Şimdi Ara

Amazondan bilgisayar toplamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trumpet


    quote:

    Orijinalden alıntı: silverclub191

    quote:

    Orijinalden alıntı: trumpet


    quote:

    Orijinalden alıntı: silverclub191

    ciddi şekilde kredi çekeceğim bu işte tecrübeli olanlar yorum yapabilir mi acaba ?

    Gümrük kanunlarini okumadan hareket etme , patlamasin elinde . En önemlisi , aldigin ürünlerin tek seferde toplam fiyati 1500 euroyu ve 30 kiloyu gecmemeli . Gecerse ticarete giriyor . 1500 euro ya kargo bedeli dahil degil .

    gümrük kanunlarını tamamen sağlıklı bir şekilde okumadım hatırlattığın için saol yalnız ürünleri tek tek sipariş vereceğim.Klavye, mouse , kulaklık 80 dolar altı olduğu için vergi alınmıyor.Ram ve ekran kartı vergiye dahil olacak onları da ayrı ayrı sipariş edeceğim yani 1500 euroyu geçmiyorlar ama bu garanti olayından dolayı elimde patlayabilirler 500 tl az vereyim diye 2000 tl boşa gidebilir tereddüt ettiğim nokta bu.Türkiyeden alıp 2 yıl garantiye 500 tl vermeyim dedim ordan getireyim dedim

    Tek tek sparis verirken gonderi ucretini hesapla . Bazen gumruk dahil birkac urun almak daha ucuza geliyor . Son olarak 2 ex360 radyator ve 12 adet sp120 fan aldim ve 20 dolar gonderi + 35 dolar gumruk odedim . Tek alsaydim kargo ucreti vergiden daha pahaliya gelecekti .

    ürünleri tek tek alma sebebim 80 doları geçen alışverişlerde amazon depozito koyuyor oda kargo ücretinden daha pahalı tutuyor.Amazon %20 vergi koyuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverclub191 -- 24 Mayıs 2016; 22:37:15 >




  • silverclub191 S kullanıcısına yanıt
    kendi belirlediği kurlar, amazonun şişirme kurlarından yüksek olmaz hiçbir zaman. ama ürünü sipariş verdiğin gün değil, kargoya verildiği gün dönem içine düşer ve o zaman kuru çevirirler. gün içi en yük kaç olduysa o fiyattan çevrilir kur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.