Şimdi Ara

Amazon'da Yılın Son Fırsatları başladı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
13.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    Yalnız maalesef tam olarak o akakçe cimriye falanda güvenilmiyor söyleyeyim. Bazen eksik geçmiş zaman gösteriyor bazen değişmiş gösteriyor. Kendi notunu aldığım ürünlerde geçmişin değiştiğine de tanık oldum. Ya da bir üründe bir harfte boşluk ya da tire olsun 2 sini farklı ürün olarak düşünüyor. Pro yazılandan normal versiyon çıkabiliyor. Yani amazonu da, diğerlerini de, her şeyi 3-5 kere kontrol etmekte fayda var.

  • Sitelerin hepsi birbirini takip ediyor özellikle amazonda bunu çokca görmeye başladım takip ettiğim ürünlerde fiyat diğer sitelerde düşünce amazonda düşürüyor onlar yükseltince amazonda yükseltiyor.O da ayk uydurdu.Bu nedenle acil olmadıkça almıyorum.

  • Sepetimdeki ürünlere indirim ancak şöyle oluyor. Ayrı ürün, Trendyol ya da Özellikle Hepsiburada'da indirim olursa, Amazon'da o diğer sitelerin 25 kuruş altına fiyat indirimi yapıyor. Bu yönüyle asla tasvip etmediğim bir uygulama. Amazon Abd ve Avrupa'da piyasaya yön verir ama Türkiye'de diğer sitelerin oyuncağı olmuş durumda. HB ve TY indirim yapmazsa Amazon asla elini cebine atmıyor ve çakallık peşinde koşuyor.

  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    İki sitede önlem aldı. Sepet indirimi yada kupon veriyor. Amazon artık basic ürünlerini getirmezse işlem hacmi çok düşük kalacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR ye ilk geldiğinde indirim yapıyordu.Şimdilerde diğer firmalar kafasına geçiş yapıyorlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

    En kolayı kampanya veya acil ihtiyaç olmadıkça almamak. Ciro düşüşü yaşadıklarında anlarlar ve değişikliğe giderler aksi durumda aynı şekilde devam ederler.

  • İşlem ücretinde zam yapmış Amazon 16 Ocak itibari ile …. Hemde kallavi giyim %10dan %14e buda 800 tl bir parça için ekstra 37tl daha biniyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam sepetimde ürünler var hepsiburadanın 1 tl altında sürekli aynı fiyata ayarlıyor..Amazon Hepsiburada artırınca kendiside artırıyor eğer Hepsiburada trendyol indirim yapar ise kendide yapıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon fiyatları tamamen otomatik. Piyasada en ucuz fiyat neyse onun 1-2 TL altına koyuyor. Kampanya zamanları dışında pek bir indirim göremezsiniz o yüzden

  • gülümseten kasımda fiyat düşerse hediye çeki olarak iade kampanyasında benden başka amazon tarafından kazıklanan var mı ya Amazon'da Yılın Son Fırsatları başladı! 

  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt

    Banada iade edilmedi etresi gün fiyat düştü canlı desteğe yazdım iade etmediler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Outsider kullanıcısına yanıt

    Kampanya dışı alışveriş yapmasın kimse bak nasıl değişiyor bu yaptıkları.

  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

    Hocam globalde Amazon böyle işliyor, ayni sistemi Türkiyeye getirdiler doğal olarak. Senin benim almamamizla birsey değişmez, Türkiye pazarından gelen 3 kuruş adamların umrunda değil zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gkngns12 G kullanıcısına yanıt

    hocam ciddi mağdur edildik kampanyada açıkca 30 kasım'a kadar yazmasına rağmen aşağıya ss ekliyorum. canlı destek 30 kasım fiyatını baz alıyoruz diyor, tam 30 kasımda fiyat indirimliyse indirim yapıyorlarmış


    o kadar övdüğüm her ay 15-20 civarı alışveriş yaptığım, herkese tavsiye ettiğim amazondan sağlam bir tokat yedim. sevgilim tarafından dolandırılmış gibi hissediyorum resmen Amazon'da Yılın Son Fırsatları başladı! 



    Amazon'da Yılın Son Fırsatları başladı!




  • 21 Kasım tarihli siparişimden iade verdi bana, sürpriz oldu hiç talep etmeden.

  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt

    Çok var, bende varım. Çok sarsıldı Amazon'a güvenim. Eskiden hep savunurdum burada da yazardım artık yok. Eskiden pahalı da olsa 3-5 fazla olsun amazon olsun diyordum artık demiyorum. Birde benim diğer vakkalardan farkım MH ye bağlanıp sordum. iade edilir mi bak fiyat neredeyse yarı yarıya düştü. Henüz paketi bile açmadım geri gönderip yenisini alayım dedim. Yok efendim aman efendim sepet efendim. 2 ayrı MH ye sordum. 2si de aynı cevabı verdi... Bu sefer çok maduriyet var sanırım bir konuştuğum MH bahsetti, ancak ben MH ye sorduğum için lütfedip 150 TL lik farkı 101 TL olarak iade ettiler. O da kampanya iadesi değil son MH yetkilisi bütün mesajları okudu, haklısınız bizim personelimiz sizi yanlış yönlendirmiş dedi ve insiyatif kullandı anladığım kadarıyla aldığım bir ürünü sanırım hasarlı iade gösterip iade yaptı ve hasarlı olduğu için iade gerektirmeyecek şekilde yaptı. O şekilde bi 101 TL hediye çeki tanımlandı. Yani MH ye sormamış olsaydım onu da alamayacaktım muhtemelen.



    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154628108



    Forum'da ilgili başlık açsak tahminimce 100 ün üzerinde katılım sağlanır...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 21 Aralık 2022; 19:52:25 >




  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt

    çok katılıyorum hocam bende aynı şekilde daha pahalıysa bile amazondan alıyordum. inanılmaz güvenim kırıldı, hevesimde kalmadı.


    açalım bir başlık, öncülük edecek varsa.

  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt

    Siz açın hocam yada maduriyeti olan birisi, bende hikayemi yazarım, belki bir farkındalık olur kendileri için ve bakış açılarını değiştirirler biraz. Ben niye siz açın dedim benim maduriyetim kısmen giderildi o sebeple ben açmayım ama kısmen giderilmesi bu Amazon'u kesinlikle haklı yapmadı, MH yetkilisine de söyledim: 150 TL nin önemi yok, Sizi dürüst güvenilir bir firma yapacak tek cevap vardı: "Haklısınız sizi biz yanlıi yönlendirmişiz, ürün kampanya dahilinde değilmiş ama bizim hatamız sizi yanıltmış bu sebepten 150 TL lik hediye çekinizi tanımlıyorum ayrıca yapılan hatalı yönlendirmeden dolayı da özür dileriz". Benim gözümde kendilerini kurtaracak tek cümle buydu.. Bunu duyamadığım gibi, benim haklı olduğumu gören ve durumu kabul eden son MH yetkilsiine (Eray Bey, kendisine anlayışından dolayı teşekkürler) gelene kadar yaşadığım vakit kaybı ve asap bozukluğu da cabası. Bu sebeple değil 150, 1500 TL de hediye çeki verse gözden düştü bir kere.





  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    İndirim olayı yokken ipad pro 5. nesil 12.9 inç tableti nasıl 21.050 tl ye aldık ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 21 Aralık 2022; 22:35:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.