Şimdi Ara

Amazon'da 'Gülümseten Kasım Fırsatları' başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazon'da 'Gülümseten Kasım Fırsatları' başladı
    Amazon Türkiye Gülümseten Kasım Fırsatları bugün başladı. Amazon'un her yıl düzenlediği ve yılın en büyük indirim dönemi olan Kasım Fırsatları'nda müşteriler, birçok indirimli ürün, kampanya ve avantajlı fiyatlardan faydalanabilecekler. Kampanya 30 gün boyunca devam edecek.



    Amazon Türkiye Gülümseten Kasım Fırsatları: https://www.amazon.com.tr/blackfriday



    Amazon Kasım İndirimleri ilk hafta Prime'a özel



    Amazon'un 1-30 Kasım 2022 tarihleri boyunca devam edecek Kasım Fırsatları'nın ilk haftası Prime'a özel olacak. 1-7 Kasım tarihleri arasındaki indirimler sadece Amazon Prime üyelerine sunulacak. 8-30 Kasım tarihleri arasında ise tüm Amazon müşterileri bu indirimlerden yararlanabilecek.



    Ayrıca Bkz.Amazon Prime nedir? Nasıl üye olunur?



    Amazon'da 'Gülümseten Kasım Fırsatları' başladı
    Amazon Prime üyeliğinizi ayda 7,90 TL ücretle başlatarak Prime'a özel indirimli ürünleri daha önce satın alabilir, ayrıca hızlı ve ücretsiz kargo fırsatından da yararlanabilirsiniz.Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları etkinliğinde sadece indirimli ürünlerle kalmayıp, hediye çekleri dağıtacak ve sürpriz hediyeli çekilişler düzenleyecek.?????



    Aldığınız ürünün fiyatı düşerse aradaki fark iade



    Amazon'un önceki kampanya dönemlerinden alıştığımız "fiyat düşerse aradaki fark iade" kampanyası Gülümseten Kasım Fırsatları'nda da karşımıza çıkıyor. 1-7 Kasım tarihlerinde satın aldığınız ürünün fiyatı 30 Kasım'a kadar düşerse, aradaki fark kadar hesabınıza Amazon bakiyesi eklenecek. Prime'a Özel Fırsat ibaresinin yer aldığı tüm ürünlerde bu kampanya geçerli olacak. 



    Amazon Kasım Fırsatları indirimli ürünler











  • Yanlışa yanlış demeyi öğrenin. İndirimden önce fiyatı 2 katına çıkarıp indirim bittikten sonra yine eski fiyatına getirmek ne kadar doğru? Her boku da enflasyona yormayın. Bizim ülkemizde namuslu ticaret yapılmıyor. Enflasyon bir gerçek ama her üçkağıtçılığı da enflasyonun ardına saklamanı anlamı yok.
    Şimdiden ürünler zamlanmaya başladı bile. Koca dünyada gerçek kasım indirimi yapan amazon, ülkenin şartlarına ayak uydurdu, bindirmeli indirim yapıyor artık... 2 gün önce amazon satıcılı samsung monitör sabahında 25 bin lirayken, akşamına 29 bine çıktı ve hala 29 bin lira. Eylülde mi ekim başındamı ne indirim yaptılar sözde, fiyatlarını takibe aldığım şeyler, indirimli hali daha pahalıydı 🤣🤣 artık amazona da güvenim kalmadı fiyat konusunda.
  • Ekstreler pek gülümsemeyecek ama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır alışveriş yapmıyorduk yap şovunu amazon Amazon'da 'Gülümseten Kasım Fırsatları' başladı 

  • Bişey alcak paramız mı kaldı tükendik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüzde 300 artmış geçen yıla göre bir çok ürün. Alacak halimiz yok. Alışverişi seven para harcayan bir insan olarak artık bende alışveriş yapmıyorum ne yazık ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İndirimlerden 1 gün önce 25 liraık şeyi 54 liraya yükseltip indirim diye itelemeye başladı. Amazonun da ayağı alıştı buraya. Bu ülkenin suyunu içen bozuluyor anasını satim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabiki eskiye nazaran seçeneklerimiz azaldı. Amazon'un fiyat politikası çok değişik. Bugün 1 liraysa yarın 11 lira fiyat. Ama yinede aralarında en vazgeçilmezi benim için. 7.90 bedava bu şartlarda. Şu bir yıl içinde aldığım şeylere bakıyorum harbiden bedavaya almışım. Şimdi amazonda eskisi gibi şeyler bulmak için favorilere ekleyip hergün kontrol ediyorum ama dediğim gibi bu aralar fiyatlar aşağıya pek oynamıyor. Çeşitler biraz daha artsa daha güzel olur. Ama kendi satacak. Amazondakş dükkanların çoğu beceriksiz ve sağlam pabuç olmuyor. Amazon telefi ediyor hemen ama sıkıntısını onlar çekiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlara güleriz anca

  • Aplikasyonu bi düzeltsinler ya. Dünyanın en büyük alışveriş firması güya, hem de amerikan ama bizimkiler çok daha iyiler bu konuda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim gibi fiyat takibi yapanlar bir şey almak istemiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdiden ürünler zamlanmaya başladı bile. Koca dünyada gerçek kasım indirimi yapan amazon, ülkenin şartlarına ayak uydurdu, bindirmeli indirim yapıyor artık... 2 gün önce amazon satıcılı samsung monitör sabahında 25 bin lirayken, akşamına 29 bine çıktı ve hala 29 bin lira. Eylülde mi ekim başındamı ne indirim yaptılar sözde, fiyatlarını takibe aldığım şeyler, indirimli hali daha pahalıydı 🤣🤣 artık amazona da güvenim kalmadı fiyat konusunda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Parasıyla insana ürün aldırmayan site Amazon. Örneğin bi deterjandan 5 tane aldınız diye sizi satıcı segmentinde sokup, banlayıp bidaha her siparişinizi iptal eder. Ama o ürüne 10 üzeri alıma %5 ekstra indirim yazar :) amazon Türkiye çok berbat malesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon prime üyesiyim 2 senedir. Ücretsiz kargosundan başka cezbedici yönü yok fiyatlar pahalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    eee... Bezos uzaya çıkmak istiyor. :)

  • Gülecek hal mi kaldı millette.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack! -- 28 Ekim 2022; 22:20:43 >
  • msegmx M kullanıcısına yanıt
    Senden aldığı parayla jetinin yakıtını dolduramaz merak etme

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AzuLA kullanıcısına yanıt

    Haha sen öyle san ;)

  • turgutaltunoglu T kullanıcısına yanıt
    2 senede 8 liradan 192 lira yapar. 192 liraya sadece verdiği oyunların 1 tanesi değer üste para kalır. Video kısmına girmiyorum bile.

  • Çok pahalı her şey uçmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay gene indirim bilmemnesi yaptılardı, kulaklığın alrçtında şöyle yazıyordu:
    BÜYÜK FIRSAT %1 İNDİRİM

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.