce Nasıl Olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar, sesim çok iyi değil belki bir kazancım veya beklentim de yok fakat böyle işler yapmayı seviyorum hobi gibi geliyor bana, sizce hangi sevideyim fikrinizi belirtir misiniz? Sağolun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcdaly

    Bu kadar güzel olmuş mu demek istiyorsun yani :D
  • Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
  • Amatör olmuş. Ben olsam silerdim hocam ilerde çocuklarım görür utanırlar diye. Elbette daha kaliteli işler yapabilirsiniz rap camiası geniş kendiniz gibi amatör çapta bu işle uğraşan bir ekip bulup, bilgi birikiminizi genişletebilir bir tık daha kaliteli işler yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kendimitanimiyorum

    Amatör olmuş. Ben olsam silerdim hocam ilerde çocuklarım görür utanırlar diye. Elbette daha kaliteli işler yapabilirsiniz rap camiası geniş kendiniz gibi amatör çapta bu işle uğraşan bir ekip bulup, bilgi birikiminizi genişletebilir bir tık daha kaliteli işler yapabilirsiniz.
    Yorumun için teşekkürler, utanılacak bir şey yapmadım ne sözlerim de ne klipte küfür, cinsellik, argo, saçma sapan içerik tarzı bir şey yok. Kendi yaşadıklarımı kibar bir şekilde bunuda rap yoluyla anlatarak satırlara döktüm ve klibi de bu senaryoya uydurdum eğer bu utanılacak bir şey ise ben utanmaya varım sıkıntı yok sağol. Amatör olduğu zaten belli telefondan kayıt aldım, telefonla çektim stüdyoya gidip 500 lira bayılıp proffosyonel kamera ile yapmakta var ama bu işten benim ne maddi beklentim ne de yükselme düşüncem var sadece rapi seviyorum, bunu da yapabilme yeteneğini kendimde görüyorum ve yapıyorum bu kadar. Nasıl kötü futbol oynayanlar vardır yine de oynar ama utanması gerekmez ise bende kötü demiyorum kendime senin yorumundan çıkarak kötü olsam bile utanmadan yoluma devam ediyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.