Şimdi Ara

Amazon.com.tr kaybolan paket sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Prime indirimlerinden geçen hafta bir kaç ürün satın aldım.Biri hariç hepsi elime bir şekilde bir hafta içerisinde ulaştı. Son kalan ürünümde ise ancak hatalı bir kargo takip kodu var elimde. Kargo takibi yok, pazartesi gününden beri müşteri hizmetleri ile aramızda geçen bol bol boş cevaplar sonrası başlatılan incelemeler sonlanmayan araştırmalar ile halen bekliyorum efendim.


    Sipariş tarihim 22 Haziran, kolaygelsin takip kodu ise kolaygelsin sisteminde hatalı olarak çıkıyor ve müşteri hizmetleri ile konuşup sorduğunuzda ise teslim edildi deniyor. Bir yerde bir hataları var ama bulmakta o kadar yavaşlar ve ilgisizler ki bugüne kadar sevip alışveriş yaptığım bu site beni bezdirdi. Müşteri hizmetleri çözüm odaklı çalışmıyor , şirket içi araştırma kurbanı olduk.


    Amazon.com.tr kaybolan paket sorunsalı


    Amazon.com.tr kaybolan paket sorunsalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoWeRLoGY -- 30 Haziran 2021; 16:12:37 >







  • Zara indiriminden güzel gömlekler yakalamıştım, UPS ile teslim ediliyor. 2 ayrı paket olarak çıkmış, 1 tanesi geldi adresime. Diğeri gelmek bilmedi. Ben de açıkçası iş güç unutmuşum.


    1 ay sonra peşine düştüm, sistemde teslim edildi gözüküyor dediler önce ve sonra gelen cevap "UPS kaybedildiğine dair tutanak tutmuş, ücret iadesi" :)


    Buradan çıkan sonuç, muhtemelen kargodaki arkadaşın ihtiyacı olan bir şey aldınız hocam. Ürün gelmez ama para iadesi alırsınız muhtemelen.

  • Para iadesi aldım hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.