Şimdi Ara

Amazon.com.tr alışveriş yapmayın ! Ücret İadesi Yapılmıyor !! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1.5 yıl giydiğim ayakkabı deforme oldu parasını iade ettiler. Ben sorun yaşamadım hiç ama hep amazonun satıcı olduğu ürünleri tercih ettim.

  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Olur mu abi Amazon kimsenin parasının üstüne yatmaz. Bak kimse hiç sorun yaşamamış, herkes hediyeler almış. Kesin senin bir hatan vardır
  • Başlığa geldim.


    Kötü tecrübeler. yanlış kart (kapanmış kart) seçtiğimden dolayı hediye çekim güme gitti ve bunu tekrar tanımlayamadıklarını bildirdiler tekrar çek tanımlamıyorlar.


    --------------------


    Olumlu tecrübeler.


    -Yurtdışı gümrük fiyat farkını hiç beklemediğim ve talep etmediğim halde iade ettiler.

    -aldığım ürün indirime girdi aradaki fiyat farkını iade edip memnuniyet için çek tanımladılar.

    -gıda ürünü iade edemedim. indirime girdiğini gördüm. paramı iade edip aldığınız ürünler bizim size hediyemiz olsun dediler.

    -yakın zamanda su bardağı aldım sadece 1 adet kırık gelmişti ve iade süresini 2 gün kaçırmışım. resim göndereyim dedim. bizim platformumuzda göndermiyorsunuz ama memnuniyetiniz bizim için önemli bardakları iade etmeyin aynı üründen 1 adet daha size sipariş oluşturdum sipariş no bu dur dediler yeni ürün gönderdiler. 6 lı bardak aldım elimde 11 tane bardak oldu.

    -yurtdışından aldığım ürünü satıcı ile iletişime geçerek iade etmek istediğimi üründe çapaklar olduğunu memnun kalmadığımı bildirdim ürünün yarısını iade ettiler ürün sizde kalsın dediler.


    bunlar aklıma gelenler. amazondan hep olumlu dönüşler aldım.



    Yurtdışından

    1999 TL ye kadın columbia mont.

    3200 TL ye erkek columbia mont.


    990 TL ye erkek columbia yağmurluk

    1099 TL ye skechers outdoor ayakkabı

    projeksiyon aldım

    yumurtalık aldım


    aldımda aldım sorun yaşamadım amazonda.

    Nazar değmesin.


    müşteri memnuniyeti konusunda şuan Türkiyede en iyisi zaman zaman fikrim değişse de her zaman ilk 3 te tutarım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 4 Ocak 2024; 11:34:4 >




  • Amazondan yaptığım alışverişlerde iade ile alakalı hiç sıkıntı yaşamadım maksimum 2 gün sürmüştür genelde 24 saat içinde çözülüyor. Tabi bu dediklerimin hepsinde satıcı Amazon Türkiye idi ve asla ve asla şahsım tarafından ambalajına hasar verilmemiş ürünlerdi. Bazen kargolar hasar görüyor, bazen içindeki deterjanların biri patlayabiliyor ama hiç iade etmedim geri gönderin demelerine rağmen. Ne tür bir sorun yaşadınız bilmiyorum ama kısa sürede çözülür umarım.

  • "Klima yapıyorlar", uyanın işte kanmayın. Amazon ile öylesine seviyeli bir ilişkim var ki açık açık Amazon ile alıp veremediği olan can derdine düşmüş Fetöcülerin, İsrailcilerin, Romalıların tezgahları bunlar diyebilirim...

    Amazon karşıtı = işportacı, Amazon ve benzerleri olmasaydı hala İstanbul'da ayı oynatıyorlardı...

    Maalesef bazı ciddi kurumların kimi şubelerini istilacı haşerat gibi ele geçiriyorlar. Mesela bir Migros şubesi iademi hemen gerçekleştirirken diğeri süründürüyor 400 TL alacağım var, Vakıfbank 10 aydır 1002 TL alacağımı bekletiyor. Amazon ile tek yaşadığım sıkıntı kargo ile ilgiliydi ve doğrudan "çekemediklerinden Türkler yapıyorlar" diye açıklamıştım mevzuyu eve...
  • - Abi Amazon övüyoruz sen de gel buyur
    - Yeni övdüm, başka zaman.
    - Ama müşteri hizmetleri, ücret iadesi, ticari ahlak abi?
    - Yavrum yeni övdüm diyorum, başka zaman överiz.
  • İadeyi bırak
    Hata onlarda ise birde kupon geliyor
    Üstüne
  • Ben amazon yurtdışından bir ürün yaklaşık 2 sene önce almıştım.Kargoya verilmeden iptal etmiştim.Müşteri hizmetleriyle görüşmeme rağmen kargoya verilip bana geldi.Ben de olduğu gibi iade etmiştim.Üç ay 1000tl yurtdışı harcı paramı yatirmadılar.Defalarca kez Müşteri hizmetleriyle görüştüm,yazdım.Hepsinde farklı şeyler yazılıp çizildi sonunda paramı hediye çekine dönüştürdüler.3 ayda benim paranın değeri yarıya düşmüştü.Hem de bir sürü sıkıntısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat1453 -- 4 Ocak 2024; 13:56:44 >
  • 10 yıldır alışveriş yaparım bir kere sorun yaşamadım
  • Amazon bir tanedir bir tane. Türkiye'ye çok geliyor bence.

  • İyisiyle kötüsüyle yaşananlar var.


    Mesela aldığım yazıcı kartuşu iyi çalışmıyordu, açılmış ürün olduğu için almazlar dedim, ama bir ihtimal yolladım. Adamlar ikiletmeden iade aldılar, başka satıcı olsa servise ver bize ne derdi.


    Tam tersi de yaşanmadı değil,


    14 aralıkta yurtdışı ürünüm kargodan iade çekildi, ama iade gerçekleşmedi halen daha. Görüştüğümde temsilci özel olarak takip edeceğim dedi, ama 11 ocakta iadesini yapacağız dedi. Bende çok ötelemedim olsun bakalım dedim.


    Yani birazda şans işi. Ama birçok firmadan daha iyi yönetimi var.

  • ne hatam olacak kardeşim ilk defa amazondan alışveriş yapmadımki yaklaşık 10 gün sonra iade ettim zaten.Prosedür değişmiş deyip duruyorlar gümrükle ile ilgili

  • Amazon'dan 6000TL'ye aldığım ürün yaklaşık 2 ay sonra bozuldu. Tamir edemeyiz, ürün satıştan kalktığı için yenisini de veremeyiz dediler zorunlu iade yaptılar. İade yaparken gümrük vergisini ve kargoyu ödemeyip sadece 3500lira iade yaptılar. Türkiye'de satılan mallar için asgari zorunlu 2 yıl garanti süresi bulunuyor. Satıcı amazon olmayabilir ama benim muhatabım amazon çünkü onun web sayfasından alışveriş yapıyorum ve bunun için ona komisyon ödüyorum. Kendisi sorunlarını satıcıyla çözmesi gerekir. Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Bekliyorum.

  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    İroni yaptım kardeşim. Diğerleri hep övüyor ya Amazonu ondan. Elime geçmeyen ürün için 2 bin liramı alamıyorum bir türlü. Sürekli talep oluşturuyorlar.
  • Çakaçuka kullanıcısına yanıt
    4k civarına aldığım bir ürün var. Şu anda fiyatı 20k. Bozulsa elime 2k geçecek demekki bunların saçma politikası yüzünden.
  • Bende hep memnundum ama kasim ayinda b650 anakart satinaldim. Arizalk cikti bjracgun icerisinde servise yolladim degisim raporu aldim. 4 araliktan beri mesajlara cevap yok. Stok aldığımdan beri yok. Çözüm sunmadılar. Yaklasik 6900 e almistim simdi 10000 tl.
    Baska bir urun icin degisim talebinde Bir hata oluştu
    Ne yazık ki şu anda değişim teklif edemiyoruz. Lütfen uygun olan diğer seçeneklerle devam edin. Daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız iletisime gecin uyarisi veriyor. Stok var. Acaba hafta sonu veya gec saat diye mi boyle yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 6 Ocak 2024; 23:28:50 >
  • merhaba arkadaşlar amazonun kendi içinde satıcılar var iade ve değişim konusunda amazon garantisi var mı yani demek amazonun satıcılarında iade işindi amazon yardımcı oluyor mu
  • Ayakkabı almıştım. 1 haftada parçalandı. Geri gönderim. Bana yazdıklarına bakın. Eskiden böyle değildi bunlar

    ASIN numaralı ürünün iadesi depomuza ulaşmıştır. Yapılan inceleme sonrası; ürünün işleyişine, teknik özelliklerine ve kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılmadığı tespit edilmiş olduğundan ne yazık ki para iadeniz yapılamamıştır.

    İlgili ürünün adresinize tekrar gönderilebilmesi için Amazon.com.tr müşteri hizmetlerine ulaşarak talebinizi iletebilirsiniz.
  • yıllardır hiçbi sıkıntı yaşamadım ama bence aldığınız ürünlerin satıcısına dikkat etmelisiniz

  • temmuzaksami kullanıcısına yanıt

    yıllardır bir sorun yaşamamanız için belirli kategorilerde (öncelikle elektronik) daha önceden hiç iade yapmamış ya da belirli bir periyod içinde aldığınız ürünü iade yapmamış olmanız lazım hocam doğru mudur?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.