Şimdi Ara

Amazon'un Tutarsız İade Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Stanley marka bir termos bardak aldım. Ürün kullanımında ve su içerken bile plastik tadı ve koku vermesi dolayısıyla iade ettim. İade Amazon'un deposuna 21 haziranda teslim alınmasına rağmen iadeyi sözde 23.06.2022 tarihinde yaptıklarını tarafıma ilettiler. Daha önceden iade sürecini bildiğim için bir problemin olduğunu normal şartlarda 1 günde iadenin karta yansıdığını bir önceki sorunlu iadem de iletmiştim fakat beni dinleyen olmadı ve sürekli klasik işe yaramayan cevaplar vermeye devam ettiler.


    Görsel 1 Açıklama : Ürünün iadesinin tamamlandığını beyan eden ve iadenin ne zaman tarafıma yansıtılacağına dair bir bilgilendirme mesajı.(Tamamıyla hikayeden bugün 11. gün)



    Amazon'un Tutarsız İade Süreci


    Görsel 2 Açıklama : Aşağıdaki görselde bana yanıt veren arkadaşa da normalde iadelerin 1 gün içinde hatta gece gündüz fark etmeksizin yattığını tekrardan ilettim ama yine tarafıma çözüm olmayan ve YALAN beyanda bulundu. Nereden yalan olduğunu biliyorsun diyeceksiniz. Banka ile görüştüğümde 23 hazirandan bu yana herhangi bir iadenin olmadığı veya onayda bekleyen bir iadenin de yapılmadığını iletti. Yine görselde gözüktüğü gibi çözüm yerine müşteriyi sallamaya devam ediyorlar.


    Amazon'un Tutarsız İade Süreci



    Görsel 3 Açıklama: Klasik geçiştirme sohbeti. Neymiş 10 gün dolmuş arkadaşı ondan öyle söylemiş. İademi manuel olarak hemen yapmak yerine tarafıma hala gelmiş 48 saat içinde bilgi gelecek diyor bakın yapılacakta demiyor bilgi gelecek diyor.


    Amazon'un Tutarsız İade Süreci


    Burada konu 288.01 TL'nin miktarı değil Amazon gibi global bir şirketin 10+2 gün boyunca bu tutarın üzerine çöküyor olması, benim gibi 1 milyon müşterinin 1 TL'sini bile tutsa gerisini siz düşününün. Bundan sonra ne alışverişim olur ne de başka bir şey. Yakışmıyor 2 iademde de 15 gün bekledim sorunun olduğunu ilettiğim halde tarafıma yardımcı olup sorunu çözmek yerine böyle uğraştırdılar beni. Siz siz olun alışveriş yaparken iade edeceğiniz bir ürünü almamaya özen gösterin. Keza ülkemizde zamanında beğenmediğimiz n11, gittigidiyor, trendyol vb. şirketler bile iadeleri maksimum 3 iş gününde yapıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur17 -- 3 Temmuz 2022; 23:24:46 >







  • Muhteşem cevaplar devam ediyor.




    Amazon'un Tutarsız İade Süreci



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur17 -- 4 Temmuz 2022; 0:29:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.