Şimdi Ara

Amazon.com.tr mağdur edip müşterisinin hakkını korumuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon.com.tr mağdur edip müşterisinin hakkını korumuyor

    07.11.2022 tarihinde amazon pazaryeri (amazonda satış yapan firma) satıcılarından birinden 150 TL karşılığında bir ürün satın aldım. (Ürünün indirimsiz hali 250 TL)


    Vatandaş ürünü yolladım diyor verdiği kargo numarası yanlış. Yalan söyleyip sistemde hata var diyor aras kargoyu arıyorum "mümkün değil size bunu söyleyenin bir problemi var" diyor. Amazonu arıyorum "çözüyoruz efendim, çok değerlisiniz efendim, sizin kadar bende üzülüyorum efendim, kesinlikle haklısınız efendim...." papağan gibi her bağlandığım müşteri temsilcisi aynı cümlelerle konuşup yalnızca aşağıdaki mesaj kısmından yazmak ile yetiniyor. Çözüm yok 20 günün sorunda kafasına göre para iadesi.


    Geçenlerde de xioami robot süpürge paylaşılmıştı 6000-6500 bandında fiyatı vardı 5300 civarına düşmüştü amazonda ondada benzer muhabbet kafalarına göre iptal ettiler hatalı fiyat girilmiş bahanesiyle.. Hatalı fiyat 600 olur 60 olur yani sıfır fazla ekler az ekler 700 lira fiyatı indirip hatalı fiyat nasıl oluyor anlamak mümkün değil



    Daha öncede yurt dışından gelen bir ürünü kargo firması araklamaya çalıştı ürün kaybolmuş vs ayağı yaptılar amazonu 10 kez aramama rağmen burdan satıcıya mesaj yazmak haricinde hiç bir yaptırım uygulamadılar yine kendim kargo firmasına ulaşıp gerektiği şekilde konuşarak kaybolan ürünü 1 saatte buldurup ertesi gün teslim ettirdim..


    Kesinlikle hiç bir yaptırım yok. Alı babanın çiftliğine dönmüş resmen.


    Ben al sat yapmıyorum ihtiyacım olan bir şey varsa alıyorum bunu da belirteyim.


    Demem o ki amazon.de den ürün alıp kırık geldiğinde sizde kalsın mesajları yazılırdı bu forumda. Adamların hizmet anlayışı ne kadar ileride falan denilirdi. Şimdi bu yaşadıklarımı kıyasladığımda amazonun.com.tr nin amazon avrupa ile hiç alakası yok.








  • Geçmiş olsun tatsız olay. Dükkan yerinin adını da yazsaydınız da, denk gelirsek önlem olarak direk bir şey almayalım.

  • Firmanın adı Mita


    Mita Pet Product


    Adresi de bu: Atatürk Mah, Ekincioğlu Sk. No:1, 34758 Ataşehir/İstanbul

  • Araya Türk firması girdiği anda dengeler değişiyor. Satıcı amazon değilse kıllanmak lazım. Dolandırıcı mı ne ayak belli olmuyor.

  • valla ben bir kere amazon satıcı olmayan bir satıcıda ürün aldım faturayı göndermediler garantiyi başlatamadım ondan sonra tövbe amazon.com.tr harici satıcıdan ürün almam daha.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.