Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (906. sayfa)

5 sn
333.200
Cevap
8.135
Favori
73.183.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1594 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Ben aldım 11.11 de 4355₺

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak4242

    Büyük fırsat kaçmış ya. Tekrarı zor gelir. Gelmez belki de

    8 i o fiyatlara vermıyolar :) . Vallaha x e niyetlendim, uretimi artık yok alma diyorlar. Xs alcak paramız yok. Xr de bana biçimsiz geldi, kullanan arkadasım var memnun. 8 plus da buyuk telefon.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    Daha pahalıya ürün alma riski n11'de de, HB'da da var.



    Satın almak istediğiniz ürünü bir diğer yerden kontrol etmeden tek bir siteden almaya çalışırsanız bu durum tüm alışveriş siteleri için bulunmakta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4007

    Note 8 hakkında düşünceleriniz neler ?
    Bataryası kötü, ön kamerası ortalama. Eğer kalemi sık sık kullanıyorsan alabilirsin ama kalemle çok işin yoksa Note almanın anlamı yok. Onun yerine S9 plus alın. Hem fiyatları yakın, S9 plus kamera ve bataryada daha iyi, hem de daha güncel bir cihaz. Örneğin Note 8 Android 9 ile son güncellemesini alacak, S9 Plus 1 güncelleme fazladan alacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kendime mont almayı düşünüyorum önemli olan ısı yalıtımı Decathlon'daki Quechua marka montlar ile Amazonda indirimde olan Lumberjack mont arasında kaldım hangisi daha sıcak tutar acaba. Quechua yorumlarında herkes memnun kalmış Lumberjack ile ilgili yorum bulamadım sizin tercihiniz ne olurdu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navigator_

    quote:

    Orijinalden alıntı: burak4242

    Büyük fırsat kaçmış ya. Tekrarı zor gelir. Gelmez belki de

    8 i o fiyatlara vermıyolar :) . Vallaha x e niyetlendim, uretimi artık yok alma diyorlar. Xs alcak paramız yok. Xr de bana biçimsiz geldi, kullanan arkadasım var memnun. 8 plus da buyuk telefon.

    Alıntıları Göster
    üretimi yok olunca ne eksiliyor ki :) ki üretimler zaten devam ediyor iphone 6 satın alırsanız bile 2018 üretimli ürün alıyorsunuz düne kadar 5s bile satılıyordu bence niyetiniz varsa düşünün üretimi bitti vs durumlarına çok takılmayın derim...




  • telefon fırsatı varmı acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1250 tl

    https://www.amazon.com.tr/s/field-keywords=B07CHP1VDR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    ben neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin bu kadar

    almak istediğim üründe yok hocam haftalardır n11 ve hepsiburada fiyatı belli olan şeyin fiyatı amazonda oynak ve avantajlı değil :)

    burada beyni yıkanmış bir güruha laf anlatmaya çalıştığım için kusura bakmayın hakaretleri de aynen iade ediyorum daha çok şey söylerim de gerek yok sizin seviyenize inmeye

    not : hocam sana yazdım diğerlerini kaale bile almıyorum artık kusura bakma sözlerim sana değil

    not 2 : amazonu millet nasıl biliyor ve buradaki borazanlar nasıl anlatıyor süper fiyatlar n11 i bitirdi hepsiburada içine kaçtı vs vs adamlar piyasa fiyatının üzerine ürün satıyor gayet.. çok uygun avantajlı ürünler yok mu var ben de aldım zaten de şu an ihtiyacım olan ürünü diğer sitelerden almak 1.5 haftadır çok daha mantıklı indirime girmediği gibi sürekli inen çıkan fiyat da rahatsız edici HOŞ DEĞİL. n11 de hepsiburada da bu kadar oynaklık yok. sana göre iyidir kötüdür beni alakadar etmez bana göre değil. bu durumu da sadece ben dile getirmiyorum konu içinde fiyatların uygun olmadığından bahsedenler var yine. okay ? :)

    not 3 : daha fazla yazmıyorum ilgili kişiler bloğu yediler şikayetle falan da uğraşamıcam vakit kaybı olmaya başladı. iyi forumlar herkese. siz paylaşın ben takip edip faydalanıcam bencilce :))) hepsiburada n11 gittigidiyor a vs bakmadan :) teşekkürler şimdiden :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 30 Aralık 2018; 17:45:45 >




  • Beğenmediginiz site icin neden vakit ayirip burada bir saat yorum yazıyorsunuz? Bir ürün alacagim zaman nerede ucuzsa oradan aliyorum. O an icin bu amazon da olabilir. Hiçbir site babamin oğlu degil. Buradaki diğer arkadaşlar da benimle aynı düşüncededir sanirim.

    (Kimseyi özel kast etmedim. Cevap verilmesine gerek yok)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, Amazon Türkiye'den sabah bir alışveriş yaptım. Hesabım kitlendi.

    "Siparişiniz işleme alınırken bir sorun oldu. Bilgilerinizi doğrulayana kadar hesabınıza ulaşamaz ve bize sipariş gönderemezsiniz.

    Kartınıza kayıtlı faturalama adı, adresi ve telefon numarasını bu mesaja yanıt olarak göndererek ilgili sorunu çözmemize yardımcı olabilirsiniz. Lütfen bu mesajı Amazon.com.tr hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden yanıtlayın."

    Tam olarak neyi göndermem gerekiyor? bu sorunu aşabilen birisi yardımcı olabilir mi?
  • Filtre kahve makinesi almak istiyorum. Electrolux EKF7600 modeli güzel görünüyor. Tavsiye edebileceğiniz makine var mı bu fiyatlara?

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07FFSY5LW/ref=ox_sc_sfl_title_4?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
  • Yedaself kullanıcısına yanıt
    Electrolux Expressionist EKF7800 Zaman ve Aroma Ayarlı Paslanmaz Çelik Filtre Kahve Makinesihttps://www.amazon.com.tr/dp/B00K7WOGEW/ref=cm_sw_r_cp_apa_FYpkCbDE1DSCJ



    DeLonghi ICM 15250 Filtre kahve makinesi 23120, 220-240V, 50/60hz, 1000W, siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00919Z52E/ref=cm_sw_r_cp_apa_7YpkCbMGQTX32



    Satıcının Amazon olup 300 TL civarına düşmesini bekliyorum. Avrupa'da 60 Euro civarında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.