Şimdi Ara

Amazon Prime Üyelerine Alışverişlerin %5’i tutarında Amazon Hediye Kartı Kazanıyıor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon Prime Üyelerine Alışverişlerin %5’i tutarında Amazon Hediye Kartı Kazanıyıor


    Amazon Prime üyelerine Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde her alışverişte maksimum 20 TL, 9 Nisan'a kadar maksimum 400 TL olmak üzere alışverişlerinizin %5'i kadar Amazon bakiyesi hediye ediliyor.



    Amazon Prime Üyelerine Alışverişlerin %5’i tutarında Amazon Hediye Kartı Kazanıyıorwww.amazon.com.tr
    Amazon.com.tr: Prime'a özel alışverişinin %5'i kadar hediye kartı kazan
    https://www.amazon.com.tr/b/?node=90130121031



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 12 Mart 2024; 11:41:15 >







  • Hediye kartı bakiyesi ile alımda nasıl olur acaba?
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

    görünürde bir engel yok gibi


    Bilgilendirme:


    1. Kampanya Amazon Prime üyelerine özel düzenlenmektedir.
    2. Her alışveriş başına, 20 TL’yi geçmemek üzere alışverişlerin %5’i tutarında Amazon Hediye Kartına (“Amazon Hediye Kartı”) hak kazanılabilir. Her alışveriş sepeti ve sipariş toplamı için tek bir Amazon Hediye Kartına hak kazanılacaktır.
    3. Her bir Uygun Müşteri, Kampanya Dönemi boyunca Kampanya kapsamında en fazla 20 adet Amazon Hediye Kartına hak kazanabilir ve kazanılabilecek maksimum Amazon Hediye Kartı tutarı 400 TL’dir.
    4. Alışveriş başına hak kazanılan Amazon Hediye Kartı tutarı 20 TL’nin altında kalır ise, kazanılabilecek maksimum Amazon Hediye Kartı tutarı 400 TL’nin altında kalacaktır.
    5. Kampanya kapsamında hak kazanılacak Amazon Hediye Kartı, satıcısı Amazon.com.tr olan ürünlerde, ürünün sipariş tarihini takip eden 7’nci günün sonunda, satıcısı Amazon.com.tr olmayan ürünlerde ise ürünün sipariş tarihini takip eden 30 gün içerisinde hesabınıza tanımlanacaktır. Alışveriş sepetinizde hem satıcısı Amazon.com.tr olan hem de Amazon.com.tr olmayan ürünlerin mevcut olması durumunda, Kampanya kapsamında hak kazanılacak Hediye Kartı, sipariş tarihini takip eden 30 gün içerisinde hesabınıza tanımlanacaktır.
    6. İptal veya iade olan ürünlerin tutarı, Amazon Hediye Kartı tutarı hesabında dikkate alınmayacaktır. Öte yandan, birden fazla ürün siparişi verilmiş olan bir alışverişte kazanılacak Amazon Hediye Kartı tutarı, iade veya iptal edilmeyen siparişlerin tutarı üzerinden hesaplanır.
    7. Diğer tüm önemli detaylar için lütfen aşağıdaki Kampanya Hüküm ve Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.
    8. Kampanya ilk bir milyon alışveriş için geçerlidir.


    Kampanya Hüküm ve Koşulları:


    • İşbu kampanya (“Kampanya”) Esentepe Mahallesi Bahar Sokak No: 13/52 Şişli, İstanbul adresinde faaliyette bulunan 0068097228800001 Mersis numaralı Amazon Turkey Perakende Hizmetleri Limited Şirketi (“Amazon Türkiye”) tarafından düzenlenmektedir.


    • Kampanya Amazon Prime üyelerine özel düzenlenmektedir. Kampanya sadece işbu Kampanya Hüküm ve Koşulları’na uygun olarak gerekli adımları uygulayan Amazon Prime üyesi müşteriler (“Uygun Müşteriler") için 11 Mart 2024 saat 12:00’den 9 Nisan 2024 saat 23:59’a kadar (“Kampanya Dönemi”) geçerlidir. İşbu Kampanya Hüküm ve Koşulları’ndaki gereklilikleri sağlamayan müşteriler Kampanya’dan yararlanamaz.


    • Kampanya’dan faydalanmak için Uygun Müşteriler’in, Kampanya Dönemi içerisinde Amazon.com.tr internet sitesi ile Android ve IOS işletim sistemleri için sağlanan Amazon.com.tr Mobile Alışveriş uygulaması vasıtasıyla Amazon.com.tr veya üçüncü şahıs satıcılar tarafından satışa sunulan ürünlerden en az bir alışveriş yapması gerekmektedir.


    • Sipariş veren Uygun Müşteriler, siparişlerini tamamladıktan sonra, Amazon.com.tr’deki kayıtlı e-posta adreslerine “Customer Service size bir Amazon.com.tr E-Hediye Kartı gönderdi!” başlıklı bir e-posta alacaklar ve her alışveriş başına, 20 TL’yi geçmemek üzere alışverişlerinin %5’i tutarında Amazon Hediye Kartına (“Amazon Hediye Kartı”) hak kazanacaklardır. Her bir Uygun Müşteri, Kampanya Dönemi boyunca Kampanya kapsamında en fazla 20 adet Amazon Hediye Kartına hak kazanabilir. Bu doğrultuda Kampanya Dönemi’nde hak kazanılabilecek maksimum Amazon Hediye Kartı tutarı 400 TL’dir. Bu miktarı aşan siparişler nedeniyle ek Amazon Hediye Kartı tanımlanmaz. Alışveriş başına hak kazanılan Amazon Hediye Kartı tutarı 20 TL’nin altında kalır ise, müşterinin kazanabileceği maksimum Amazon Hediye Kartı tutarı 400 TL’nin altında kalacaktır. Kampanyadan yararlanmak için üyelik hesabınızın tanımlı olduğu e-posta adresinizi düzenli olarak takip ediniz.


    • Kampanya kapsamında hak kazanılacak Amazon Hediye Kartı, satıcısı Amazon.com.tr olan ürünlerde, ürünün sipariş tarihini takip eden 7’nci günün sonunda, satıcısı Amazon.com.tr olmayan ürünlerde ise ürünün sipariş tarihini takip eden 30 gün içerisinde hesabınıza tanımlanacaktır. Alışveriş sepetinizde hem satıcısı Amazon.com.tr olan hem de Amazon.com.tr olmayan ürünlerin mevcut olması durumunda, Kampanya kapsamında hak kazanılacak Hediye Kartı, sipariş tarihini takip eden 30 gün içerisinde hesabınıza tanımlanacaktır.


    • Kampanya’ya katılım sınırlı sayıdadır; Amazon Hediye Kartı fırsatı, Kampanya Hüküm ve Koşulları’nı karşılayan Amazon Prime üyesi Uygun Müşteriler tarafından Amazon.com.tr internet sitesi ile Android ve IOS işletim sistemleri için sağlanan Amazon.com.tr Mobile Alışveriş uygulaması üzerinde yapılan ilk bir milyon alışveriş için geçerli olacaktır.


    • Amazon Hediye Kartı, sadece Amazon.com.tr internet sitesi ile Android ve IOS işletim sistemleri için sağlanan Amazon.com.tr Mobile Alışveriş uygulamasından yapılan alışverişlerde ve sadece satıcısı Amazon.com.tr olan ürünlerde kullanılabilir. Amazon Hediye Kartı kullanım süresi, tanımlanma tarihinden itibaren 10 yıl sonra sona erer. Süresi içinde kullanılmayan Amazon Hediye Kartlarından Amazon Türkiye sorumlu değildir. Amazon Hediye Kartı hüküm ve koşullarına buradan (https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=GNG9PXYZUMQT72QK) ulaşabilirsiniz.


    • Her alışveriş sepeti ve sipariş toplamı için tek bir Amazon Hediye Kartına hak kazanılacaktır. Aynı sipariş altında, sepetinizde birden fazla ürün olması ve ürünlerin farklı teslimat tarihlerinde teslim edilmesi durumunda, teslimat tarihine bağlı olarak sistem tarafından farklı sipariş numaraları atanabilir. Bu durumda sadece ilk oluşturulan sipariş ve sipariş numarası kapsamında tek bir Amazon Hediye Kartına hak kazanılacaktır. Aynı siparişte teslimat tarihlerinin farklı olması sebebiyle farklı sipariş numaralarının oluşması Kampanya kapsamında hak kazanılacak Amazon Hediye Kartı tutarına etki etmeyecektir.


    • Kampanya kapsamında tanımlanacak Amazon Hediye Kartının miktarı, ödeme aşamasında o anda alışveriş sepetinizde yer alan ürünlere ilişkin alışverişin toplam miktarı baz alınarak hesaplanacaktır. Ancak iptal veya iade olan ürünlerin tutarı, Amazon Hediye Kartı tutarı hesabında dikkate alınmayacaktır. Öte yandan, birden fazla ürün siparişi verilmiş olan bir alışverişte kazanılacak Amazon Hediye Kartı tutarı, iade veya iptal edilmeyen siparişlerin tutarı üzerinden hesaplanır. Örneğin müşteri bir sipariş içerisinde iki adet ürün satın aldıysa ve bir adet ürünü iade ettiyse, kampanya kapsamında hak kazanacağı Amazon Hediye Kartı tutarı iade etmemiş olduğu ürün fiyatına göre hesaplanacak ve hesabına tanımlanacaktır.


    • Amazon Hediye Kartı hesabınıza tanımlandıktan sonra Amazon Hediye Kartına hak kazanılan ürünlere ilişkin siparişinizi iptal veyahut iade ederseniz ve bu nedenle geriye kalan toplam sipariş bedeli, hesabınıza tanımlanan Amazon Hediye Kartı tutarında farklılık yaratırsa, bu durumda Amazon Türkiye, Kampanya kapsamında fazla yararlandığınız Amazon Hediye Kartı fark tutarını (asıl siparişte kullandığınız ödeme yöntemini kullanarak ve ilave bir bildirimde bulunmaksızın) size yansıtma hakkını saklı tutar.


    • Amazon Hediye Kartı tutarı hesaplanırken, yalnızca müşterinin satın aldığı ürünlerin nihai birim fiyatları dikkate alınır. Müşterinin ürünü satın alırken ödemiş olduğu ithalat ücreti depozitosu, teslimat ücreti, hediye paketi tutarı ve vade farkı tutarı gibi ek hizmet ve masraf kalemleri dikkate alınmaz. Ürün fiyatında indirim söz konusu ise, Hediye Kartı tutarı hesaplanırken ürünün indirimli fiyatı dikkate alınır. Örneğin, müşterinin sipariş ettiği ürünün fiyatı sepette 10 TL indirim ile tüm vergiler dahil 200 TL, ithalat ücreti depozitosu 50 TL, opsiyonel hediye paketi seçeneği 14,90 TL ve ek vade farkı 10 TL ise, kampanya kapsamında Amazon Hediye Kartı tutarı hesaplanırken yalnızca 200 TL’lik kısım dikkate alınır ve 200 TL’nin %5’i hesaplanarak müşteriye 10 TL’lik Amazon Hediye Kartı tanımlanır.


    • Amazon Hediye Kartlarını, hesabınıza tanımlandıkları tarihten sonraki siparişlerinizde kullanabilirsiniz. Amazon Hediye Kartları, tanımlanma tarihinde önce verilen mevcut siparişlerde kullanılamaz. Amazon Hediye Kartlarının nakit karşılığı yoktur. Amazon Hediye Kartları hiçbir şekilde nakde dönüştürülemez, devir ve temlik edilemez. Amazon Hediye Kartları, Amazon.com.tr üyelik hesabı kapatıldıktan sonra kullanılamaz.


    • Amazon Hediye Kartı, teslimat masrafları ile hediye paketleme masraflarında kullanılamaz. Bu kapsamda Amazon.com.tr'nin standart teslimat masrafları ve politikalarına uygun olarak her bir ürüne ilişkin olarak teslimat ücreti ve paketleme fiyatı uygulanacaktır.


    • Amazon Hediye Kartını satın alımda kullanırken, sepetinizdeki ürünlerin Amazon Hediye Kartı uygulandıktan sonra kalan bakiyesini kredi veya banka kartıyla ödemeniz gerekir. Amazon Hediye Kartları bakiyenizi, Amazon.com.tr’nin “Hesabım” bölümünde görüntüleyebilirsiniz.


    • 1-Tık ile sipariş yöntemi kullanılarak oluşturulacak siparişlerde, Amazon Hediye Kartları kullanılamaz.


    • Amazon Türkiye, Kampanya’yı kısmen ya da tamamen değiştirme veya iptal hakkını saklı tutar. Kampanya müsaitlik durumuna bağlıdır ve önceden haber verilmeksizin geri çekilebilir, sonlandırılabilir, uzatılabilir veya değiştirilebilir.


    • Kampanya kapsamında Amazon Hediye Kartı kazanımlarına KDV dahildir.


    • Kampanya kapsamında Amazon.com.tr'nin Kullanım ve Satış Koşulları geçerlidir.




  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Detaylarda ben de ayrı bir madde olarak görmedim.
  • link açılmıyor bende

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.