Şimdi Ara

Amazon'da Prime Gecesi'ne özel yarım saatte bir yenilenen flaş fırsatlar bugün başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zamazon oldu bu sene amazon değil indirimler tırt çıktı vatan tatatan daha güzel indirim yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü indirim adında bir şeyler başladı başlamasına da... Bir kulaklık alalım dedik, kullanılmış kulaklık gönderdi amazon com.tr

    https://forum.donanimhaber.com/amazon-kullanilmis-kulaklik-gonderdi--157422669

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Katiliyorum. Amazonu bu hale getiren "Türkleştirenler" maalesef tüm iyi niyetini tüm iyiliklerini suistimal ettiler. Urunleri kontrol bile etmeyen firmayı iadelerde dolandıranlar, kırık geldi diyince dotograf bile istemeyen para iadesi ya da yenisini yollatanlar. 3 liralik urun icin sürekli primedan kargo cektirip, zarara ugrstanlar.


    Bizim bu forumdaki indirim konusunun da bizzati buna etkisi vardir maaelsef. Söz meclisten disari forumdaki uyelerin disinda foruma botla telegramdan çöken insan müsveddeleri bir urunden ayni anda 20 kisi 40 sipariş verince firma da zarar yazmaya başladi.


    Biz hep kendi tarafimizdan yorumluyoruz ancak bu firna sonucta ilk 3 sene hizmette kusur yapmayip şimdi yapiyorsa maalesef kendimizi sorgulamak durumundayiz. Olan sana bana oldu hocam. Mala çöken, vandal takimi aldiği monitör kollariyla, fiyat hatali ürünlerle soyup soğana çevirdi sahibinden de dükkan açti. Bize sozun ozu cok. Yine de tesekkur ederim Amazona. Artik amazon yurtdisi veya .de almanyadan devam ediyorum genelde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle öyle, takip ettiğim meşhur telegram kanalı var. sitesi de var kendilerinin. Bir indirimi 15 20 tane çekiyor bazıları. Ya kalmıyor ya da şüpheli işlem görünce iptal ediliyor hemen siparişler.


    Reklamı çok yapılan ürünün kalitesi düşüyor. Bizim forum anlaşmalı Amazonla, toz kondurmazlar indirim konusunda Amazon'a. Sürekli saçma sapan indirimli olmayan linkler de paylaşılıyor bazen. Saçma gereksiz link paylaşanları engelledim zaten, flood şeklinde linkler geliyordu eskiden.


    Allah aşkına şu kasım ayında indirimden kim memnun kaldı amazondan ? Bi samsung g5 monitör indirime girdi gözüktü, o indirimdeyken mediamarkt'dan vatan'a hepsi aynı fiyata satıyordu zaten, kaldı ki ghostingli olan normal de o fiyata zor satılan bir monitör zaten. Ederine düştü yani   sennheiser soundbar indirime girdi, herkes de soundbar bekliyordu 20 bin tlye alsak diye.


    Az önce Türk esnaflığını iliklerime kadar yaşadım. Hobicadde'de ortombo direksiyon standı buldum, fiyatı uygundu 5700TL. Ortombo'da daha pahalıydı, geçen hafta da haftasonu da böyleydi fiyat, bugün bile öyleydi taki şu saate ben soru sorana kadar. Adamlara wp'dan mesaj attım, dün de iletişim kanalından mesaj yazmıştım. Revize model mi diye? Ben mesaj attıktan 10dk bekledim, cevap gelmeyince alayım bari dedim sepete ekle dememle fiyatın 1200tl arttığı gördüm. 10dk içinde ya. Müşteri çıktı soru sordu kesin alacak, arttırın fiyatı dediler herhalde.  


    Wpdan yazdım, soruyu sormuştum ona cevap gelmedi zaten de, dedim vazgeçtim almıyorum. 10dk da fiyatı böyle arttırdınız. Ortomboya göre uygun bile yazmışız dediler. Uygunluğuna lafım yok zaten, ben şu an kendi fiyatlarını karşılaştırıyorum. Mevcut müşteriyim almaya niyetliyim, gönül alacak bir cümle ya da sizin için 10dk önceki fiyattan veririz falan demek de yok. Ne çingenelik yapacam ben de, yazmadım tekrar, almaktan vazgeçtim. Pahalıya gider ortombo.com'dan alırım alacaksam   Bir ucuz stand daha vardı hobicadde'de. Bu tavırlarından sonra onu da eledim. Almam oradan bir şey. Gerçi tamamen vazgeçtim hiç almayacağım. Geçen sene 1200e satılmış aynısı. Bir senedeki bu fiyat artışı nedir yahu.



    enflasyon yüzünden piyasa kurtlar sofrasına döndü. Herkes tok satıcı.





  • Ucuz da olsa bariz bir fark yoksa halen Amazona devam derim ben. Maaleaef Turk esnafi ahlaktan yoksun. Ancak bunda suistimal edenler de var. Indirim yapmamalarina anlam veriyorum bir telefon dusunelim, bir ciddi indirim yapsa vatandastan cok bir telefoncu gelecek kapip, internette sifir olarak satisa sunacak. Maalesef devlet mekanizmasi da yok. Ahlak da olmayinca orman kanunlari yonetiyor bizi. Su anki halimiz bile gayet modern kalir bu kadar yozlasmisliga ragmen. Nufus da artti. Ulke 20 sene once 60 milyondu su an gocmenlerle beraber 90 milyon falanizdir kayıt dişilarla beraber nufus %50 artmis 20 yılda ben çok sasirmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.