Şimdi Ara

Amazon.com Türkiyede ** Şirket Kuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beklenen haber geldimi....

    Para Dergisi’nin haberine göre dünyanın en büyük alışveriş sitesi Amazon.com Türkiye"ye giriş yaptı. Geçtiğimiz günlerde somut adımını atan Amazon Türkiye"de resmen bir şirket kurdu. Amazon Turkey Services Yönetim ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi unvanlı şirketin merkezi Beşiktaş görünüyor. Şirketin hakim ortağı ise Lüksemburg merkezli Amazon Europe Core Sari. Yani Amazon Turkey, Avrupa"ya bağlı olarak hizmet verecek.

    Şirketin gündeminde Türkiye"de satın alma da bulunuyor. Bu olmaz ise sıfırdan yapılanma gerçekleştirilecek. Amazon Türkiye, kadrolaşma çalışmaları da başlatılmış durumda. Hatta habere göre, Hepsiburada.com"un eski CEO"su İlker Baydar ile temas halindeler.




    Kaynak :http://m.milliyet.com.tr/Uzmanpara/haber-detay/gundem2/amazon-turkiyeye-geldibramazon-turkiyeye-geldi/73000/73049/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • gelsin gelsin de 3. parti satıcılara göz açtırmazlar inşallah. n11 gibi yapmazlar umarım.
  • Umarım müşteri hizmetleri yutdışı kadar iyi olur.
  • Satıcıdan yana N11'i bitirir.
  • Çok kötü bir haber. Amazon sonuçta burada Türk çalışanlar ile işi yütüymeye çalışacak ve öncekli örneklerden öğrendiğimiz kadarıyla Türk yönetici/çalışan demek kraldan çok kralcı davranışlar demek. Amazon'un bu yapılanmasıyla burada Hepsiburada'dan felan hiçbir farkı kalmaz, en ufak bir sorunda Amazon.com'un müşteri memnuniyetini mumla ararız. Umarım beni yanıltırlar, yine de yurtdışından sipariş verme imkanı devam eder umarım.
  • Tek temennim Yurt dışı alışveriş kapısının açık kalması amazon Türkiye'de n11,hb... gibi satış ağı yaparsa ömrü sayılı olur fakat markayı gösterip pazara girerse ki yer yerinden oynar.
  • yurtiçi kargo ile bir hizmet beklemeyin. Türk kafasıyla hele hiçbişey beklemeyin. (bizim yönetim sistemi ve ego birleşince iş çıkmaz)

    Tesco'da Avrupa'da lider ama Türkiye'de burdaki yöneticiler sayesinde sıvadı ve kaçtı (kipa)

    zerre umudum yok. Siz de çok heveslenmeyin.
  • iyi bir haber değil ki.
    kdv + ötv + bi daha vergi + şirkete gümrük vergisi + nakliye ücreti + türkiye şube karı + o bu şu derken ohoo ne kadar farkla satılacak
  • Türkiye şubesi açılırsa Abd ve Almanya gibi diğer Amazonlardan da alışverişe devam edebilir miyiz ? bence pek olası değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dılındaki müşteri memnuniyetimi burda nasıl sağlayacaklar merak ediyorum bizim türkler tam öküzler bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amozun'un operasyonlarını turkiyede websitesi acarak yapmasının guclu bir mantıgı yok.. Logistic hizmetini artırsa yeter..Bunun içinde Turkiyede serbest bolgede buyuk bir depo kurması ve urunlerin buradan dagıtımı saglaması yeterli..kaldıkı baska bolgelerdeki yapacagı operasyonlarıda burda acacagı depodan yonetebilir.zira Turkiyenin konumu ve ulaşım imkanları cok fazla olanak saglıyor..
    hadiyelim illa geldi. yurtdısından satısı acık tutsa ve dediğim gibi logistiğini kuvvetlendirse ciddi kayıp yasamaz.
    Bu arada niye bir illa site alsınki bilinirlilik ,gevenirlik ve tecrubede zaten amazon da var.yani bu anlanmda sıfır olan bir firma değil.www.amazon.com.tr yapılandıracak iş bitecek..

    Sonuc Bundan oncede global firmalar geldi, gitti yada hala faaliyetlerini sürdürüyorlar ama son kullanıcıya hiç bir artısı olmadı..amazonda gelse aynı durumda olur.




  • Bu amazon sevdası burda kapanmış oldu. Türkiyeye giren yolunmuş tavuk gibi çıkar. Malumunuz vergi ülkesi olduğumuz için direk cebi yakar amazon. Umarım yanılırım. Tek temmennim de ve com dan alışveriş açık olması ama çok zor görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.